Her hafta manikür-pedikür, saç bakımı flan filan işte kuaförde oluyorum geçen ayın borcunu ödedim 400 lira verdim yahu bir düşündüm acaba var mı benim gibileri
Cevabın nedir?
+1 yılişin geregi bakımlı olmak zorunda olabilirsin ve kazancına göre kuaföre 400 lira aylık verebilirsin bunlara birsey demiyorum ama tüm yorumları ve verdigin cevapları okudum kimine insan mısın gibisinden cevaplar atmıssın hiç yakıstıramadım okuyup bir mevkiye gelmiş olabilirsin ama herkes senin gibi sanslı degil okuyamayan asgari ücretle ev gecindiren bir de üstüne kira ödeyen insanlar var tabi onlar senin gözünde insan mıdır bilmiyorum cünkü onlar senin kuaföre verdigin parayla ev gecindirmeye coluk cocuk büyütmeye ugrasıyorlar kuaföre verecek lüksleri yok bende fakir bir ailenin kızı olarak büyüdüm ve okumadım kuaföre sadece sac kestirmek maksadıyla giderim ne manikür ne pedikür yaptırmadım bu yasa kadar ve bunu utanmadan söylüyorum cünkü bunlar utanılacak asagılanacak seyler degil ama senin yaptıgın biraz görgüsüzlüge giriyor kusura bakma harcamaların degil yaptıgın harcamalarla diger insanları kücümsemen hiç hoş degil sende bunun farkında oldugun için mi kendini gizledin bilmiyorum ama benim profilim acık istersen şikayet edebilirsin umarım yaptıgın harcamalar burada insanları asaglamana degmistir ve hakkettigin gibi CEO olursun..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşına göre değişir.. 20 yaş üstüysen hani iş gereği sürekli bakımlı vs olman lazım normal sayılır ama böyle değilse fazla geldi tabi bide saçına bakım yaptırınca gerçekten işe yarıyor mu yoksa sen evde normal bakım yaptığındada değişen birşey yok mu buda önemli
00 Yorumla
bak ne yap biliyormusun sen niye para harcıyorsun ki bu kadar kuaföre bir tane kuaför erkek bul evlen gitsin ya hem paran cebide kalır hemde zaten çıkmazsın ordan zaten çıkmıyormuşsunda bu parayı gördükten sonra sizi alıcak erkeklere çok üzlüyorum ya sevgilin var mı bende onu çok merak etim bak şimdi :D
04 Yorumla
Soran+1 yılcahil köylüye bak sen ne anlarsın
- +1 yıl
Köylüyse nolmus senin gibi mal degi ya
- +1 yıl
sen soruyu soran kişi hem gizlisin hemde ukalalık yapıyorsun yani ne yapmaya çalışıyorsun bana laf mı sokmaya çalışıyorsun anlamadım cahil bir de sana denir o 400 lia dediğin para var ya bir evin bir aylık kira parası yazık l*n sana nediyeyim sana çok söylüyecek sözüm varda dua et kızsın yoksa seni çok büyük ezerdim yani
+1 yılSigaran yoksa sorun değil.
15 Yorumla
Soran+1 yılne alaka sigara 10 liralık bişi aynı şey mi
- +1 yıl
10 x 30 = 300 tl yani kendini zehirleyeceğine manikür-pedikür, saç bakımı flan filan dediğin şey daha iyi.
- +1 yıl
Teşekkürler EİC için :)
- +1 yıl
:D iyi demişsin, sigaraya verilen para göze gelmiyor da böyle olunca çok geliyor.
- +1 yıl
Aynen bunu demek istiyorum :) @ademinyakarışı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
58Cevap
Demekki parayi kolay kazaniyorsunki kolayda harciyorsun. Senin gibi kendi parasini kazanan basarili iş kadinlarin olmasi guzel. elbette gittiginiz toplantilarda falan bakimli gorunmelisin onun icinde normal o para. Yoksa baba parasi yiyerek etrafa guzel gorunmek icin yemeyip icmeyip kosa kosa kuafore giden kizlardan olacak degilsin ya.
