Selammm
Ne güzel sorular bunlar yahu 😌💅
İlgi manyağı mısınız?
var mı etrafınızda ilgi manyakları 😃
Ne güzel sorular bunlar yahu 😌💅
İlgi manyağı mısınız?
var mı etrafınızda ilgi manyakları 😃

İlgi manyağıyım galiba biraz ama sevdiğim insandan ilgi beklemeyip kimden bekleyeceğim ki? 🙄 Göstersin o da bir zahmet, hep ben hep ben diyenlerden ya da 7/24 benimle ilgilensin diye bekleyenlerden değilim. Sadece önemsendiğimi ve sevildiğimi hissettirmesi yeterli. Bir ilişkide istediğim gibi bir ilgi oluşmazsa devam ettirebileceğimi de sanmıyorum, benim için önemli bir unsur bu…
Jsjs evet ilgi severim tabi ki gözde olmayı seviyorum uzaktan uzağa ilgi duysunlar ama çok sokulmadan çünkü ulaşılmaz olmayı da ayrı seviyorum ne
Bak yha Rüyamsı farkı 😃👊
Rica ederim 😍😘
Ayyyy 😂😂🙈🙈🙈 soru harika bayıldım 😁😂😂🙈evet ölürüm 🥺
Ayh canım çıkıyor soru bulacağım diye 😃
Demi demi 😃😂😂🙈🙈🙈
Çok zor Hissiz çok. Keşke benim gibi Soru soran olsa şuralarda bi yerlerde. Kaliteee kaliteee markaaa markaaaa 💃💃💃😂
Yavvv😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈sen beni öldüreceksin demi 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Sen ölürsen, bende ölürüm :D
Allah korusun be o nasıl söz ya🤦♀️
İnsan sevdiğinden ilgi görmek ister. Ancak kafayı yemiş gibi bana her zaman ilgi gösterecek gibi tutumda sergilemem.
Ancak her şey karşılıklıdır ben ilgi gösteriyorsam aynı ilgiyi de benim görmem lazım yapacak. Yoksa benim ona gösterdiğim ilginin ben de hiç bir anlamı kalmamış olur.
Cevap
83Cevap
İlgisiz biri ile kimse yapamaz. İlgi ilişki için önemlidir. İlgili ilişki uzun sürer.
Bir zamanlar öyleydim evet ama artık buna daha az önem veriyorum çünkü ilginin fazlası da bazen sıkıcı olabiliyor. Ya da bir ilişkiden beklentilerimi revize ederek daha net ortaya koyar hâle geldim diyebilirim. Aşkta ilginin azı karar fazlası zarar bence..
Birisi benimle niye ilgilensin ki?
Hem böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum.
Kendi kendimle ilgileniyorum.
Sevdiğim hobilerimi yapıyorum.
Müzik dinliyorum, gözlerimi kapatıp şarkı söylüyorum veya ilgimi çeken konularla alakalı yazıları okuyorum, videoları izliyorum.
Ladna ✓
Bakalım ilgisiz kalırsam ölür müyüm?

Ölürmüşüm.
Hahahah :D
Ilişki icindeysem ilgi isterim herkes gibi
Bende ilgili olurum her daim.
Verirdigim kadarını almam lazım.
Yoksa bende soğurum.
Ilgilenmeyeceksen özgür bırakta ilgilenen birini bulalım 😜😂
ilgi önemli tabi
ama sevdiğim kişinin ilgisi
daha önemli

