Benim için çok bir şey fark etmiyor. Sadece okul iş olmadığı için ailem ile daha fazla zaman geçirmiş oluyoruz. En güzel yanı bazı pazar günleri kardeşlerim çoluk cocuklar bütün aile benim evimde toplanıp kahvaltı yapıyoruz. Benim en çok sevdiğim zamanlar ailem ile bir araya gelmek, onlarla toplanip bir şeyler paylaşmak ve keyifli zaman geçirip anılarımıza yenilerini eklemek benim için çok önemli... Artık havalar soğuduğu için bazi pazar günleri oğlumla sinemaya gitmeyi tercih ediyoruz.
Cumartesi daha iyi pazar günüde güzel ama yarın okul var erken kalıcam düşüncesi her şeyi berbat ediyor 😏😏cumartesi günleri her açıdan rahatım, pazar günleri stresli olduğum için güzel dans edemiyorum sonra sinirlerim bozuluyor 😏
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende Cumartesi gecesini severim. Haftanın en iyisidir 😀
Saat onikiye kadar hiçbir şey yemedim kahvaltıda hazırlamadım sonra YouTube'dan yemek videoları izlemeye başladım 😹 faransız tostu diye bir şey buldum acayip canım çekti gittim yaptım şekerli bir şey bu arada o kadar övmüşler hevesle yaptım yedim kusuyordum nerdeyse 🤢🤢 iğrenç bir şeymiş
Uyumak tabiki her günden fazla uyumak Yeterince uykuyu aldıktan sonra da yatakta keyif yapmak. En sevdiğim gün olan edebilirim pazar gününü. En sevmediğim gün de yarın yani pazartesi 😐
Büyük bir aileyiz ve ailecek yapılan sohbetler, yemekler film izlemeler aktiviteler derken pazar benim için haftanın en sıcak güvenilir günü oluveriyor
Cumartesi gecesini severim. Bir de erkenden uyuyakalmasam daha iyi olacak😄 Düşün yani o kadar seviyorum ki uyumayıp biraz daha vakit geçirmek istiyorum