keyifler yine gıcır. Sağolsunlar “dost” dediklerimiz “dost” olmadıklarını ve hiç bir zaman dostluğa layık olmadıklarını gösterdiler. Söylediklerinizi, tükürdüklerinizi yalamakk nasıl bir duygu arkadaşlar? Aydınlatın beni Bana uzak, layık olduğunuz yere yakın olun
En çok sinsi insanlardan mı, ikiyüzlü insanlardan mı yoksa yalancı insanlardan mı bezdiniz?
Bütün insanlardan bezdim.. hepsi birbirinin kopyası zira.. hepsinden bezdim.. şöyle bir dağ başında her şeyden uzak herkesten uzak bir hayat yaşamayı o kadar arzuluyorum ki şu sıralar anlatamam..
Kimse göründüğü gibi değil kimse sözünü tutmuyor.. herkes en darda iken diğerini satıyor hemen vefa yok karşıdakini suçlamak kolay oluyor herkes birilerini suçlayarak kendini aklamakta usta.. ağızdan çıkanı kulağı duymuyor samimi gibi görünüp arkandan kuyunu kazıyor.. Ha bunları zaten biliyoruz ama lanet olsun ki yaşamak zorundayız işte insanlarla birlikte..
Benim etrafımda sinsi de vardı ikiyüzlü, tükürdüğünü yalayan, arkadan konuşan.. salağa yattım falan ama ben bunlara tek bir kötülük yapmaz iken bunlar bana her türlü kötülüğü yapmıştı yine kendi saygımı bozmadım bende kalsın dedim Bir insanın gelip bana dost görünümlü) özellikle benimle iyi olup, arkamdan neler çevirdiğini de gördüm.. Bir şey yapmıyorum oturup izlemek bana keyif veriyor yanlış olan biz değiliz kötü kokmuş kişilikleri aslında ben kendimi şu yönde övüyorum ; dost dediklerimin hiç bir zaman arkasından tek kötü kelime etmedim yanlış yapmadım bu bana yeter
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. İkiyüzlünün , yaptıklarındaki çelişkiler gözle görülür. Ama o sinsiler var ya o sinsiler! muhteşem kamufle yetenekleri ile bir süre hayatının kolonlarına baltayla vurmaya devam edebilirler, eğer sezgilerin kuvvetliyse şanslısın çabuk farkedip doğrulursun. Ama benim en korktuğum insan türü 'cahil olanlar' Tanrım beni cahil kullarınla sınama
Al birini vur öbürlerine dediğin kişilerin hepsi sıkıntılı tiplemeler ama özellikle sinsi insanlardan nefret ediyorum onlarda bu saydığın özelliklerin de hepsi var
Hepsinden bezduukk bide hepsi tek bir kisi de birikmisse tamamdir kaos eksik olmaz🙄 Yuzumuze gulup arkadamizdan is cevirmesinler insan gibi dertlerini yuzumuze soylesinler fazlasini istemiyoruz yilanliga devam etmek istiyorlarsa etsinler tabi ama bizden uzakta✌🏼
Sinsi-ikiyüzlü-yalancı, böyle 3ü1 arada yeni işletim sistemi olan ve daha da fazlasını barındıran sürümler de var, bukalemunlara şapka çıkartan 🦎🤠 Yani bir özelliğin dahi şu zamanda tekten olması yetiyor, adilik, ucuzluk, şerefsizlik dizboyu, hepsi de var neyazık ki çevremde ve toplumda fazlasıyla
iki yuzlulere hee hee der gecersin, bilirsin oburunun yanina gidince baska konusacagini..
yalancilarin dediklerini dinlersin ama ciddiye almazsin falan..
ama sinsiler!! tehlikelidir abi sinsiler. ne zaman nerden vuracagini bilemezsin. hep bi tedirginlik bi paranoyaya sebep olurlar. nefret ederim sinsi kisilik sahibi kisiliksizlerden.
Sinsinin de iki yüzlünün de hepsinin de kapısı yalancılığa çıkıyor. Dürüstlük erdeminden yoksun zavallılar işte. Belli de ederler kendilerini er ya da geç.
İkiyüzlü insanlardan bezdim. Sinsi olsa bi şey olmaz, yalancı ile ikiyüzlü arasında kalmıştım. Yalancı insanların yalancı olduklarını anlayabiliyorum ve yalancı olmaları beni gıcık etmiyor ama ikiyüzlü olmaları gıcık ediyor.
Hepsinden bezdum. Meslek hayatımda çok karşılaşıyorum öyle insanlar ile. Hele yalancılarla aman aman. Yalan makinası bozulur yemin ederim öyle böyle yalanlar duymuyorum.
Kimseye ihtiyaç duymadan yaşamayı öğrenince böyle şeyler yaşamıyorum neyse ki. Her insandan herşeyi beklerim. Kimseden bıkmadım bezmedim. Herkes kendi hayatı yaşıyor.