Hangi halin daha önde, karakterin mi yoksa fiziksel görünümün mü?
Fizigim daha iyi
Kimyam daha iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim kimyam daha iyi, fizik olarak bu aralar pek iyi degilim🤣🤣
Karekter olarak daha iyi olduğumu düşünüyorum. Karsimdaki insanı kolay kolay incitmem kırmam söz konusu değildir. Karsimdaki insanın yerine kendimi koyarım empati yaparım. Değer veririm değerli olduğunu hissettirim. Enerjim hep pozitif yönde ve eğlenceli hoş sohbet olmamdan kaynaklı insanları kendime çektiğimi düşünüyorum. Aynı zamanda paratoner gibiyim, nerede arıza bir tip varsa beni bulur😅🤣
Birde mütevazi olmayacağım girdiğim ortamda farkedilir, dikkatleri üzerine çekerim. Dikkat çekmek için özel hiç bir çabam olmaz. Aura dedikleri şey olsa gerek bende fazlasıyla var😏 Biraz egolu cümleler oldu fakat gerçek bu...
Rica ederim 😊
Asıl ben thankss
Fizik olarak herhangi bir iddiam hiç bir zaman olmadı ve olmaz da. Bunun özgüvenle alakalı olduğu düşüncesinde de değilim. Ben daha çok kalbimi temiz tutmaya ve ruhumu beslemeye odaklı biriyim. Fizik olarak ta kendime dikkat ederim ama önceliğim her zaman karakterimdir.
Bu arada görüşleri okurken dikkatimi şey çekti; bu kişilik karakter sorusu ama çoğunluk eğitim olarak şeyler yazmış shsjs okurken acaba ben mi yanılıyorum diye düşündüm hatta kategoriye baktım ama yok bildiğin kişilik karakter sorusu shshsj
Kimyam iyidir diyorum ben 😇
Teşekkür ederim EİG için 🌸
Aslında ikisi de iyi.. Kendime güvenen biriyim.. Fakat şöyle bir durum var, herkesle aynı kimyada olmam mümkün değil.. Karşımdaki insana göre şekillenir kim olduğum.. Eğer cidden uyum sağladığım biriyse benden daha uyumlu, kafa dengi ve deli dolu birine rastlaması çok zor.. Keyifli akşamlar..
Ben teşekkür ederim..
Kafam daha iyi 😂
Cevap
28Cevap
kendimi övmek gibi olmasın ama bence ikiside güzel tarz giyinince arkadaşlarım vaaw çok havalisin derler zaten pozitif bir yapım var gittiğim her yere mutluluk götürüyorum ☺️
@Emircanla profil fotoğrafımda ne var en doğal halim 🙄
tabi teşekkürler soru sahibi severiz seviliriz
Hiç bir zaman kendimi yakışıklı ve düzgün fizikli birisi olarak göremedim. Özgüven problemi yaşıyordum taa ki beni seven birini bulduktan sonra her şey değişti.
Kimse karakterim kötü demez kendim hakkında yorum yapmıyorum objektif olmaz beni dışarıdan nasıl görürlerse öyleyimdir
Kimyam daha iyi. Kimyası bozuk olanın fiziği hemen bozulur :)
Evet üstadım.
Fiziğim Elhamdülillah iyi üçgen vücut değilim ama normal
Kimyam da iyilik ve sevgi üzerine
iyi bir insan olmaya gayret ediyorum 😇
Fiziğim, kimyam hatta matematiğim de iyidir.
Fiziğim: Nasıl bir alaşımsa içimdeki; el değmez, elmas kesmez, tunçtan bir tanrıdır bekaret.
Valla karakter eksilerde uzaktan herkes sever tanıyan kaçar benden
Herkes fiziğime bayılır ama ben onların kimyasını bilirim..
Yaş itibariyle tartıya koyarsam fiziğim %45, kimyam %55 gelir belki, arada uçurum yoktur.
fizik çook eğlencili ve gizelmli bi ders o yüzden F. İ. Z. İ. K
hayatta lazım olmadıkça hepsi kötüye gidiyor
Kimyam daha iyi. Lisedeyken de öyleydi.
Biyolojim daha iyiydi
Çok şükür kimyam daha iyi
Kimyagerim beeaking bad gibi kristal
Fiziğim diyorum söxmsm
Fizikte Ders olarak iyiyimdir. Yoksa kimya :)
Kimyam daha iyi bence
Hepsi iyi gibi görünüyor
#Bonjour
Kimyam
Dışarıdan ikisininde de iyi olduğunu söylerler 😊
😊👍
Kalite önemli kardo boşkoy fiziği
B şıkkı
Sayısalım berbat.
İkiside
Karakterim önde
İkiside 😎👍