biri ile konusuyorum garip geldi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç sevgilisi olmayan erkek sorunlu değildir. Ya düzgün birisi karşısına çıkmamıştır; ya da çalışmaktan başını kaldıramamıştır.. vs bu tarz bir sürü durum sayabiliriz. Ayrıca tabii şahsi görüşünüzü bilemem ama sevgilisi olmamış kişinin daha iyi birisi olma ihtimali nispeten (kısmen tabii bu insanına göre değişkenlik gösterir) daha fazladır. Ayrıca kendi hemcinslerim içinde öyle kişiler var ki kendini masum göstererek ( akıllı efendi uslu görünüp affınıza sığınarak söylüyorum düşüp kalktığı kadın sayısı belli olmayanlar) her türlü haltı yapanlar var yani. Bir de bu yönden düşünmelisiniz diye düşünüyorum naçizane saygılar..
Ben 28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Tipsizim yani genelde hiç sevgilisi olmamış 20 yaşı üzerindeki erkekler (istediği halde olmuyorsa) tipsiz oluyor. Tipsizlik de tabi ki bir sorundur. Psikolojik diyorsan eğer reddedilme sayısıyla doğru orantılı olarak o da bozulabiliyor. Mesela ben 13 kere reddedildim psikolojimin iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.
Tiple alakası yoktur karakterle alakalıdır bende tipsizim nolmuş? Şuana kadar 30 40 tane kızla sevgili oldum çoğu teklifleri redd etdim Ama redd edildiğim kızlarda oldu üzülmedim
@Ölmedim_Yaşamıramda hade len ordan 😂
@Ölmedim_Yaşamıramda tamam demek ki ben karaktersizim yoksa niye hiç sevgilim olmasın de mi?
@Kaslannnnn Gerçekleri söylüyorum kardeş
Sorunlu mudur bilinmez ama kendi arkadaşımdan örnek verecek olursan eğer ulaşılamazı isteyen ve ona ulaşmak adına kendinden hiçbir taviz vermeyen içine kapanık bir insandı. Bu nedenle 26 yıldır tek bir ilişkisi bile olmadı. İlişki özverili olup kendinden ödün vermeyi gerektiren bir olgu. İnatçı karakterlerin yürütebileceği bir şey değil
aslında olması gereken , ter temiz el değmemiş bir erkektir.. toydur.. kirlenmemiştir.. daha ne istiyorsunuz anlamış değilim? doğrular yanlış, yanlışlar doğru görülür oldu.. normal olan şeyler tuhaf karşılanmaya, tuhaf olan şeyler normal görülmeye başladı..
@PsikopatMüzisyenn hiç öyle bir anlam yok bence, direkt ahlakçı bir yerden yaklaşmış
@barraquda İyi hatırlattın, bende engelliyim dur.
Cevap
71Cevap
Özellikle Türkiyede yaşıyorlarsa gayet doğal bir durum çünkü bu ülkede kadına hep kaçmayı öğrettikleri için, sosyal bakımdan daha utangaç veya iletişimi kuvvetli olmayan bireylerde kadınlarla ilişki kuramıyor doğal olarak. Sebebi bu toplumda her zaman ''erkek ilk adımı atar'' anlayışının var olması, bazı erkekler sapık gibi yazıyor o ayrı mesele fakat genel anlamda durum böyle olunca o adamında ilişkisinin olmaması normaldir.
Hayat ordan oraya savurmus olabilir, bir durum sonucuu özgüvenini kaybetmiş olabilir, insanlara güveninde yıpranmalar olmuş olabilir, olmuşta olmuş olabilir yani bunlar demek değildirki garip bir insan elbetteki bir yerlerde birilerini sevmiştir belki ama açılamamıştır ya da o kişiden ters karsılık görüp bir dahada sevme duygusunu onaramamıstır daha neler neler akli sağlığı yerinde insansa her şey herşeyle mümkün olabilir garipsenmemeli
Neden sorunlu olsun ki?
Daha önce istememiştir veya istemiştir istediği kişiyle olmamıştır belki onu isteyen olmuştur o istememiştir veya bunların türevleri.
Daha önce sevgilisi olmuş erkekler sorunsuz mu oluyor ki olmayan sorunlu olsun.
İçgüdüsel olarak, fiziğini tipini düzgün bulduğu erkeği sorunsuz sayıyo bunlar zaten.. Amaç bu doğrultuda olduğu için diğer şeyler arşivlerinde yok
@Astral1Zedd kendi beğenilerine değil insanların beğenilerine önem verdiklerinden olabilir belki de. Kendilerinden önce birilerinin o insanı beğenmiş olması , kendinden sonra da begenip elde edemeyecek olması hoşlarına gidiyor olabilir.
Kesinlikle öyle. Evrimsel psikoloji bu nu Cok güzel açıklıyor da konu uzar şimdi
Ne alaka ya sevgili yapsa sürekli Abaza yapmasa sorunlu yobaz iyi mısınız
İstiyorlar ki dibine düselim, seçeneği fazla olsun
Ağzına sağlık.
Yani birinin ilk kiz arkadasi olmayi istemezdim. Ne diyecegini falan cok bilemez vs ya da nasil davranacagini..
neden sorunlu olsun ki sevgililik ilişki zorunlu bir şey mi de sanki bu kalıplamalardan vazgeçin artık gayet de normal bir durum
Neden sorunlu olsun ki denk gelmemiştir biriyle ilişki yaşamak için duygu hissetmen gerek hissetmemiştir heves bile Bir duygudur oda olmamış demek
Belki kendi istememiştir ya da karşısına dengi olan biri çıkmamıştır.
