Merhaba.. Garip geliyor farkındayım ama kendimi uzak tutmaya çalışıyorum bu konuda insanlardan.. Sanırım bunun sebebi geçmişte edindiğim tecrübelerin yanında bir de yalnızlığın getirmiş olduğu sorumsuzluk hissi.. Yanlış anlaşılma olmasın, sorumlu biriyim ama duygusal anlamda birine sorumlu olmaktan bahsediyorum.. Sevmeyi hepimiz biliyoruz sorsak ama sanırım yormadan ve zorlamadan sevebilen insan sayısı oldukça az.. Tüketmeyi çok seviyoruz bazı hisleri, kıymetini sıfıra indirgiyoruz.. Aslında inanmak istiyoruz zaman zaman ama sonra tahmin edilenler başa geliyor.. Ben her şeyin bir zamanı olduğuna inananlardanım.. O sebeple zamana bıraktım desem daha doğru.. Keyifli akşamlar..
Beni anlayacak dinleyecek suçlamayacak benim için çabalayarak birisi ise neden olmasın? Bende onun için aynı şekilde. Şu an biri yok ama olmak isteyen biri var, üstelik çok iyi bir yüreği var
Selam, Bir çıkartma vardı WhatsApp'ta aklıma o geldi, "Keyfim bozulmasın diye aşık olmuyorum." 😂😂 Şaka bir yana bunlar nasip işleri. İstemiyorum desem yalan olur ama istiyorum demekle de olmuyor. Tabii ben uzun soluklu, ilerisi evliliğe gidecek, yuva kuracağım bir ilişki istiyorum. O sebeple de akışına bıraktım, Allah benim için en hayırlısını bilendir. Doğru zamanda doğru kişiyi ömrüme nasip etmesi için dua ediyorum. Zamanı geldiğinde ben nasibimi nasibim de beni bulacaktır. 🤲
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
65
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sevgilim değil de eşimin olmasını bazen istiyorum hatta çoğu zaman bunu istiyorum, ama bazen de diyorum gün gelecek o veya ben birbirimizden sıkılacağız, ayrıca güvenmediğim için karşıdakinden evlilik konusunda prensibim şu: karşımdakinden beklenti olmadan her şeyi beklemek: bu benim mantığım. evlilikten beklentim kısaca şu: cinsel ihtiyaçlarımı gidereyim, arada bir keyifli bir sohbet edelim, onun haricinde istediğini yapsın, çünkü ömrümün sonuna kadar bir insana güvenmek zorunda olarak yaşayamam.
Ben epeydir yanlızım, ve yanlızlık kötü bir şey bana göre sanırım arkamda kendi başının çaresine bakabilecek ve bana saygı duyan bir sevgilimin olmasını isterdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgili demeyelim ama nasibimle tanışmak isterdim...