Kişilik & Karakter Güne bi söz bırakır mısınız? elfözr01 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Her ağlayan güçsüz değildir her gülenin mutlu olmadıgı gibi..! Güne bi söz bırakır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kötü olandan korkma, zaten belli eder kendini. Asıl iyiyi iyi oynayan dan kork gelip hançeri sırtına saplamadıktan sonra anlayamazsın sahte olduğunu. 1 0 Yorumla
Sanki_oidipus Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Rakıyı sek içmesinide bilirdim seni tek içmesinide gel gör ki rakı susuz acı sen bensiz yalnız sjsjsjsjsjs şimdi salladım ak 1 1 Yorumla elfözr01 +1 yıl Vayyyyyy aajajajajajaj Yorumla
Doc_Hudson Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl "Ben hiçbir zaman kaybetmem ya kazanırım ya öğrenirim." -Nelson Mandela 1 7 Yorumla elfözr01 +1 yıl Vayy bunu çalıyorum skskks Yorumla Doc_Hudson +1 yıl Çalacaksan Mandela'dan izin istemen gerekiyor onun sözü. :) ama şansın zor :D Yorumla elfözr01 +1 yıl Nie zor Yorumla Doc_Hudson +1 yıl Adam öldü çünkü :D Yorumla elfözr01 +1 yıl Biliyorum öldügünü ama sana yetkiyi vermiştir p Yorumla Doc_Hudson +1 yıl Çaldım ben yetki metki yok Yorumla elfözr01 +1 yıl Akakkaka tm aldımke Yorumla
ilyas36 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl bi çayın şekersizine birde insanın şerefsizine alışamadım gitti 1 1 Yorumla elfözr01 +1 yıl Bı hayatta hem kardeşim hmde kavşaklara dikkat ediceksin Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Hayat kısa değildi hayaller bitmek bilmedi, hayaller olmasaydı ne olurdu hayal bile edemiyorum. 1 1 Yorumla elfözr01 +1 yıl Soru içinde soruke Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Ölümden sonrasını düşünen Rabbım, senden sonrasını da düşünmüştür elbet. 1 1 Yorumla elfözr01 +1 yıl Porfeks Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacak bu gece :D 1 2 Yorumla elfözr01 +1 yıl Aman ha dur başımıza iş açma Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl :D :D Yorumla
Larviya_-_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ruhunun lezzet almadığı ortama, nefsin için gitme.. 1 0 Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben güne bir söz bırakmaktan da hadsiz hudutsuz nefret ediyorum nefffreeeeett! 1 0 Yorumla
AntoniusBlock Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Keçinin olmadığı yerde koyuna Abdurrahman Çelebi derlermiş 1 0 Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl 'Sözlerim değil, duruşum kar çağırıyor' 1 1 Yorumla elfözr01 +1 yıl 🌙💚 Yorumla
çılgınkurye Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl horozları saldım çayıra, tavukları mevlam kayıra. 1 2 Yorumla elfözr01 +1 yıl Ne dim bilemedim ke Yorumla çılgınkurye +1 yıl diyecek çok sözü olanlar susarmış. Yorumla
Bosvermisim00 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl "Ait olduğun yeri bulmak için bazen kaybolman gerekir." 1 0 Yorumla
M_A_R Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Söz kifayetsiz kalacaksa susmalı insan, fazladan izahât lisanen kabahattir. 🍁 0 7 Yorumla elfözr01 +1 yıl Vel hasıl ziyan olduk ziyadesi ile😒 Yorumla M_A_R +1 yıl Ziyan olmadık hayır, 3-5 gün konuştuğumuz biri, kim köpek bizi ziyan edecek. Biz üzülmüşsek kendi iyi niyetimize temiz sevgimize üzülmüşüzdür. Gözümüzde büyüttüklerimizin aslında beş kuruş olmadığını görmek güzel yani Yorumla elfözr01 +1 yıl Kız varya sen benn en iyi best frendim olabilirsin yav pamık şekerim ya iç sesim benmmmm💚👧 Yorumla M_A_R +1 yıl Canımsın, ben de senin enerjini sevdim 💙 eskiden aktif KS ciydim, herkesi takip etmem engellerim bol bol 😂 Yorumla elfözr01 +1 yıl O zman tarzım farkım var dimiiii😂😂😂 Yorumla M_A_R +1 yıl Tabisiii 😂 Yorumla elfözr01 +1 yıl Ahahah 💚😂 Yorumla
Vastalord10 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. Sen sözden daha güzelsin sanki 1 3 Yorumla elfözr01 +1 yıl Kimmmm Yorumla Vastalord10 +1 yıl Sen Yorumla elfözr01 +1 yıl Tenksss😊 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Kendime olan inancımdan dolayı ayaktayım 1 0 Yorumla
HaktangelenMirvari Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl إنْ كُنتَ كَذوباً فكُنْ ذّكوراً. 1 1 Yorumla Mhmtt45 +1 yıl Amin Yorumla
Kaan_35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 368 cevap paylaştı. Yazın yediğin hurmalar kışın mabadını tırmalar 1 0 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Onca şeyin ardından geçer işte hayat böyle.. 1 0 Yorumla
Lablublia Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Asıl meselesi insanın ne zaman masumdan canavara geçtiği değil, ne olursa geçtiğidir. 0 0 Yorumla
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl yak yak yakk 😁 1 12 Yorumla elfözr01 +1 yıl Neyiii Yorumla burock123 +1 yıl @elfözr01 herseyii... Yorumla elfözr01 +1 yıl Dur çakmak getirem Yorumla burock123 +1 yıl kibrit daha keyiflidir Yorumla elfözr01 +1 yıl Cuara verim mi? Yorumla burock123 +1 yıl yaniyor ama onu da ver anasini satim olmusken 2 tane olsun xjxsbdnzbs Yorumla elfözr01 +1 yıl Bi anda 5 tane iç Yorumla burock123 +1 yıl ölmememi isteyecek kadar sana nasil bi kóülük yapmiş olabilirim mayk? jdjdbdbs Yorumla elfözr01 +1 yıl Öl diye değil zevk al diye Yorumla burock123 +1 yıl @elfözr01 gecenin bu saatinde zevkten soz etmesen mi ki? 🙂 Yorumla elfözr01 +1 yıl Ederm sanane agız benim değil istedigimi derim sksksk Yorumla burock123 +1 yıl bari burdan deme dm dn soyle 😁 Yorumla
sssaks0087 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bak dalgana takma hiçbir şeyi... 1 1 Yorumla elfözr01 +1 yıl Sen eksik kal Yorumla
heeeeedhsh Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl nerde beleş oraya yerleş 1 1 Yorumla elfözr01 +1 yıl Skakaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kötü olandan korkma, zaten belli eder kendini. Asıl iyiyi iyi oynayan dan kork gelip hançeri sırtına saplamadıktan sonra anlayamazsın sahte olduğunu.
