İnsanların sizin hayatınızı mükemmel gördükleri oluyor mu? "E hayat sana güzel" dedikleri?
Peki nedir bunun sebebi?

Yaşadığım hayatı kitap olarak yazarak çıkarsaydım sanmıyorum ki bir Bestseller, bir çok satan olsun, muazzam imza günleri organize edilsin yaşadığım hayatın kitabı için!!! İnsanlar hayat sana güzel derken özlerinde ne kadar bedavacı ve hazımsız olduklarını açık ediyorlar. Burada hayatımız belki zor bir hikâye ile yaşanmış bile olsa, kimse o zorlukları görmez, anlamaz, derdimizi gidermeye çabalamaz... Tek mevzu, göze batan aslında bizim hayatı yaşamak gücümüzdür, yılmayış kararlılığımızdır. Herkes ister ki mücadele etmeden keyif çatsın. Kimse mücadelemizi yüceltmez. Sadece zaferimizi kıskanırlar. Bu tarz insanlara açıklama bile yapmamak en doğrusu olacaktır. Çünkü tek başına savaştıktan sonra gelen zafer de tek başına kutlanır...🦄🍀❤️
Bardağın boş kısmına bakan insan kederden bir şişenin dibinde bulur kendini. Bardağın dolu tarafını gören insan ise sevinçden bulutların üstünde bulur ruhunu. Bence yaşamak, hala nefes almak dahi hayatımızdaki güzelliklerden daha büyük iyilik ve güzelliklere varabileceğimiz hakkında iyi bir haber ve umut bence.
Belki de hayvanlar konusunda güzel sadece. İyi ki kediler köpekler var yoksa bu insanların arasında delirir kötüye dönerdim. Çok daha yanlışlarım olabilir aileme arkadaşıma karşı utanç duyulacak şeyler yapabilirdim.
Hayvanlar iyi ki var ama onları sevenler de iyi ki var 🙏
İyi ki tüm iyi insanlar ve hayvanlar var 🙏
Cevap
10Cevap
Allah'a şükür sağlığım yerinde.
Çocuklarım yanımda.
Hayat bana tabiki de güzel.
Dışarıdan bakanlara gelirsek çalışıyorsun akşama kadar evdesin oh hayat sana güzel diyorlar.
Halbuki ben çalışmak istiyorum 🙂
Selam,
Bunu bana en son 5 6 yıl falan önce söylemişlerdi sanırım. Nazar değdirdiler galiba. Şu an hayat bana sadece kendim olduğum için güzel. Yapmacık değilim, içim dışım birdir, sorunlarımı da çoğu zaman en güvendiklerim dışında kimseye anlatmam. Bir de hayallerim var ve onların peşinden koşuyorum. Kimin ne dediğini ne düşündüğünü zerre umursamadan.
Kimisine göre bekar olduğum için.
Kimisine göre karışan eden olmadığı için.
Kimisine göre dilediğimi yaptığım veya yapabileceğim için.
Bana göre mi?
Hayatım güzel. Ama bana yetmiyor.
cut.
Hayatımdaki insanlar sayesinde, hayat bana güzel. Tabii bana bunu onun için söylemiyorlar 😃 yurtdışında yaşadığım için “hayat sana çok güzel” diyenler oluyor
Yaşıyorum, herşeyi değiştirecek ev daha daha güzelleştirecek şansım var demek.
Evet bunu zaman zaman duyarım ama davulun sesi uzaktan hoş gelir bu misal...
Hiç bir sebep yok çünkü hayat çekilmez derecede berbat
Şöyle ki en azından annem ve kardeşim hayatta və ən azından sağlıklı nəfəs ala biliyorum.
Sevilmem ve sevilmeyeceğimi bilirim. Dolayısıyla aldatılma ihtimalim yok. Hayat bana güzel. 😊
Valla hic bir sebeb bulamiyorum ben yasiyom oyle iste
Ne kadar az şeye ihtiyaç duyulursa o kadar güzel gelir..
Güzeller güzeli annem var her konuda arkamda duran
Kimse bana öyle bişey diyemez. En boktan yıllarımı yasıyorum.
Güne pozitif uyanmak mesela🌸
Hayat bana güzel değil
Hayat bana güzel değil ki
Kardeşim yok
şu an için güzel değil ama illa bir gün olur
Para
Hiç bir sebepten
Annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?