babam her yıl özel ders aldırıyor ama cidden anlamıyorum istediğim halde olmuyor fizik kimya geometri bunlar ne ya böyle ders mi olur
benim gibi olan var mı?
benim gibi olan var mı?
yaw hayatın kendisi sayısal zaten.. sen bıle sayısalsın.. vucudundaki en ufak hucre ya kadr sayısalsın. bence örenip zevk almaya çalış... geometri çok zevkli bir derstir bak...2008 öss de mat1-2=full, fiz1-2=full, kimya1-2=10net-6net biyoloji1-2=8net-4net sonuç=dokuzeylül inş. müh. total=hala mezun olamadım..:):)
Sayısal oldum olası yapamam bir geometriyi yapıyorum diğerleriyle işim yok ^^ hee birde matematikte problemleri yapabiliyorum bazen
:) geometri mi yapıyorsun zekisin o zaman
istemen ve zaman vermen lazım en baştan başla en ufak biryeri atlarsan en başa dönmen gerekir , sabırlı olmalısın.
3. sınıftan başladım ilkokul 3. sınıf :D düşün o derece :D hoca bile şaşırdı
S. A RUH İKİZİM NABER D:DD
Cevap
8Cevap
aynen bende senin gibiyim ama tersten sayısalım çok iyi ama sözellerim berbat , tarih, coğrafya, felsefe nedir abi bunlar
coğrafya tarih biyoloji aşktır
MATEMATİK, geometri, fizik, kimya aşktır aşk :)))
katılıyorum
Aynı durumdayız bizde iktisat ekollerine ne gelirse saydırıyoruz başta Smith ve Keynes olmak üzere :D
Ders veren kişi sana iyi aktaramıyor demek ki dersleri. Ben de sayısal alanında özel ders veriyorum. İlgileniyorsan mesaj at.
Ben
Sayisaldan anlamayacak ne var yaa..
Altı tane numara yazıp oynuyorsun asdfs
:D . D
kızım gerçekten istemiyosan başka bölüm seç böyle yaşamaktan iyidir sonuçta herkesin yeteneği aynı değil
bölümüm sayısal annem benim yerime seçti çünkü :/ ben yabancı dil istiyordum ama norveçte yabancı dil okursan bir şey olamazsın dedi :(
MATEMATİK ÖLSÜN İSTİYORUM !
BENDEEEEEEEEE
yalnız değilsin sevmiyom arkadaş
al benden de o kadar
Esit agirlikta gec yawrum
O daha zor canım gemotori var oranın mat'ği çok zormuş git bi sor intenette ya da hoclara ya uf bende nyapıcam bilmiyorum ya daha 10. sınıfım bu sorularla başım derte ve meslek seçemiyicem diye büyük bir sancı var bende sayısal kafandan değilim hadi sözel seçtim çok az meslek var
uf ya çocukluğumdan beri tıp okumak istiyordum ama psikoloj olmak istedim oda zor olduğunu ve sayısalcı olduğunu anladığım zaman mat. bu kadar zor olacağını bilmiyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar