İlaçsız tedavi varsa onu uygula. Direkt sor yani. Öte yandan neleri takıntı ettiğin de önemli. Genelde kendini telkin ederek bununla baş edersin. Bir de sana bir link atacağım, belki yararına olur. Ayrıca YouTube'de de takıntı konusunda çokça video var, psikologların videolarına bakabilirsin.
Fayda vermezse gel bana. Ailenin sana böyle davranmasına da aldırış etme. Gerekirse git doktora, al ilacı, onlara çaktırmadan kullan. Umarım sitedekiler fayda verir sana. Yalnız degilsin, unutma.
onların haberi olmadan doktora gitmem imkansız her türlü anlarlar maalesef : ( yardımınız için ne kadar teşekkür etsem azdır o kadar kibarsınız ki bunun için ayrıca teşekkür ederim
Öyleyse gitme, boş ver. İmkan dahilindeki çözümlere odaklan sen. O site de faydalı olur inşallah. Youtubeyi de unutma. Kibarlığıma övgün için teşekkür ediyorum, bu davranışınla o kibarlıktan daha hoş ve güzel olduğunu hissettirmiş oldun. Devam etmesini isteyebileceğim bir his oldu bu. Teşekkür ediyorum.
Ne yaptım ki güzel insan. Sadece senin güzelliğini hissetmem için bana fırsat vermenin tadını çıkardım. Hepsi bu. Şu gecenin karanlığında yorgun zihnimi taşıyan başımı sanki dizlerine koyup rahatlayıp uykuya doğru çekilmişim gibi hissediyorsam, asıl ben teşekkür ederim. Sana direkt yazamıyor olmak ne kötü.
İstediğin zaman. Mesela hemen şimdi, mesela bir dakika sonra. Ama takibe alınmalı iki taraf da. Ve lütfen şimdi iste bana yazmayı. Çünkü an geçtikçe, saniyeler tükendikçe senin duygu yüklü deryanda yüzdüğümü, senin kimselerin görmediği parlak güneşinle gece karanlığının aydınlandığını hissediyorum.
O zaman gidebilecek duruma gelene kadar dayanmaya çalış, seni rahatlatacak kişilerle arkadaşlık kur, kafanı sürekli bir şeylerle meşgul et. Umarım iyi hissedersin
Banane ki beddua değil yardım. elini geri cevirmiyorsan beter. ol. dedim. anlat. diyom. anlatmiyon. uzulmem. diyon. laf. karistiriyon. ne. deni. baska. sana
Yardım teklifini kabul etmiyor diye bu kişiye beter ol diyorsanız, zaten sizin yardım teklifinizi kabul etmemekte oldukça haklı oluyor. Zorla mı anlatacak size? Ya yardım kabul etsin ya da beter mi olsun? Hem sizin sıfatınız nedir; psikolog musunuz, psikiyatr misiniz, ne sıfatla dinleyeceksiniz? Bir de beddua ediyorsunuz. Dikkat edin de size dönmesin o beddua.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayatını karartmadan destek al derim..
bu gidişle hasta olucam
Eğer önlem almazsan kötü olabilirsin
biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor şu an
o neden?
destek alamam ailem ilaç kullanmama izin vermez
Durumunuzu izah edin gerekirse doktora beraber gidin
ilerde tek başıma gidicem
Siz bilirsiniz artık
teşekkür ederim
anksiyete ilacı verir belki doktor
ilaç kullanmak istemiyorum
Tc mi verseydin xbksnxks
taka taka takmaz hale geldiginde
Neye tağınti yapisan vur geç
Psikolojik destek al
psikiyatriye gidersem ilaç verirler ailem ilaç kullanmama izin vermez
Reşit sen Kendi kararını kendin verebilirsin
reşitim ama ailem 12 yaşındaymışım gibi davranıyor
Doktora gideceksin.
ilaç verecekler ailem ilaç kullanmama izin vermez
İlaçsız tedavi varsa onu uygula. Direkt sor yani. Öte yandan neleri takıntı ettiğin de önemli. Genelde kendini telkin ederek bununla baş edersin. Bir de sana bir link atacağım, belki yararına olur. Ayrıca YouTube'de de takıntı konusunda çokça video var, psikologların videolarına bakabilirsin.
bakabilir miyim linke teşekkür ederim
Bahsettiğim sayfa bu. Üye girişi yaparken şifreni unutma çünkü sıfırlama çalışmıyor. Anadolu üniversitesinin bir çalışması bu sayfa.
https://kendikendineyardim.anadolu.edu.tr/
çok teşekkür ederim
Fayda vermezse gel bana. Ailenin sana böyle davranmasına da aldırış etme. Gerekirse git doktora, al ilacı, onlara çaktırmadan kullan. Umarım sitedekiler fayda verir sana. Yalnız degilsin, unutma.
onların haberi olmadan doktora gitmem imkansız her türlü anlarlar maalesef : ( yardımınız için ne kadar teşekkür etsem azdır o kadar kibarsınız ki bunun için ayrıca teşekkür ederim
Öyleyse gitme, boş ver. İmkan dahilindeki çözümlere odaklan sen. O site de faydalı olur inşallah. Youtubeyi de unutma. Kibarlığıma övgün için teşekkür ediyorum, bu davranışınla o kibarlıktan daha hoş ve güzel olduğunu hissettirmiş oldun. Devam etmesini isteyebileceğim bir his oldu bu. Teşekkür ediyorum.