Psikolojik olarak sorunluyum. Hiç sevgilim olmadı ve psikolojimi sık sık bozuyorum. Arabamla aşırı hız yapıyorum, dalgın yürüyorum.
Hayır belki kafa dengi bir kız arıyordur ya da belli başlı hedefleri vardır hedefleri tamamladıktan sonra sevgili arayışına girer iyi geceler dilerim ☺️🙏
Benimde bir kere oldu sayılır ama bana göre değilmiş, sevgili olunca tek kişiye bağlı kalmak zorundasın çünkü olmayınca hepsi benimdir
Benim problemim var ama anlatmaya gerek hoş insanlar anlamadan yargılamayı sever
-VESSELAM-
niye sorunlu olsun mk senin gibi a. mcık olup sevgili yapmak çok basit olabilir. Erkekler için aynı şey geçerli değil. Çok srevgilisi olana da abaza der bu gancıklar
neden garip olsun karşısına istediği insan çıkmamıştır belki
Yoo ne alaka? İstediği halde sevgilisi olmayan erkek tipsizdir bu kadar basit.
özgüvensiz, pısırık veya işsizdir vardır yani birçok eksiği
İlla sorunlu olması gerekmez. Kendince nedenleri vardır
Normal, Türkiye şartlarında biriyle sevgili olmak piyango / loto kazanmaktan zor.
Niye sorunlu olsun duzgun oku cumleyi tabi sorunlu ya
romantik ilişkiler insan deneyiminin büyük bir parçası olsa da kesinlikle gerekli değiller
Hayır olucakti ben mesela redd ediyorum teklif az olsa bile reddettiyorum direkt
Hiç sevgilim olmadı, konuştuğum da. Sorunlu olduğumu düşünmüyorum.
Bizim millet erkeğin yaşayamayanına kadının da yaşayanına kulp takmaya çok meraklı. Sorunlu değildir. Olmamıştır sadece. Çok sevgilisi olmuş adamlar da benim midemi kaldırıyor mesela.
Belli bir yaşa gelipte hiç olmamışsa bir sıkıntı olabilirmi? bilemedim🤨
Esmerim biçim biçim ölürüm esmeriçin alem bana düşmandır esmer sevdiyim için oy hele loy looy loy kibar yarim esmerim oy hele looy looy loyy kibar yarim esmerim
Ben mesela 28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı istediğim halde. Sorunlu olmasaydım sevgilim olurdu.
Canımmm hayat sartları el vermemiştir sorunla ne alaka yaws
benim hiç olmadı sevgilim ama sorunlu biri olduğumu düşünmüyorum :)
yaşı kaç bilmiyorum ama sorunlu değilse bile illaki vardır bir sebebi
sende iyice tanımadan bir ilişki başlatma derim senden öncesi olmadıysa sebepsiz değildir
Sorunlu değildir sadece biraz içine kapanık yaşamıştır hayatı
Belki aradığını bulamamıştır ya da bağlılığı sevmiyor takılıyordur
herkesin illaki daha önceden sevgilisi mi olmak zorunda anlayamadım
seçicidir belki de kendisi bilemeyiz ki
Geçmişte yaşanılmış kötü anılar insanı soguk yapsbilir
Sorunsuz insan yok gibi artık, kadın erkek.. bunun sevgili ile ilgisi yok
Neden olmadığı önemli..
Sevgilisi olmayanlarda var ille sorun olmasına gerek yok ki herkesin kendi tercihi.
Her zaman değil bence. Yaşına ve karakrerine de bağlı.
Sorunlu olduğumu düşünmüyorum, gerçekten kanım isinmiyo kadınlara.
Mutlaka korktuğu bir şeyler var ki karşı cinsle yakın ilişki kuramıyor.
Olmayabilir, tercih etmeyebilir, kanka tarzı seviyor olabilir
Bence hayır kimi insan kadın erkek fark etmeksizin böyle bir ilişkiden kaçınıp direkt olarak evlenmeyi düşünüyor.
Abi saçma sapan konuşmayın yaa. Ne güzel kendini koruyor. Bu şu zamanda harika bir şey
Bilemezsiniz. Ama sosyal medya hesabına, saç kesimine falan bakarak fikir edinebilirsin.
Benim sevgilim yok sorunlumu oluyorum hayır tabiki de
ya gay dir ya da eksik olan bir uzvu vardır bence...
Kendi tercihidir, herkesin bakış açısı farklıdır. İstese kör topal demeden birini bulur.
Hiç sevgilisi olmaması sevmediğini anlamina gelmez de ondan.
Utangaçtır heycan yapıyor seviyor ya aklından gidiyor aslında kafasında
Bunu düşünen kişideki sorun daha büyüktür
Hayır doğru kişiyi bekliyor olabilir
Alakası yok tipsiz olduğu için yalnız çoğu.
Kesinlikle sorunludur
Hayır öyle diye diye insanları hır görüyorsunuz böyle mutlu olamazsınız benimde hiç olmadı
Ne alaka ön yargılı olmayın
Gariptir
Nasibi kapalıdır sorunla ne alakası var
Ne alaka be ben sorunlu değilim 🤣
Niye olmaz ki bir yanlışı vardır
tanımadan sorun bilinmez
Nedne sorunlu olsun ki saçma bir yaklaşım değil mi
Ne alakası var ki? 🤔
Garip olan tarafı nedir? İstemiyordur.
Yo niye sorunlu olsun
Biraz garip ama nasip tabi döflfk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?