00 Yorumla
+1 yılyani kuaföre 0 tl veren biri olarak aman tanrım diyorum.. çok çok fazla o parayla geçinen bir çok insan var ama eğer böyle şeylere ayıracak paran çoksa hayatını yaşa mutluluklar seninle olsun :D
03 Yorumla
Soran+1 yılbaşka şansım yok bakımlı olmalıyım çünkü asistan olarak çalışıyorum iyi bir holdingde.
- +1 yıl
bakımını kendi başına yapamıyor musun ki... ama çok çalışıyorsan belki yardıma ihtiyacın vardır.. o zaman olabilir * yinede fazla bir para bence..
Soran+1 yılyok sabah 9 akşam 5 çalışıyorum haftasonu tatil memur gibi çok zamanım var ama uğraşamam ben manükürüyle pedikürüyle tırnak kesmeye üşenen biriyim yani en son 5 yıl önce ayak tırnağımı kesmiştim onu hatırlıom
+1 yılBenim ev kiram kadar. :) kirada olmasam bu 400le neler neler yaparım derdim meğer neler yapılıyormuş :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bu arada iyi kazanıyorsan abes değil o kadar harcaman.
Soran+1 yılpatronun asistanıyım bir holdingde patronu ayda 3-4 defa görürüm full yurtdışında işlerini flan hep ben hallediyorum toplantılar görüşmeler flan 4bine yakın maaş alıyom evet abartılı bakımlıyım çünkü terfi etmek istiyorum terfi etmek için kılık kıyafet %80 bilgi beceri %20 önemli.
- +1 yıl
Bol keseden atıyo
İki aylık kuaför masrafın asgari ücretle çalışan bir insanın hemen hemen bir aylık maaşı.
Birde altta bir kişinin cevabına cahil köylü diye yorum atılmış. Keşke o cahil köylü diye aşağıladığınız insanların çeyreği kadar temiz, dürüst ve terbiyeli (!) olabilsek.05 Yorumla
Soran+1 yılcahil köylüler benim içinde bulunduğum durumu anlamaz. Bakımlı olmak zorundayım yoksa şirkette yükselmem zor olur patronun gözüne güzelliğimle girerek CEO luğa kadar çıkabilirim.
- +1 yıl
Haddini bil yahu kimsin sen? Bir kuaföre 400 lira vererek pahalı elbiseler giyerek cahil olmadığını sanıyorsun değil mi? İşte bu en büyük cahillik.
Ayrıca benden sana bir köylü tavsiyesi:Gerçek iş kadınları kendilerini patrone peşkeş çekerek değil bilgileriyle ezerek kariyerlerini yükseltirler.
Soran+1 yılseni cahil karaktersiz ezik
+1 yılAbartmanında üzerinde. bir asgari ücretle çalışanın 15 gününü veriyorsun demek bu. Sencede fazla değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılben asgari ücret almıyorum ama benim 3 günlük çalışma parama denk geliyor.
- +1 yıl
Tamam ama hep kendini düşünmen yanlış değil mi? Senin 3 günlük paran , onların 15 gün boyunca belkide 3 kuruş etmeyen adamlara abi demelerine denk geliyor. Hayat farkı var aranızda. Bana göre fazladır. Sana göre azdır.
cogu zaman kendı ısımı kendm hallederm bı fon cektırmeye gıderm haftada 2 kez.. kuaforde zaman harcamayı sevmıyorum 400 lıra cok fazla evet bakımdan çok bıraz ozguvenın az gbı geldı bana
00 Yorumla
+1 yılAy da yıl da 60 lira verdim içime oturdu :D Artık kuaförlere o kadar ihtiyaç yok bence, bir çok şeyi kişi evde kendisi yapabiliyor :)
00 Yorumlaişte gerçek bir kadın ama sadece kuaföre değil spor salonuna da para veriyorsundur umarım.
05 Yorumla
Soran+1 yılyok o ucuz 120 liracık.
+1 yılpardon ne kadar dedin 400 mü?
