Selamlar.. Hep olumlu yanlarımızdan bahsetmeyelim değil mi.. Kimin bazı şeyleri eline yüzüne bulaştırdığı olmamıştır ki.. Herkes her konuda yetenekli olmayabiliyor.. Peki senin en çok pot kırdığın konu nedir? Keyifli günler..
İnsanoğlu her şeye zaman içinde alışabilir. Alışamadığım bir şey varsa oda sigaranın kokusudur. Nargileyi bilmeden arkadaşımın isteği üzerine içmeyi kabul ettim fakat bunun meyveli falan olduğunu biliyordum. Sonra sigaranın 10-20 katı bir fırt çekmekte olduğunu duyunca tüh dedim. Neyse ki bıraktık... Mahvettiğim şey herhangi bir ortamda dururken sigara içilir ve o an benim modum düşer. Mod yükselten bir kişiliğim varken o sigara yanarsa ortamı bir şekilde bozuyorum daha sonra sigara içildiğinden o ortamla içimiz dışımız bir olmuyor. Normal insanlarmış gibi davranmaya devam ediyorum. Bunun neticesinde oluşturulmuş olan arkadaşlığımız zayıflıyor.
Pot kırmam öyle kolay kolay ama bazen bazı şeylerin üstüne gitmek gerekir. Bile bile üstüne gittiğim şeyler vardır. Ama öyle bir çuval inciri berbat ettiğim bişey olmadı bugüne kadar. Çünkü plansız bişey asla yapmam, beceremeyeceğim işi üstüme almam, yaparım diye ortaya atlamam. İllaki üstüme kalmışsa da bütün detayları ile araştırır , öyle yola çıkarım. Göç yolda düzelir diye bir kavram yoktur hayatımda.
Mutfak konusunda daha doğrusu mutfağı temizleme konusunda çok berbatım. Her seferinde ya bardak ya tabak kırarım ya da çatal kaşık kaybolur. Ondan sonra da sinirlendiğimde kırıcı olabiliyorum bu son zamanlarda başıma gelmeye başladı önceden kontrol ederdim ama bilmiyorum edemiyorum artık. Ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor gözüm görmüyor.
Ahaha ben bazen her şeyi berbat ederim. Bu da istemeyerek kalkıştığım ya da mantığıma uymayan her şey için geçerli olur. O vakit güzeli çirkin yapmakta üstüme olmaz.. Yoksa aldığım doğru kararlar için geçerli değildir.
Eğer küçük bir sorun sürekli yapılıyorsa bunu büyütür ve beni anlamadığı için her şeyi yıkar dökerim ki anlaşılayım. Bu konuda her şeyi mahvedebilirim.
Mahvettiğim hiç bişiy olmadı genelde yapıcıydım. Artık herkese mesafeliyim. Kimsenin bişiyleri bozmasına izin vermiyorum çünkü her zaman yapıcı olamam. 🤷♀️
Pek yetenekli değilim ben mahvedeceğime ben mahvolayım daha iyi bir yolunu bulur toparlanırım kimse düştüğü yerde kalmaz kalanada boş mezar vardır her zaman