Bir çok kez kendimiz tedavi etmek istesekte başarılı olamıyoruz bir seviyeden sonra illa ki birilerinin sözlerine yüreğine muhtaçlığımızı fark ediyoruz yahut sesimizi duyurmak istiyoruz ama çoğu kez ne bir adres vardır ne de bir yol söyleyemez öyle yüreğinle kalırsın ama sonra bir bakarsın muhtaçlığını giderecek o daimi yürek çıkmıştır karşına sana hemen baharı getirmicek belki ama mutlaka taze bir rüzgar esecektir yüreğine ve yüzündeki gönlündeki gölgeyi alır yerine gökkuşağı misali rengarenk gülücükler bırakır dünya denen bu fakir mekanın yegane zenginliğidir onun yüreği ve artık senindir tüm zenginliğiyle işte canının ilmeklerine dokunacak o insan çıkageldimi ne yaralayandan iz kalır ne de yarandan.
İnsanlar sizin yaralarınızı saramaz. Yalnızca kanayan bir yaranız varsa bunu tamponlar. O yaranın esas şifa kaynağının tek sahibi, ona kapatacak olan gerçek cerrahı yine kişinin kendisidir.
Ben hiçbir zaman çok seven taraf olmadım, evet ilgi gösteririm önemserim ama kendimi çok da kaptırmam. Uzun süreli ilişkim de oldu ayrıldıktan sonra evet ansızın gelen bir boşluk oluyor ama kafa dengim biri olursa konuşurum. Neden yara bandı olsun ki? Uzun süre yas dönemimi yaşayalım illa ki🙄
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Yaralarımızı sarmak için başkasına sığınmak yapılacak en büyük hatalardan biri. Aynı şekilde başkalarının yarasını sarmak için sana sığınana kucak açmak, sarmalamakta büyük hata. Bu zamana kadar hep kendim kalktım ayağa. Destek olanlarım oldu ama çoğunlukla kendi başımadaydım.
Bence hayir, kendi yaralarini insan kendi sardigi zmn o yara bir daha asla kanamaz. Yarana merhem olsun diye baskasini alirsan yanina kabuk baglar belki ama iyilesmez tamamen iz kalir gelende belki daha buyuk yara acar 🤷🏻♀️
Kimseyi yara bandı olarak kullanmam. Yaralı bir hayvan bile yaralarını kendi sarar. Zarar vermesin diye o süre içinde kimseyi yanına yaklaştırmaz. Yaralı insanda zarar verme olasılığı yüksektir.
Kendi kendini tedavi etmelisin seni tedavi edecek birini bulursan artık onu düşünerek hareket etmelisin yaralandıysa onu tedavi etmelisin ki oda senin için yapmalı bunları