Rakıyı sek içmesinide bilirdim seni tek içmesinide gel gör ki rakı susuz acı sen bensiz yalnız sjsjsjsjsjs şimdi salladım ak
Vayyyyyy aajajajajajaj
"Ben hiçbir zaman kaybetmem ya kazanırım ya öğrenirim." -Nelson Mandela
Vayy bunu çalıyorum skskks
Çalacaksan Mandela'dan izin istemen gerekiyor onun sözü. :) ama şansın zor :D
Nie zor
Adam öldü çünkü :D
Biliyorum öldügünü ama sana yetkiyi vermiştir p
Çaldım ben yetki metki yok
Akakkaka tm aldımke
bi çayın şekersizine birde insanın şerefsizine alışamadım gitti
Bı hayatta hem kardeşim hmde kavşaklara dikkat ediceksin
Hayat kısa değildi hayaller bitmek bilmedi, hayaller olmasaydı ne olurdu hayal bile edemiyorum.
Soru içinde soruke
Ölümden sonrasını düşünen Rabbım, senden sonrasını da düşünmüştür elbet.
Porfeks
sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacak bu gece :D
Aman ha dur başımıza iş açma
:D :D
Ruhunun lezzet almadığı ortama, nefsin için gitme..
Ben güne bir söz bırakmaktan da hadsiz hudutsuz nefret ediyorum nefffreeeeett!
Keçinin olmadığı yerde koyuna Abdurrahman Çelebi derlermiş
'Sözlerim değil, duruşum kar çağırıyor'
🌙💚
horozları saldım çayıra, tavukları mevlam kayıra.
Ne dim bilemedim ke
diyecek çok sözü olanlar susarmış.
"Ait olduğun yeri bulmak için bazen kaybolman gerekir."
Söz kifayetsiz kalacaksa susmalı insan, fazladan izahât lisanen kabahattir. 🍁
Vel hasıl ziyan olduk ziyadesi ile😒
Ziyan olmadık hayır, 3-5 gün konuştuğumuz biri, kim köpek bizi ziyan edecek. Biz üzülmüşsek kendi iyi niyetimize temiz sevgimize üzülmüşüzdür. Gözümüzde büyüttüklerimizin aslında beş kuruş olmadığını görmek güzel yani
Kız varya sen benn en iyi best frendim olabilirsin yav pamık şekerim ya iç sesim benmmmm💚👧
Canımsın, ben de senin enerjini sevdim 💙 eskiden aktif KS ciydim, herkesi takip etmem engellerim bol bol 😂
O zman tarzım farkım var dimiiii😂😂😂
Tabisiii 😂
Ahahah 💚😂
Sen sözden daha güzelsin sanki
Kimmmm
Sen
Tenksss😊
Kalabalık taki yanlızlık
Kendime olan inancımdan dolayı ayaktayım
إنْ كُنتَ كَذوباً فكُنْ ذّكوراً.
Amin
Dostunu uzagında düşmanını yakınında tut
Yazın yediğin hurmalar kışın mabadını tırmalar
Onca şeyin ardından geçer işte hayat böyle..
Asıl meselesi insanın ne zaman masumdan canavara geçtiği değil, ne olursa geçtiğidir.
yak yak yakk 😁
Neyiii
@elfözr01 herseyii...
Dur çakmak getirem
kibrit daha keyiflidir
Cuara verim mi?
yaniyor ama onu da ver anasini satim olmusken 2 tane olsun xjxsbdnzbs
Bi anda 5 tane iç
ölmememi isteyecek kadar sana nasil bi kóülük yapmiş olabilirim mayk? jdjdbdbs
Öl diye değil zevk al diye
@elfözr01 gecenin bu saatinde zevkten soz etmesen mi ki? 🙂
Ederm sanane agız benim değil istedigimi derim sksksk