Merhaba.. Benim kim olduğum tamamen karşımdaki insana göre şekillenir.. Bana karşı samimiyetinden ve niyetinden kuşku duymadığım insanlardan yardımımı asla esirgemedim esirgemem.. Fakat yardıma ihtiyacı varmış gibi yapan ya da benim dar günümde yanımda olmayıp işi düştüğü zaman kapımı çalan insanlara her zaman mesafeliyim.. İnsanız netice olarak ve hepimizin birbirine ihtiyacı var bi yerde.. Fakat bu yardımcı olma olayları tek taraflı olmamalı.. Siz iyilik yaparsınız karşı taraf sizi enayi yerine koymaya başlar bir süre sonra.. Hak edene yapılmalı her şey.. Keyifli günler..
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Yardım ederim ve severimde etmeyi. Ancak yardım ediyormuş gibi görünen kişilerden olamam. Açıkça edemem derim ve biter. Rol yapma ihtiyacım yok kimseye. Yardıma ihtiyacım varsa da kimseden yardım almam zorunluluk doğmadıkça ve istemem de. Minnet kadar kötü bir duygu yok. Minnetsiz yaşam için tüm çabam. Onu başardığım zaman daha ne isterim ki?
Yardığım ettiğim hiçbir insan için pişman olmadım. Herbir görsel birbirinden değerli durumları tasvir etmiş.
Yardıma ihtiyaç olmadığı halde yardım alan insan bir daha yardım göremez. Gerçektende yardıma muhtaç arkadaşlarımın ya da çevremin hakkına bir daha giremem. Yardım edermiş gibi görünen herhangi bir insan ise benim çevremde barınamaz.
Pişman eden onlarca insan oldu, üzerine kazık atan da. şu an sadece ve sadece sağlık ile alakalı konularda ihtiyacı olanlara yardım ediyorum, yıllarca ben de uğraştım çünkü, hassasım epey bu konuda. Onun dışında kimseye içimden gelmiyor, çok zor durumdaysa anca..
Kendisine yaptığım iyiliğe rağmen nankörlüğünü gördüğüm birine "ne diye buna iyilik yaptım ki zaten" derim. İyilik, hak edene yapılır. Hak eden insanlara yaptığım hiçbir iyilikten pişmanlık duymam.
Ben bana iyi davranan insanlara yardım ederim ama menfaatci çıkarcı insanlara etmem birde aşık olduğum kız ne isterse onada yardım ederim herşeyine müttefik olurum jsjakajs 😂😂
Yapılan İyilikler Söylenmez Ben Gerçek'den İhtiyacı Olanlara Elim'den Gelen'in Fazlasını Yaptım Bunlar Bazen Hiç Tanımadığım İnsanlar'da Oldu Hiç Pişman Olmadım Diyebilirim.