Artık o gözlerin eskisi gibi bakmayacağını bilmek, kabullenmek... Yabancılaşmaya evrilmek. Sindirip, hazmetmek kısmına gelinmiş belli. Geçmiş ola...
İnsan içinde bulunduğu duygu durumunu atlatmak için zamana ihtiyaç duyar. O zaman geçerken zorlanır hiç bitmeyecek, geçmeyecek sanır... Taki duvara toslamiş etkisi yaratacak bir şey olup, kendine gelene kadar. Bu etki önce acıtır, sonra rahatlatır... Çünkü artık arınmıştır...
Buradan yola çıkarak soruyorum; Sende "duvara toslama" etkisi yaratan o şey nedir?
Sende "duvara toslama" etkisi yaratan o şey nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Genellikle ayrılıklar. Bende bu etkiyi yapıyor. Göremeyecek olmak, duymayacak olmak ve bir daha sevemeyecek olmak acıtıyor. Içinden atamıyorsun o acıyı 😥 Zaman zaman geç artık. Geç ki yeniden sevebileyim tekrar. Ne istiyorsun benden yelkovan? Ne istiyorsunuz takvim yaprakları? Kastın mı var bana sonbahar? Istemiyorum hiçbirinizi beklemek. Geçin gidin biran önce. Ben yeniden kendimi buldum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Valla bu son dönem öyle bir tosladım ki ağır hasar aldım. Hani birinden beklersin, bir "acaban" olur hazırlıklı olursun. Ben işte hiç beklemediğim bir anda "iyi ki tanımışım arkadaşım seni" dediğim bir kişinin duvarına çarptım. Birden çıkardı o duvarı karşıma o yüzden hazırlıksız yakalandım. Bir gün önce gayet iyi konuş, ertesi sabah bir bak engellenmişsin. Tek bir açıklama olmadan. Bu sefer sağlam tosladım.
Oldu bende geri döndüm giderken toplama dedim kendi kendime sonra dayanamayıp tekrar ona döndüm güzeldi yaşandı paylaşıldı günümdü aglandi fakat o duvara er ya da geç sonunda toplandı ve hersey the end...🚬
Ben askerdeyken terk edilmiştim. Gerçek anlamda duvara toslama etkisi yapmıştı. Hülasa edecek olursak, insan güvendiğinden darbe yediğinde öyle oluyor.