Selammm 🥳 happy Cumalar ✌️ nasıl hitap edeceğimi bilemedim :D başkalarının hayatına burnunu sokan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Var mı çevrenizde, kendi hayatından çok sizinkiyle ilgilenen burunsuz 😅?Ne söylemeli böylesine 🤦♀️?
Adele Aşkınaaa 😍
Başkalarının hayatına burnunu sokan, maydonoz olan, kendine bunu misyon edinen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
O burnun... girsin derim. Neyse de bugün bu parçayı bekliyordum şimdi senin sorunda görmek güzel oldu. Adele bu şarkısını oğlu için özellikle hazırlamış. Neden boşandığını, neden boşanması gerektiğini ve çocuğunun hayatını alt üst edişinin gerekçesini. Bu ek bilgiyi de yazdım. Şimdi şarkıyı dinleyeyim.
Acınası insanlar onlar canım. İnsanın fikri sorulmadığı müddetçe kimsenin hayatına müdahil olma hakkı yoktur. Ama gelde sen bunu onlara anlat. Seviyorlar hayat felsefesi bu onlar için. Sonra bozunca bizler öyle kalıveriyorlar ağızları açık. Şok edici pes edesileri de asla yok. 😂
böyle insanları hayatımda barındırmıyorum hatta yanımda başkasına bu şekilde davrananları da fena haşlıyorum sanane onane kimene arkadaş lanet olasıcalar kendi hayatlarına baksınlar sinirlendim bak yine
Benim için "görmezden gelinecekler" listesinin başındalar. Kendi hayatının eksiklerini görmeden, amacı başkalarının hayatına eksik açmak olan kişileri hayatımdan uzak tutarım.
Yaşadığım çevre şöyle, işe gidince iş arkadaşlarım var ama direk patrona bağlı olduğum için kimse yüzsüzlük edemez zaten, ev yaşamım da sadece annem var o da sessiz sakin ev hanımı, babam yatalak bitkisel hayatta gibi. Kedilerim var. Arkadaşım yok. Hep tek başıma uğraş verdim dışarda, tek gezdim bazen annemle gezerim o da sıkılıyor. Öyle. Yani başkası yok ki hayatıma burnunu soksun hem kötü niyetli insanları hayatıma almam.
İlk resim çok hoşuma kaçtı mükemmel. Böyle burunsuzlar hepimizin hayatında istemesek dahi var. Ben denk geldiğimde köşe bucak kaçarım çünkü bana göre bu insanların kendine saygısı yoktur ki başkalarına saygı duysun
Gereksiz olduklarini dusunuyorum. Bombos olduklarini kendilerini fazla onemsediklerini dusunuyorum. Hayatima fazla mudahale eden insanlardan kosarak uzaklasiyorum annemin babamin karismadigi hayatima sen kim kopeksin ki burnunu sokuyosun acaba derim.
Sorun iyi niyetle ve gayretle yapmaları çünkü ben de korkunç tepki gösterince suçlu duruma düşerek akıllandım. Çok kırılıyorlar. Zor. Sükunetini koruyacaksın. Bir de bir iş yaparken bunlara görünmeden, gizli yapmak da işe yarıyor.😅
Hayırlı cumalar öncelikle.. Bu kişiler vasıfsız, yalaka ve sinsidir.. Güçsüzdür aynı zamanda, kim güçlüyse o kişinin yalakası, kuklası olur. Dedikoducudur, laf taşır.. Uzak durmak lazım bu mikroplardan, sonuçta it ürür, kervan yürür ☺️
Çok acıyorum onlara kendi hayatlarını şekillendiremedikleri için başkalarına bu şekil davranmayı kendilerine görev olarak benimsiyorlar barındırmıyorum onları çevremde
Konuşulmaya değmeyecek insanlar olduklarını düşünüyorum. Toplumda hiçbir yer edinemeyen insanların edindikleri bir huydur, başkalarının hayatına maydanoz olmak...
Aşağılık kompleksi olan toplumda kendine yer edinememiş basit insanlar bunlar. Belli bir kimliğe bürünemedikleri için insaların hayatlarına dahil olmaya çalışıyorlar.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Başkalarının hayatına burnunu sokan, maydonoz olan, kendine bunu misyon edinen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?