İlgi görmezse ölür dfsff
Tipe baaaak 😍😍
Şu tatlılığa kim karşı koyabilir 😍😘
@tuba-sueda yaaaa ablası 🎈💋❤️
Güzel Güneşimize muckslar, kalpler olsun ❤️❤️💋💋🎈🎈😘😘
Ben herkesi öldürdüm Şekil Hanım. Bir iki kişi dışında kalbimde kimseni yeri kalmadı. 😏
Toprakları bol olsundu
Taşları bol olsundu 🙄😏
Taş altındalar mı? Vahhh…
Evet, çünkü toprağa koyulmaya değer kişiler değiller.
İlgi hastası olmadığından emin ve karakterli insanlar ilgiyi de dengeli sever, arar, alır, ikram ederler...
Güçlü karakterli insanlar ekseriyetle az insanda çok huzur bulur, fazla ilgide boğularak, yalnızlıklarında taze can bulurlar...🦄🍀❤️
Kendi sorduğun soruyu övmen peki :\ Hayır aksine fazla ilgi beni sıkar ve hatta çoğu erkeği...
Tabii de övecem sorularım birtane :D eşsiz harika muhteşemmmm
Bu özgüvenden bende istiyorum bir adet acill 😅
Kalmamış taze bitmiş
İlgi beni boğuyor , hayatının merkezi olduğumu hissettiğim an kaçarım ondan. Hayatımın en güzel rengi olsun bu yeterli
İlgisiz kalirsam olmem, kendime ilgi gosteririm, ikincisinilgi manyagi cok... O manyaklarda uzak olsunlar.. bir zahmet sola dondun mu kapi hemen saginda.. tesekkurler..✌️
Degilim hatta fazla ilgiden bunalan soguyan kosarak uzaklasan biriyim. Sabah aksam konusmayi sevmem. Abartisiz ilgi her zmn iyidir kiymetlidir 🌸
İlgisiz kalırsam boşarım shshsh
Boş ol, boş ol, boş ol. İlgilenmiyorsun benimle 😒
E öyle değil mi
Sen benimle ilgilenmiyorsun evet aynen öyle 😃😃 anlamamazlıktan gelme
Engel yemeyelim 😄
Kıyılır mı sana 😌
🌼🌺
ilgi manyağı ederim seni görürsün gününü
Hıhh?
pardon yanlış oldu :D
Evet, ilgiyi severim. Lakin öyle manyağı da değilim. Her şeyin dozunda olması gerektiği gibi olsun istiyorum.
Sevdiğim, değer verdiğim kişi ölçülü ilgi gösterirse memnun olurum, aşırıya kaçarsa rahatsız olurum, ilgi göstermezse trip atarım.
Hayatımda hiç bir zaman aşırı ilgi alan biri olmadım ve ne demek olduğunuda çok bilenlerden değilim o yüzden öyle kimselerde değilim
ilgi olmayınca da üzülüyorum çok ilgi olunca da bunalıyorum sadece tek kişi için geçerli bu benim için.
@Uzunsavas aynen
@Uzunsavas o insan bu dünyadaki tek şansım zaten yoran biri de değilim.
@Uzunsavas pardon?
@Uzunsavas öyle bir ilişkinin içinde değilim. olsun diye olan değil gerçekten olan bir ilişki. sözler ömürlük verilmeli buna göre hareket ediyoruz.
@Uzunsavas teşekkürler iyi günler.
@Uzunsavas pek takip yapan biri değilim mesaj kısmını aktif etmemek için kusura bakmayın. iyi günler tekrardan.
Aşırı aşırı ilgi meraklısı değilim ama karşılık beklediğim insanlardan aynı hassasiyeti almazsam üzülürüm.
Alıştım bu hayata herşeyine evelallah gam yemem bir şeyden.
Ölürüm ama anka kuşu gibiyim küllerimden yeniden doğarım..
Eveeeeeettt itiraf ediyorum ben bir ilgi manyağıyım 😁😁😂😂
İlgi mi? İlgisiz kalmanın dibini görüyorum şuanda 😂 Ertesi gün kalktık işe gittik bizde
Ilgi görmek güzel bişi ama aşırı bana göre değil egomu tatmin eder sonra neydim delisi olurum 😂
Ölmem ama bir bayginlik geciririm tabiki.
İlgiye herkes muhtac.
İlgi diye bişey mi varmış ben sadece dizilerde vsr sanıyordum
İlgi manyağı biri değilim sadece önemsesin kafi.
Cıks aksine salsınlar beni kimse ilgilenmesin azıcık nefes alayım
Bizim tüm kızlar öyle ama şu an fazlası var ama olmasa ölürler
O kadar da pick me değilim ama full ilgisiz kalırsam bi stres oluşumu başlayabilir agbdbsbfndncn
İlgi manyağı olamadık gitti. 😃 İlgi ekinden bile mahrum kaldım. 😃
İlgisiz değil bilgisiz kalırsam ölürüm
Bilginin beşte dördü ilgidir.
İlgi severim ya isterim çünkü bende gösteriyorum 😊
Hayır onlardan değilim fazla ilgi görmek ve göstermek beni sıkar, her şey ayarında iyidir.
İlgiyi sevenlerdenim bende aynı şekilde karşılık veririm ilgiyle fazlasıyla
İlgi görmeyi çok seviyorum ilgi odağı herzaman benim😍
Ölmem ama soğurum, sonra donar ardından da buz keserim.
Keşke olsa fazla ilgi veriyorum diye boguluyorlar bulamadık ilgi meraklısı
Yok bee niye öleyim sanki ilgiylemi yaşadıkta ölelim ☺️
Ben evcil hayvansız kalırsam ölürüm :( ve uzun yıllardır evcil hayvanım yok :(
ilgi güzel şeydir ama fazlası bana sıkıntı verir. Çünkü dünya sadece benim etrafımda dönmüyor
Özellikle erkekler ilgi görmeseler çabuk yaşlanırlar mış. Ben söylemiyorum Bilim söylüyor.
olmazmı yiğenlerimin hepside öyle neyseki çocukları asla kıramam
İlgisiz kalırsam brn yaşarım ama sevdiğim kızı kalbimde ölür çünkü sevmiyor demektir soğukluk girer.
etrafımda ilgi manyağı biri vardı en sonunda sildi beni :D :D
İlgi göstermeyi sevdiğim kadar görmeyi de beklerim.
Aşırı ilgi bunaltir orta derecede olursa neden olmasın ki kimse hayır diyemez bnce buna 😂
@sarisinhukukcu diyenlerden misin merak ettim? 😂😂😂😂
Kesinlikle hayır ilgisiz kalınca ölürüm diyorsa özgüveni eksiktir kendi kendine yetebilir bir insan ilgi olmasa bile bence bence bence
Belki ola bilir ilgi manyağı olmasamda bence yerinde olursa çok iyi bishey kendine kiymetli geliyosun
Ölmem ama sürünürüm😂
Hahaha güzeldi bu
Napalım kaderimiz böyleyse yaşamıyahmıı🥺
Ölünnn hepiniz :D
İlgi bence her insanın ihtiyaç duydugu bir duygudur.
ölmem de ben çok ilgi gösteriyorum o göstermiyo diye fena kırılırım
burada var öyle ilgisiz yapamayan biri. ilgilensin yeter hepsinin... öylelerinin.
Hayir ölmem. Kıymetinizi bilecek insanlarla olun lütfen.
Keyifli akşamlar diliyorum 🌷
Kadinlarin dogasinda olmasa erkegin neresine bakacak?
Vardı ilgi göstermeyince giti zere umrumda degil
Ölmem ama olsa da fena olmaz herkes ilgiyi sever
Mario için gereksiz şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?