"Sürekli eleştiriye başvurun. Yaptığınız şeyin iyi düşünülmüş bir eleştirisi altın kadar değerlidir." ~ Elon Musk
Eleştirmek oldukça kolayken eleştiriye açık olmak kat kat daha zordur, genelde ya Kadar ya Çevre ya Hayatdir olumsuzlukların sonucu, kendi davranışlarımız seçimlerimiz huy (suzluklarimizin) yokuşlarimizi aynı derecede kolay görmeyiz. Anlaşılmamaktan muzdarip olan bu Toplumda sizce kaçi anlamak için çaba sarf ediyor hata belki de kendine dair bir Eleştiriyi?🙃
Siz hatalarınızı kabul edebiliyor musunuz sizce KS Canlar? Kırılan, zorlanan, sinirleri sınanan, maddi manevi yipranan sahi tek biz miyiz?
Yoksa hep iyi, iyimser, doğru, hatasız birer Kul miyiz? Kötüler hep diğerleri mi? :)Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...Peki eğer sadece dilde değil sahiden öz eleştiriye açık olduğunuzu düşünüyorsanız bu Soruyu okurken.. Hadi bir düşünün geriye bakın siz en son hangi Hatanızı kabul ettiniz KS Canlar? 🙃
Ediyorum, hep de ettim; bu negatif detayları da sildim karakterimden bu süreçte. Şuanda da bazen düşünüyorum, bazı insanlara fazla mı haksızlık yapıyorum diye de, sonrasında tecrübelerimi hatırlıyorum, geçmişte tanıdığım yüzlerce insanı gözümün önüne getiriyorum.. Bakıyorum ki hata değil, az bile yapmışım. Artık hata olarak görmüyorum hiçbirini özetle, yeteri kadar dahil oldum bu savaşa.