İnsanlar her zaman kendilerine bir hedef koyarlar ve bu hedefe ulaşmak için hep bir azim ve hırs içinde olurlar... Siz kendine koyduğunuz hedeflere ulaşmak için ne kadar çabalıyorsunuz veya ne kadar azimlisiniz... Hedefinize ulaşamadığınız zaman pes edip olduğu yer de birakmak mı yoksa o hedefe ulaşmak için elinizden gelen her türlü çabayı ortaya koyarak başarmak mı istersiniz? Azmin sonu elbet başarmaktır.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Deneyemediğim şeyler var. Başaramadığım değil yeterince üzerinde durup başarmaya çalışmadıklarım. Bunlar icin genelde üzülürüm. Denemediğim için de deneyip başaramayan insan pişmanlığını öğreneneyeceğim benim ki daha acı bence. Hayatta yapıp pişman olacakların olmalı bence. Yapamadığı şeyler için daha çok üzülüyor insan. Zaman geçiyor kaçırmadan vaktinde ne istiyorsa yapmalı insan. Geri gelemeyeceğiz bu vakte
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Elimden gelen her türlü çabayı ortaya koyarım. Yolun yarısında zaten olmıycak diye pes edip geri adım atmam. Sonuna kadar giderim. Olmadı mı? "Denedim olmadı" diye gönül rahatlığıyla demiş olurum. "Acaba demeseydim ne olurdu" düşüncesi kalmamış olur hayatımda.
Evet acaba mı diye düşünmek ise her zaman insanin içinde uhde olarak kalırdı... Her zaman hedefe ulaşmak için pes etmeden adım adım sabırlı bir şekilde tekrar tekrar denemek lazım başarana kadar.🌹🙂
Koyduğum hedefi gerçekleştiririm. İnsanlar istesinler yeterki yapamayacağı bişiy yoktur. Bazı hedeflerimden kendim de vazgeçebilirim. Buda kayıp değil daha iyi bir kazanç içindir.🤷♀️
Hedeflerim. Yaşınız ilerledikçe koşullar değişir. Bazen hedeflerinizden vazgeçmeniz, farklı hedefler belirlemeniz gerekir. Ben hedeflerime sadık kalamadım. Hayat nereye sürükledi ise ben oraya gittim. Karşı koyamadım, hedeflerimin peşinden koşamadım. Şimdi de öyle. Bir hedefim var ama ben pes etmek üzereyim, çok yoruldum. İleride karşılaşabileceğim ciddi anlamda olumsuz durumlar var ve o korkularımla yüzleşmekten imtina ediyorum.
Pes etmemelisin bence ne olursa olsun insanlar kendilerini bir hedef koyar ve hedeflerinin peşinden sabirla ve kararlilikla ilerlerse emin ol hedefe ulaşacaktir.🙂