Ortamlarda sürekli böyle ilgilenilen insanlar var. Mesela bugün dershanedeydik (18 yaşındayım) bi kiz denemeden düşük almış morali bozuk geçmiş en arkaya kendi kendine bitkisel hayata giriyor. Öğretmenlerde dahil herkes üzerine düşüyor ne oldu işte nasılsın bilmem ne. Böyle kendime bakıyorum kötü biri değilim iyiyim arkadaşlıkta güzel kurarım. Tek demek istediğim mesela o sinavdan ben ondan daha düşük yapmışım ama bunu dile getirmiyorum veya ne bilim kimse benimle o kadar ilgilenmiyor. Bunu bu meseleden ibaret sanmayın genel olarak her şeyde böyle yani. Cok fazla deger gören ya da saygı duyulan biri değilim. Tamam herkes sever beni ama ne bilim cevremde bazen böyle insanlar görünce garip oluyorum. Deger görmediğimi hissediyorum. Bilmiyorum bunu tam olarak nasıl anlatayım bilemiyorum. Özetle bu olay yani kimseye anlatamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazıları sevgili anlaminda anlamış ben bu anlamda sormadim. Genel olarak bahsediyorum sevgili babinda bakmayın olaya
Erkek arkadaşım yok. Knkam diyebilecegim bi kuzenim var oda cok uzakta şehir olarak ve de erkek knkam vs de yok. Annemle bu konuları dertlesemem istediğim cevabı alamıyorum ondan
Bunu nasıl anlatayım bilemiyorum. Dikkat çekmek için bisi yapmıyorlar. Sadece duruyorlar ve dikkat çekiyorlar zaten. Yani benim dikkat çekmem için. Hic konuşmayıp sürekli surat asmam felan gerekiyor herhalde
Toplum sessiz insanları anlamak istemez genelde eğlenceli buldukları insanlara yönelirler. O kız sınıfta aktif olduğu için aktif olmayı bırakırsa dikkat çeker. Sen sürekli sessiz isen yine sessiz kaldığında dikkat çekmezsin.
Aslinda ben dershaneye yeni geldim 3 hafta oldu şu an kaynaştık onlar 2 aydır oradalar bunu zaten anlıyorum. Ben genel olarak normal bir arkadas grubundada aile ortamindada bu böyle hep. Yani normaldede hep eglenceli bir insanim çevremdeki herkes enerjimi sevdiklerini söylerler.
olduğun bişey yok sadece eper benziyorsak ilgi çekmek için bişeyler yapmaktan kacınıyorsun samimi bi insansın duyguların hislerin ve kesinlikle özverilisin bunlar dogruysa benziyoeuz senle. dogru mu peki?
Ne yapmam gerekiyor ne yapayım. Ağır başlı bir insanım dikkat çekmeyi sevmiyorum. aslinda onlarda dikkat cekmek için bisi yapmıyor. Durmaları yetiyor dikkat çekmek için
Nasıl aksine sosyal bi insanım. Bende onu demek istiyorum asosyal değilim işte sürekli elimde telefonla gezen biri değilim. Arkadaşlarım var ama böyle kendimi yalnız hissediyroum bazende dediğim gibi ilgisiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yakın arkadaş, kanka, erkek arkadaş kimse yok mu? Annenenle dertleş bu konuda.
Erkek arkadaşım yok. Knkam diyebilecegim bi kuzenim var oda cok uzakta şehir olarak ve de erkek knkam vs de yok. Annemle bu konuları dertlesemem istediğim cevabı alamıyorum ondan
Anlatmak istersen yazabilirsin, rahatlatacksa tabii
Derdimi nasıl anlatacağım bilsem anlatacağımda
Icimdekileri nasil kelimelere dökeceğimi bilmiyorum ya
işte o konuda anca dinleyerek yardımcı olabilirmi.
Dikkat çeken bir tip ise öyle olması normal
Bunu nasıl anlatayım bilemiyorum. Dikkat çekmek için bisi yapmıyorlar. Sadece duruyorlar ve dikkat çekiyorlar zaten. Yani benim dikkat çekmem için. Hic konuşmayıp sürekli surat asmam felan gerekiyor herhalde
Toplum sessiz insanları anlamak istemez genelde eğlenceli buldukları insanlara yönelirler. O kız sınıfta aktif olduğu için aktif olmayı bırakırsa dikkat çeker. Sen sürekli sessiz isen yine sessiz kaldığında dikkat çekmezsin.
Aslinda ben dershaneye yeni geldim 3 hafta oldu şu an kaynaştık onlar 2 aydır oradalar bunu zaten anlıyorum. Ben genel olarak normal bir arkadas grubundada aile ortamindada bu böyle hep. Yani normaldede hep eglenceli bir insanim çevremdeki herkes enerjimi sevdiklerini söylerler.
O zaman ağlamayan çocuğa meme vermezler olayı. Kişiliğin benim gibi duygularını belli etmemek üzerine ise zorlanırsın bu konuda.
Özelden yazar mısın bişey soracağım
Neden söylemiyorsun? Birileri seni keşfetsin bulsun anlasın diye mi?
Evet böyle ne bileyim diyorum ya ben bişey demeden biri beni anlasın sorsun ilgilensin. Ben cok asosyalda değilim ama neden böyle bilmiyorum
olduğun bişey yok sadece eper benziyorsak ilgi çekmek için bişeyler yapmaktan kacınıyorsun samimi bi insansın duyguların hislerin ve kesinlikle özverilisin bunlar dogruysa benziyoeuz senle. dogru mu peki?
Evet ayenn öyle dikkat çekmeye çalışmam. Ağır başlıyımdir ama ayni zamanda samimiyimdjrde gülerim eğlenirim
Bunun sebebi de sensin ama işte
Ne yapmam gerekiyor ne yapayım. Ağır başlı bir insanım dikkat çekmeyi sevmiyorum. aslinda onlarda dikkat cekmek için bisi yapmıyor. Durmaları yetiyor dikkat çekmek için
Biraz çekinikmisin sosyalleşme yönün zayıfmı
Nasıl aksine sosyal bi insanım. Bende onu demek istiyorum asosyal değilim işte sürekli elimde telefonla gezen biri değilim. Arkadaşlarım var ama böyle kendimi yalnız hissediyroum bazende dediğim gibi ilgisiz
Bence çok güzel çekici birisindir ama seni hakedecek biri karşına çıkmadı illaki çıkacak eminim
İlgilenmesinler
İlgineyim?