Bundan bir ay önce yaşandı her şey ama tesiri hala devam ediyor. Yediremiyorum sanırım. Ben bir arkadaşıma çok alındığım için konuşmayı kesmiştim ve bana ulaşacak yer bırakmamıştım. Nasıl olduysa nunaramı bulmuş. Konuştuk ve arkadaşlığımızı bitirdik. Sonra bir ortak arkadaşımız vardı bunu seven bana dedkiki ona ulaşırmasın istemesem de çok yalvarınca tamam dedim. Ulaştırdım, o kadar sinsi bir kız ki ona başkasını sevdiğini söylememiş ve kendisine aşık etmiş hala da söylemiyor. Neyse işte bunlar konuşunca bizimde aramız düzeldi o kızla ve bana önceden sevdiği ve benimde bildiğim birini söyledi işte bizi konuştursana felan o çocuğu da kurstan tanıyorum. Konuştum şu an ne durumdalar bilmiyorum ama bu vesile ile oğlanın bana tonla yalan söylediğini ve kızında çıkarcı olduğunu veni kullandığını öğrendim. İşte bir aydır bunu yediremiyorum. Sadece bu da değil onlara arada aile sorunlarımı anlatırdım ve beni bu kadar aşağılık gördüklerini de bilmiyordum. Sürekli yüzüme bir şeyler vuruyorlarmış farkında değilim. Hadi kızı boş ver, oğlanı gerçekten seviyordum. Canım gibi yakın arkadaşımdı. Ama bana tekrar seni seviyorum dediğinde sevgine inanmıyorum dedim. O zamanda kardeşim dedi. Sanki ben ona ilgi duyduğum için kıskanıyormuşum muhabbeti yaptı. Ki zamanında bana yavşayan ve ben kayıtsız kaldığım için sinirlenen kendisi idi. :')
Not: Artık çevremdekilere anlatmaya güvenmediğim icin üstün körü yaşadıklarımı anlatıyorum. Lütfen ap. talca ve kırıcı şeyler yazmayın.
Not: Artık çevremdekilere anlatmaya güvenmediğim icin üstün körü yaşadıklarımı anlatıyorum. Lütfen ap. talca ve kırıcı şeyler yazmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer