https://youtu.be/Gqv3QvR_obM Birlikte yaşlanmak, aynı yastığa yıllarca baş koymak... Hayat boyu yaşanılan iyi kötü ne varsa birlikte yoğrulmak... Fakat değerleri kaybetmeden! Tutku, saygı, sevgi bitmeden mümkün olur mu acaba? Var mıdır bunu yaşayan. Ben şahit olmadım. İnsan istemek ve hayal etmekten kendini alamıyor.
Güzel olsa gerek...
Yıllarca "aynı yastığa" baş koyarak, yaşlanmak mümkün mü acaba?
Evet mümkün gerçekten seversen neden olmasın değil mi kör olur birisini görürsün senin içinde farklı bir şeyler uyandırır dersin bence bu adam farklı ilk önce kendine inandıramazsın bunu yani dersin Buda aynıdır sonuçta hepsi erkek değil mi hepsi acımasız vicdansız kullanıp atacak sadece sadece kendisini tatmin edecek benimle ya benim ona olan sevgim de ya da cinsellik olarak benimle kendini tatmin edecek ilk önce şans vermesin şans versen bir hepsini ayni şans verirsin aslında kafanda beyanıdır her şey yani onunla olmayacaksın bu kadar basit ama işte birisi üçü sınavlardan geçer sana iyi gelir bir şekilde sürekli sana iyi gelir Evet mümkün gerçekten seversen neden olmasın değil mi kör olur birisini görürsün senin içinde farklı bir şeyler uyandırır dersin bence bu adam farklı ilk önce kendine inandıramazsın bunu yani dersin Buda aynıdır sonuçta hepsi erkek değil mi hepsi acımasız vicdansız kullanıp atacak sadece sadece kendisini tatmin edecek benimle ya benim ona olan sevgim de ya da cinsellik olarak benimle kendini tatmin edecek ilk önce şans vermesin şans versen bir hepsini ayni şans verirsin aslında kafanda beyanıdır her şey yani onunla olmayacaksın bu kadar basit ama işte birisi üçü sınavlardan geçer sana iyi gelir bir şekilde sürekli sana iyi gelir seversin yanında olmak istersin sarılmak istersin öpmek istersin sıkı sıkı sarılmak istersin hiç ayrılmadan öyle seversin ki sanki böyle kedinin sütü sevmesi gibi karşılıksız aynı yastiga yıllarca baş koymak mümkündür ama bu sadece doğru kişiyi mümkündür zaten genelde de sen birini çok seversin hayatını Onun yolunu anlayabilecek kadar ama işte oda aynı bu şekilde başka birisini sever keşke dersin bari onu sevdiği kişiye onu sesinde mutlu olsunlar ben onun mutluluğuyla mutlu olayım ama oda olmaz çünkü onu sevdik işte başka hayat öyle zaten genelde gerçekten seven insanlar kavuşamaz hiçbir zaman…
Mümkünde o kişiyi bulmak çok mümkün değil, hele ki günümüz şartlarında aşk ya da sevginin içini fazla boşalttı insanlar. Bu yüzden b kadar kolay ihanet edip aldatabiliyorlar ya da bu yüzden çaba ya da emek vermeyi gururlarına yediremiyorlar. Gerçek anlamda yaşanabildiği takdirde ilişkinin her evresi farlı bir anlam kazanır, zamanla yıllanır ve o sevgi küçülmek yerine büyüyerek devam eder. İşte tüm mesele bunu bulabilmek…
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Mümkün değildir hayır illaki kavgalar tatsızlıklar anlaşmazlıklar olur bununla ilgili bir yazı görmüştüm onu yazıyım
"yaşlı amcayla teyzenin evine ziyarete giderler. yemek yenilir, sohbetler edilir. amca teyzeye hep, hayatım, canım vb hitaplarla seslenmektedir. genç çift etkilenir bundan. teyze içeri gidince amcaya, "ne güzel böyle hala birbirinize aşk dolu sözlerle hitap ediyorsunuz" der gençlerden biri. adam durur "sorma evladım, kaç zamandır hanımın adını hatırlayamıyorum, böyle idare ediyorum, çaktırma"
Pek mümkün olmasa da nadiren mümkün olabiliyor. Evlilik gerçekten şans işi bazen cok iyi tanidigim dediğin insani ayni evin içinde ayni yastığa başkoyduğun zaman daha iyi tanıyabiliyorsun...
Eğer ki şansın varsa evlendiğin insan senin kalbine, yüreğine hitap ediyorsa ve aynı evde yaşadığın, aynı hayatı payalşmaya başladığın an'da da değişmiyorsa dediğiniz olay gerçekten ömürlük olarak gerçekleşebiliyor...
Birde bunun tam tersi bir durum var... Çok iyi tanıdığın sevdiğim dediğin insan ise aynı evi, aynı hayatı paylaşıp aynı yastığa başkoyduğun anda 90 derece değişebiliyorsa bu dediğiniz olay kesinlikle mümkün değil... Saygilar... #MATRAX
Mümkündü ama eskiden. Artık teknoloji çağı; kimse sadakat nedir bilmiyor, Doyum nedir bilmiyor. Herkes hep daha iyisini aramakla meşgul olduğundan kör bir şekilde etrafındaki insanları yok sayıyor, görmüyor. İnsanlar nankör, bencil.. İnsan kalmamış.
Mümkün, annem babamda gördüm bunu, onların anne babalarının evliliklerine. birinden biri ölene kadar mutlu mesut yaşadılar. Bu sefer bizim için de öyle olacak inşallah @gecekusum3434 🖤
Mümkün olmasa babaannem ve dedem aynı yastığa baş koyarak yaşlanmazdı , annem babamda öyle.. Saygıyı , sevgiyi, anlayışı ve sabrı bilen iki kişi bunu başarır
Yurt dışında bunun bir çok örneğini gördüm. El ele giden yaşlı amcalarla teyzeler ve aralarında ki o kuvvetli bağ, çok geriden bile hissedebiliyorsunuz. Ülkemizde de nadir de olsa görüyorum böyle kişiler bizim kültürel değerlerimiz buna çok izin vermediği için azınlıkta ama ben inanıyorum. İllaki aramızda cinselliğe, paraya ve gösterişe tapmayan vicdani değerlere önem veren insanlar vardır.
Saygı sevgi anlayış sürdüğü sürece yıllar ne sevgiyi ne aşkı nede aradaki mesafeyi asla uzağa götüremez. Hep birlik ve beraberlik için aşkını yaşarlar.
arada kavgalarda olacak küslüklerde ama küçük şeyleri büyütmeyip o yastığa baş koyunca her şeyi unutursa insan evet bir ömür bir yastığa baş koymak mümkün olabilir
Niyet sağlamsa Şükürler kâlptense Neden olmasın? Ben olur diyorum. Her türlü yastık olur😂 O nostaljik uzun yastık da... Yastık savaşları yapılan kaz tüyü yastıklar da😉 ❤️❤️❤️❤️
hatir tek eslilik insan dogasina aykiridir ask en fazla 5 yil suren biseydir ben birden fazla kadin ile seviserek rahatlamayi tercih ediyorum bir kadin ile bir omur gecmez ama birden fazla kadin ile fena olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır her erkek aldatıyor muhtaç kadınlar ömür boyu muhtaç oluyor maalesef boşanmıyorlar.
her erkek aldatıyormuş jasdjasdkj, daha geçen tüm köyde olan evli kadınların sevgilileri olduğu ortaya çıkmış, şimdi kocaları ilgilenmiyordur diye behanede üretirsiniz.