Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Yetişmem gereken bir yer varsa hastane randevusu gibi zaten o gece bin beş yüz defa uyanırım. Alarma ihtiyacım kalmaz. Ama başka zamanlarda ilk alarm sesine uyanırım. Nefret ederim alarmla uyanmaya. En güzeli özgürce istediğim saatte uyanmak😬😬😂
Alarm asssla işlemez bana 8-10 tane alarm kurarım ve riske etmemek adına bu eski tip zırlayan saatlerden almıştım kafasına vurunca susan tipte onu odanın uzak bir kısmına koyuyorum deli dehşet sesi var ama o beni uyandıracak bide sinirlenip kalkıp kapatacam yoksa uyanamıyorum uykum ağır keşke tıka uyanan tiplerden olsam
Erken veya geç uyumama göre değişir bu durum. Veya sabah ki yapacağım işe göre değişir... Benim için önemli bir iş ise uyurken zor olur ama uyanırken pek zorlanmam. Keyifli gecelerin olsun yengeç...
Alarm daha çalmadan uyananlardanım ben. Sırf bu sebeple lakabım zombi oldu yıllardır.. Geç yatıp erken uyanıyorum çünkü.. 😃 Sabahları erken kalkmak bana keyifli geliyor nedenini bilmiyorum.. Hafta sonları bile erken uyanıyorum.. Keyifli günler..
Ben genelde alarmdan 30 dk önce uyanırım ama sabahın 5.30 uygum olduğu için kalkasım gelmez ve 30 dk daha yarı uyanık şekilde yatakta kalırım aslında ben sanki hiç uyumuyorum çünkü biri bana uyurken seslendiginde sanki uyumuyormusum gibi cevap veririm uykum çok hafif uyarılara uyumamiş gibi tepki veriyorum bunu özelliğim çok iyi birinin uyanmam için kısık sesle tonuyla konuşması yeterli
Yazın alarmdan önce uyanırım hatta 1 saat bile erken uyandığım oluyor. Ama kışın alarmı bile duyamıyorum bazen. Kışın uyumak daha çok kolay uyanmak ise daha çok zor benim için.
Genelde alarm çalmadan bir kaç dakika önce ya da alarm çaldığında uyanırım. Ama bazen geç yattığım gecelerde veya çok uykum olduğu sabahlarda alarmı sürekli erteleme gafletine düşüyorum. 😅