Kuzum sen çok mu zenginsin :)))04 Yorumla
Soran+1 yıl3 günlük mesaime denk gelior ne zengini.
- +1 yıl
bilemiyorum artık orasını ama hiç ödünde vermiyon yani anlaşılan :))
peki parayı nasıl yetiştiriyon o zaman?
Soran+1 yıl4 bin civarı maaşım var ama ay sonunu zor görüyorum :)
- +1 yıl
Anlaşılan şekerim senin tek harcaman kuaför degil yani :))
2 bin kusurde ben alıyorum şu an için rahatlıkla yetiyo ;)
Aylık berber masrafım 10 lira seninki 400 lira hahah ilginç.
10 YorumlaKafayi mi yedin la ben ayda bir kasimi aldirmaya gidiyom :D
00 YorumlaGelirine göre değişir ama senin gibi 5 tane daha müşteri olsa kuaför zengin olur :))
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılMillet 800 liraya 3 çocuğa bakıyor. Sen hesap et artık.
00 Yorumla Maasinla orantili olmasi gerek :) senin butceni sarsmiyorsa sorun yok
00 YorumlaKira verip o paraya bir aylik ev gecindiren insanlar var. Yazik..
00 Yorumlakendi paranı kazanıyorsan istediğin gibiharcarsında yinede çok gibi yani..
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. Hemen kuaför açıyorum, ayyy hoşgeldiniz hanımlar diyebilecek birinide işe alıyorum. Parayı bulacağım sonunda!
04 Yorumla
Soran+1 yılama o hanımlar ne kadar maaş alıyor biliyor musun haberin yom galiba?
+1 yılyani çok gibi... :/ tam olarak neler yaptırdığına da bağlı...
00 Yorumlasenin 1ayda kuaföre verdigin parayla ben kuaförde 20kez saç sakal traşı olurum :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl13 çift ayakkabım var ortalama 5 bin lira vermişimdir hepsine.
400 lira ver seni oto kaportaya verelim :D seneye vur güzelim 4800 Yapar ama şu altta yorum yapan Arkadaşlar sanki SİGARA içmiyorlar o kadar para vermiyorlar?
00 Yorumla
+1 yıldeğiyo mu bari bişeylere benziyo musun? Antalyada 400 lira ev kira parası amkk
00 YorumlaCool oldugunu falan mi saniyorsun?
Kiz arkadasim kuaforden cikmaz lafini ettigini gormedim bence sen biraz gorgusuzsun.00 YorumlaSaç Bakım konusunda 41b cevap paylaştı. Sen o parayı bana ver
ben hergün senin saclarını yıkarım :D02 Yorumla
Soran+1 yılmanikür-pedikür yapabilcen mi uzmanlık ister tek bir ayak parmağımın tırnağını yanlış kesersen çok fena döverim.
O para nerden baksan bir evin mutfak masrafı ben hayatta vermem okadar para hem manikürümü , pedikürümü kendim yaparım.
00 YorumlaBen senin tırnağını keserim her gün banada ver 40 lira naalııırrrrr
00 Yorumla
+1 yılYeterli değil epilasyın yaptırmalısın vücuduna her yerine.
00 YorumlaNormal, ben kuafore ihtiyaç duymuyorum fazla kendim yapıyorum sadece manikür-pedikür için gidiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaylık gelirine göre değişir ne iş yapıyosun çok merak ettim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılasistanım dedimya bakımlı olacaksın ki terfi edesin lisans mezunuyum patron orda beni bilgi işlem müdürü veya idari işler müdürü flan bişi yapsa en az 6 bin lira maaş alırım.
