Eğer onun gitmek istediği bir yer varsa oraya gideriz, yoksa benim aklıma gelen seçenekleri söylerim o seçer. Genelde karşıdakine/ortama ben ayak uydururum.
Genelde belirleyen kişi ben oluyorum. Bazen de iki seçenek sunuyorum. Çünkü her defasında memnun kalıyorlar. İki üç gün önce Tekirdağ'a gidiyoruz. Mekan seçimlerini yine ben yaptım. Çünkü bu konuda oldukça iyiyim.
Hangi grup ile çıkacağıma bağlı aslında ama ben onlarsız bir yer Keşif etti isem... muhakkak onları oraya götürmek için ben seçerim. Aynı şekilde başkası bir yer Keşif etti ise o öncülük eder.
İstemim dışında yine ne oluyor ne ediyorsa hep ben başı çekiyorum. Üç aşağı beş yukarı maddiyat durumlarına göre yerler seçmeye çalışırım. Kimse zor durumda kalmasın.
Evet ilk Duruşehir’delerdi. Oradaki de çok kaliteli. Bence bu kadar rağbetin sebebi abuk sabuk tiplerin olmayışı. İçeri girerken daha kapıda ayrıştırıyorlar, yanında bayan olmayan erkekleri özellikle alt kata buyur ediyorlar shsh bence bu dikkatleri kalitelerini arttırıyor. Hiç rahatsız edici değil, çok sıcak bir ortam.