''Kimler varmış içimde yoklama yaptım..
Deliler çıktı, cellatlar bir de şeytanlar..''
#smellsmoke

Gelmek isteyen için kapılar açık, yollar açık, navigasyon sistemi mevcut, hatta işaret fişeği bile temin edilir. Buna rağmen ben bulamıyorum sen gel al diyen için bile getir-al servisi var.
Ama...
Ama kapının ardında bir çöl, okyanus ve uzay var. Seven ve keşfetmek isteyenler için güzellikler ile dolu. İdrak edemeyenler için de sıkıntılarla.
benim bütün sokaklarım çıkmaz
tünel kazayım dedim kayaya denk geldim..
uçayım dedim kanatlarım kırıldı..
Düştüm canım acıdı ama nazlanacağım kimse de olmadı..
yolu kendim açacağım diye uğraşıyorum şimdi..
Ne kadar açılır bilmem ne kadar çabalarım bilmiyorum..
Yolun sonu nereye varır hiçbir fikrim yok
ama bir süredir hareketsizdim ve bir hareket etmem gerektiğine inandığım için
Yolu kendim açmaya karar verdim..
Bütün sokaklar çıkmaz yoksa bir yerden başlayacağım
Selamlar,
Duruma, insana ve ruh halime göre değişiyor.. Labirent gibi iç dünyasına sahibim. İstediğim kişiye tüm kapılarım, sokaklarım ve duvarlarım ardına kadar açık. İstemediğim insanlara karşıda keskin nişancı kulesinde askerlerim her zaman hazır kıta bekliyor.
Tek tip bir karakterim yok bazen kolay bazen zor bir insan oluyorum bu bağlamda çıkmaz sokaklarım azımsanmayacak kadar fazla ama açık sokaklarım da var.
Açık sokaklarım bulmaları için istediğim kişiyse haritamı veriyorum. 🙂
Cevap
19Cevap
Kendimi hiçbir zaman çıkmaz sokakta hissetmedim.
Çıkmaz sokağa gireceğimi anladığımda yolumu değiştirdim.
Ön sezilerimin ellerinden öperim.
Çıkmaz sokaklarım girilmez yollarım var. Kim neylesin basık karanlık sokaklarda rotasız ilerlemeyi👒
Öyle düşünme nerden olduğu belli olmayan bir ışık hüzmesi gelir ve tüm karanlıkları aydınlatır paylaşmak istersen burdayım
Çıkmaz yollarımın olduğunu düşünmüyorum. Eğer bana karşı bir önyargısı ya da değiştiremeyeceğim bir durumdan dolayı uzak durmayı tercih etmezse gayet neşeli, esnek ve uyumlu adamım ama diğer durumlarda istemeden de olsa çıkmaz sokak oluyorum zaten.
Artık tüm sokaklarım kendime çıkar. Yağmurlarım kendime yağar, güneşim kendime açar. Yollarım bir tek kendimi götürür huzura. Sadece kendimi düşünür ona göre yaşarım artık. Böyle de Ömer Hayyam şiiri gibi oldu hiç sevmem oysa
Her attığım adımla çıkmaz sokakların olduğu labirente çıkıyor yollarım
Açık yollarım daha fazladır. Kartlarımı açık oynarım.
Çıkmaz sokak bende yok. Gelen geldiği yoldan dönebiliyor.
İkisinden de bolca var
Kendimle ilgili bişey anlatmayı sevmiyorum kimseye çözmek isteyen uğraşsın uğraşmak istemeyenin yolu açık bahtı güzel olsun saygılar 🎩
Bana büyün yollar açık
bütün* fkdkds
Heryer çıkmaz ayın son perşembesi
Oldu mu simdi bu ppne hayran kaldim
Soruya da cevap vereyim de yorum kalkmasin simdi alakasiz diye
Soruya cevabim da savunmasizim ben her seye acigim yani kapali bi yerim yok bu da malligimdan dolayi sanirim.
Tanışalım mı 17 yıl Tecrübeli Dom bi sahibin yoksa tabi
@Onaylıyormusun gay degilim mk
Onu biliyorum ; sub da değilmisin? canım sahipsiz yaratık
@Onaylıyormusun yaw bi ag
Akıl, mantık çerçevesinde yollarım hep açık))
kendi yolu mu kendim yaparim
Her yol bana merkezdir.
Bana ulasmak kolaydir fakat elinde tutmak zordur
Açık yollarım daha fazla
Bizde her sokak deniz kıyısına iner.
Asfaltlanmamış eski yollarım.
Çıkmaz sokaklarım
Çıkmaz sokak
Dij merdivenler daha cok
Çıkmaz sokak
Öyle düşünme nerden olduğu belli olmayan bir ışık hüzmesi gelir ve tüm karanlıkları aydınlatır çıkmaz dediğin yollar açılır sana paylaşmak istersen burdayım
Açık yollarım.
Açık yollarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?