ben teşekkür ederim asıl
Ne yaptım ki güzel insan. Sadece senin güzelliğini hissetmem için bana fırsat vermenin tadını çıkardım. Hepsi bu. Şu gecenin karanlığında yorgun zihnimi taşıyan başımı sanki dizlerine koyup rahatlayıp uykuya doğru çekilmişim gibi hissediyorsam, asıl ben teşekkür ederim. Sana direkt yazamıyor olmak ne kötü.
istediğim zaman size yazabilirim değil mi
İstediğin zaman. Mesela hemen şimdi, mesela bir dakika sonra. Ama takibe alınmalı iki taraf da. Ve lütfen şimdi iste bana yazmayı. Çünkü an geçtikçe, saniyeler tükendikçe senin duygu yüklü deryanda yüzdüğümü, senin kimselerin görmediği parlak güneşinle gece karanlığının aydınlandığını hissediyorum.
takip ettim.
neye mesela
en ufak şeye bile takıyorum
yaşadığın şey nedir peki bu arada kaç yaşındasın
19 yaşındayım. ailevi problemler
mmm tamam canım bi kere şu bi gerçek yaşadığın olay inanımaz germiş ve üzmüş seni sanırım kimseye anlatamadın bunu da
anlattım ama 1 sene içinde o kadar çok şey yaşadım ki artık anlatmayı bıraktım herkesten uzaklaştım içime kapandım yalnızlaştım
ama biliyor musun tam olarak öyleydşm kşmse yoktu etrafımda o kadar kötü ki
hemde çok kötü
baktım etrafımda dertleşebileceğim kimse yok kendime sardım
kıyamam ya böyle olumsuz düşüne olur mu yapabileceğim bişey varsa yarımcı olmaya çalışırım
çok teşekkür ederim : (
Doktora gidin.
ilaç verecekler ailem ilaç kullanmama izin vermez
Takma ya boş ver nsufmsufkd
keşke dediğin gibi kolay olsa
Psikiyatrist
oraya şu anlık gidemem
O zaman gidebilecek duruma gelene kadar dayanmaya çalış, seni rahatlatacak kişilerle arkadaşlık kur, kafanı sürekli bir şeylerle meşgul et. Umarım iyi hissedersin
umarım
Psikolojik destek al
Zaman ve imkan olduğunda psikoloğa git.
bir şey yapma
Sen hastalık hastası olmuşsun.
Terapiste git
şu an gidemem ilerde belki
İyi gelir sana mutlaka kendi başına çözebileceğin bir sey değil çünkü
ilaç verirler ailem izin vermez ilaç kullanmama
Konuşursun anlatırsın vermezler İlaç
Ne gibi
ya olur olmadık her şeyi kafama takıyorum nasıl yenicem bu durumu
Neyin var anlat kuzum anlamadım ki
ya nasıl anlatsam bilmiyorum ki : ( bildiğim tek şey bu durum biraz daha sürerse hasta olucam
Anlatmazsan cozemezsin ama farkindamiisin
kafama taktığım o kadar çok şey var ki hangi birini anlatsam bilmiyorum
İzin ber iyi bir dinleyici olayim
teşekkür ederim kimseyi sıkmak istemiyorum
Keyif duyarım sıkıcak. olsam. istemem hadi ama bu şekilde bırakmak istiyorum seni
Bildirim. mi gelmiyor benimi umursamiyorsun
teşekkür ederim ama anlatmak istemiyorum
Derdinde. bogul hacı ne diyim o zaman
Ne halin varsa gör
demeyin öyle
anlatmak istemememin sebebi psikolojinizi bozmamak
Ya ne. alaka. bozulicak olsa anlat demem herhalde demi anlat bir kadini böyle olması uzer. beni
Nedir son. kararin
ailevi problemlerim var 1 yıldır
Gel hadi mesaja
Bekliyorum
daha fazla ısrar etmeyin lütfen, anlattıkça daha çok takıntı hâline getiriyorum. yardımınız için teşekkür ederim iyi geceler
Dedim ya beter ol demekten başka çözüm yok bide senı de sıkmak istemiyoooööôœm. diyo
beddua edip durmayın. takıntılı bi insanım diyorum zaten kendime zarar bile vermişliğim var gelip burada beddua ediyosunuz
Banane ki beddua değil yardım. elini geri cevirmiyorsan beter. ol. dedim. anlat. diyom. anlatmiyon. uzulmem. diyon. laf. karistiriyon. ne. deni. baska. sana
Yardım teklifini kabul etmiyor diye bu kişiye beter ol diyorsanız, zaten sizin yardım teklifinizi kabul etmemekte oldukça haklı oluyor. Zorla mı anlatacak size? Ya yardım kabul etsin ya da beter mi olsun? Hem sizin sıfatınız nedir; psikolog musunuz, psikiyatr misiniz, ne sıfatla dinleyeceksiniz? Bir de beddua ediyorsunuz. Dikkat edin de size dönmesin o beddua.
@AynadakiYansima tamam yalaka da geldi hadi bakam
Tabii tabiiii