Kimseye demiyorum bu cümleleri ya.. Sanırım aslında insanlar bizim hayatımızdan bir şeyler alıp götürürken biz de onların hayatından bir şeyler almış oluyoruz.. Ödeşmiş oluyoruz bir nevi.. Tabi ki kızgın, kırgın olduğum insanlar muhakkak vardır ama nefret boyutuna kadar taşımıyorum hiç o tarz duyguları benliğimde.. Herkes ektiğini biçer buna inanırım ben, er ya da geç.. :) Benim bin cümlemden ise yaşadığı bir tecrübe yeterli gelir karşı tarafa.. Keyifli akşamlar..
😮😊 Ömrümden ömür gitti hakkımı helal etmiyorum demem kimseye. Hayatımızdan insanlar gelip geçer ve bizde onlara eşlik ederiz. Özellikle duygusal bağ kurduğum insanlara bunu demem büyük haksızlık olur. Çünkü biz onlarla güzel bir yolculuk yapmışızdır ve yollar ayrılmış başka yönlere gitmemiz gerekmiştir. Ben yoldan, yolculuktan hic pişman olmam, olmadım. O yüzden helal olsun. Asla pişman değilim İyi ki diyorum...
Elbette bana kötü hisssettiren insanlar geçti hayatımdan ama hiçbir zaman bu cümleleri kurmadım onlar için. Kursam da içimi soğutmaz, kelimeler yetmez... Ben bana yapılan tüm haksızlıkları ilahi adalete teslim ettim. O bilir ne yapacağını. Bundan zerre kuşkum yok. Belki bana göstermez ama bu Dünya'da kimse ettiğini çekmeden ölmez! Bundan eminim. İçim rahat.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ömrümden ömür gitti, hayatım hayat bulamadı, bana yaşatmadığınız vakitlerim hepinize haram olsun dediğiniz insanlar var mı?