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım
- Saç Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılaldığın maaşı merak ettim, eşim olsan belimi bükerdin+kıskanırdım bu kadar bakımlı olmana
00 Yorumla
+1 yıl400 lirayla ev geçindiren var bence biraz daha azaltmalısın
00 Yorumla
+1 yılkuaförler iyi para kazanıyor sayende paran varsa gidersin abi
00 YorumlaBenimki en az 400 çıkıyor bence fazla değil hem bakımlı olmak güzel bir şeydir değer yanii
01 Yorumla
+1 yılo parayla gıt kebap ye lahmacun ye gez toz ne bıleyım kendını mutlu et baskalarını degıl
00 YorumlaAAA nediyosun sen YAA çok AZZ :QWE:QWE:EWQ:d mk MALLARı ::DS:as. q. wE:
00 Yorumlaanladık bakımlı kadınsın ama biraz abartı ne iş yapıosun mankenlık felanmı
02 Yorumla
Soran+1 yılasistanım bir holdingde bakımlı olmam lazım yoksa yükselemem.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakma ama gerçkten çok veriyosun. Ne iş yapıyosn, gelirin ne kadr yaklaşıık?
02 Yorumla
Soran+1 yılpatronun asistanıyım maaş iyi ama.
Cevap sahibi+1 yılhm kolay gelsin. yinede fazla ya, biraz azaltmaya çalış derim :)
sana devrettilerde kirasımı 400 tl kanka anlamadım :S
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet senin gibi salaklar bolca mevcut. İSRAFIN AZIDA ÇOĞUDA HARAMDIR.
00 Yorumla
+1 yılAga kadin hakli patron begenmezse degistirverir asistan olcak kadin mi yok. Dosyalari karistryordur her aksam:)))
00 Yorumla
+1 yılAbartı. Senin ki faça şahini modifiye etmeye benzemis. Iyide özünde şahinsin.
00 YorumlaOhaa... ya baba parasi yiyosun ya koca parasi kendi alin terin olsa harcamazdin...
00 Yorumla
+1 yılbir ailenin geçinebileceği paranın 3de 1 gibi bir rakama denk geliyor. demek iyi kazanıyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılkuzum evi kuaföre taşı sen en azından yol masrafı yapmazsın
00 Yorumlasacmalama ne yapıyosun sen ya.. o kadar mı çirkinsin yaniii
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSık kuaföre giderim ama kazıklanmıyorum ben ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılkazıklanmak ne alaka? bir manikür-pedikür 40lira yahu 2 tırnak kesiolarlar 40 lira alıolarlar.
- +1 yıl
Ya da ne bilim sen haklısın belki de.
+1 yılkuaföre aylık sadece 5 tl veririm
12 Yorumla
Soran+1 yılinsan mısın?
- +1 yıl
evet sadece güzel ve doğalım ;)
dış görüşünü merak ettim şu an öyle böyle değil.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 471 cevap paylaştı. Seni kazıklıyorlar. 😎
00 Yorumla
+1 yılya en azındn senı bır kere gormek ısterım yanı
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılnası bir kafaymış o öyle 400 lira masrafı var
00 Yorumla
+1 yılBen 400 liraya 4 yıl berbere kombine alırım la
13 Yorumla
Soran+1 yılsen çobana git o kessin saçını koyun büter gibi
- +1 yıl
Koyun gibi büttürüm saçımı ama yinede saf gibi 400 lira vermem kuaföre herealde kuaforden çıkınca boyacı hüsnü usta gibi oluyosundur heryerin ayrı bir renk
Ben öderdim eşim gitse. Bakımlı olmasini isterdim
00 Yorumla
+1 yılgizlemesen anlardık:D
00 YorumlaAyy sen gene iyisin :)))
00 YorumlaBence az daha cok para harcamalsiin..
02 Yorumla
Soran+1 yılver de harciyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaaşa bağla birini evde çalışsın sana :)
02 Yorumla
Soran+1 yılen az asgari ücret vermem lazım o zaman.
Cevap sahibi+1 yılYarı zamanlı da çalıştırabilirsin. Evde ihtiyaç varsa başka şeyler de yaptırabilirsin. Hesaplamak lazım
+1 yılçok değil hatta normal ama çok şımarıksın
00 Yorumla
+1 yılikiye katla 400 az :D
00 YorumlaAfedersin ama OHA yani
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılçok birazcık , ben herşeyimi kendim yapıyorum :D
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği