Normalde böyle şeyler olmaz bana fakat bugün gün içinde anlık duygu değişimleri yaşadım. Arkadaşımı da çileden çıkarttım. Bayağı bir sert atıştık ama o çok anlayışlı ve benim durumumun farkında olduğu için tatlıya bağladık gibi 😁😁 onu bildiğin delirttim. Şu an düşününce gercekten bazen katlanılmaz ve inatçı olabiliyorum. Ama oda benim bugünkü ruh halimin iyi olmadığının farkında olsa gerek ki anlık duygu değişikliklerimi idare edebildi😅 sonunda özür dileyen oldum ki kolay kolay özür dilemem. Az sonra yine ona sarmayı planlıyorum. Yazdıklarımı okuduysa şimdi siteden çıkmış bile olabilir 🤣🤣 neyse ben ona telefondan ulaşırım. Bugün deli günümdeyim...
insan kelimesinin anlami ; unutan... kalp kelimesinin anlamı ; dönen demekse... gordugun bir manzara... aldigin bir mesaj... okudugun bir yazi... alinan her nefes de degisiyor... durduk yere akla gelenleri hic hesaba katmadan...
Seni başka sorularda da gördüm, psikolojik olarak iyi değilsin. Baskıcı bir insansın ve birilerine emir yağdırmayı seviyorsun. Psikoterapi almanı öneririm