Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
En hissiz yani nötr halimle çok iyi anlaşılır. Ama araya aşk, nefret, sinir gibi coşkusu şiddetli duygular girince iletişim zor oluyor benimle. Dengesizim epeyce. Çünkü kalbim alıyor aklımı başımdan. O zamanlarda ilgi bekleyen huysuz biri oluyorum. Yoruluyordur insanlar benden. Genellikle negatifimdir sürekli. Herşeyin en kötü olduğu ihtimali düşünürüm hep. Iyi olunca mutlu olabilmek için kötüye bile tatmin olmak için yapıyorum bunu belkide bilmiyorum, kendime böyleyim. Başka kişilere pembe gözlüklerle bakmayı güzel öğretir, hayatımda asla uygulayamam. Her yanım siyah benim gülsem de içindeki karanlığa veda edemeyenlerdenim.
Çok zor biri olduğumu düşünmüyorum, uyumlu biri oldum her zaman için ve genelde insanlarla da iyi geçinirim, kaprisli, tavırlı biri değilim. Ara ara her insan gibi negatif bir ruh haline bürünebiliyorum tabi, bunu çevreme de yansıtıyorum ister istemez fakat yine de elimden geldiğince kendi içimde yaşıyorum daha çok. Bu yüzden benimle geçinilmesi çok kolaydır, yeter ki karşımda ki insanda bana aynı şekilde gelsin...
Selam, Aslında kolay bir insanımdır. Bunu çok söylüyorum ama gerçekten öyleyim 😄 Beni idare edemeyecek kişi ya gerçekten beceriksizdir ya da bunu istemiyordur. Yoksa her türlü idare eder yani. Ben küçük ve anlamlı şeyleri severim. Baskı yapmaktan hoşlanmam. Anlayış gösteririm. Bu durumda beni idare edemiyorsa sorun karşı tarafta demektir. Duygularım çoğu zaman stabildir ama zor bir dönemden geçiyorsam o zaman duygu karmaşası yaşayabilirim. Belki bu durumda beni idare etmek bir miktar zorlaşabilir. Yine de isteyen bunu yapabilir. Kendisine güvenmesi yeterli yani. 😀😊
Aslında anlayış varsa karşılıklı her zaman idare konusunu belirli çevrelerde dinlerim. Çevremdeki samimi insanlardan tavsiyeler ve arada düşüncelerini dinlerim. Diğer durumda bana yanlış olursa o zaman asi ruhum asla idare edilemez. Haksızlığa geldiğim durumlarda idare edilemem. Bunun için bir üniforma bıraktım ben. Hak yeniyorsa bir yerde ve susuyorsan şeytandan farkın kalmaz. Kanım o yüzden delidir benim. Anlayış her zaman önemlidir. Dostlarımla uzun yıllardır dostluğumuz bu yüzden sürüyor.
Ya soğukkanlıyımdır, umursamazlık yansıtabiliyorum ama aslında öyle değildir. :) Yani her şeyi içimde yaşıyor olmalıyım sanırım bu açıdan zor. Belki zamanla açarım. Ama her zaman hissettirebildiğim desteğimle bu samimiyetsizliği kaldırıyorumdur diye düşünüyorum.
İnadımla baş etmek zor, çok fazla duygularımı belli edemem, güler yüzlü biri değilim, ciddi biri olmama rağmen sinirlendiğim zaman alay eder gibi gıcık bir şekilde konuşuyorum ve gülüyorum istemsiz, aksilikte var biraz daha ne olsun mis gibi yalnızlık sonu.. 😂
Bunu idare etmek olarak adlandırmazdım. İnsanları yönlendirme demek daha doğru. Bu açıdan bakıldığında yönlendirilmesi zor bir insan mıyım? Hem evet, hem hayır. Evet çünkü nihayetinde insanım ve her insan gibi zaaflarım var. Diğer taraftan yönlendirilmesi zor biriyim çünkü kontrolümü kolay kaybetmem ve iradeli biriyim.
Sanırım biraz öyle 😆aslında konuya göre zor bir insan da değilim yapıcıyımdır ama değişiyor bazen kolay bazen zor ulen Leyla'ya abaaaa kafam karıştı beni kendime sorgulattın😆
Aslinda suyuma gidilse kolay biriyim de insanlar bunu anlamayip zitlasiyo e bende inatim o yuzden zorum. Ters ters hareketler yapan oldugu zmn inatlasiyorum
Kesinlikle bazen düşünüyorum sevgilim nasıl derdimi çekiyor ama çekiyor gerçekten kendime ben dayanamazken o nasıl idare ediyor anlamıyorum @mavimorhayaller
Hatta yorumlara baktım ve çoğunluk zorum demiş Ne kadar da kendini bilen zor insanımız varmış Normal bu bağlamda ilişkiyi idare etmek🤷🏻♀️ Zor insanlar ile rahat keyifli ilişki niyetlemek biraz manidar gibi
Ben kesinlikle değilim. Hiç bir sorun yokken bile sorun çıkarırım mesela. Yeri gelir hiç uyum sağlamam. Yeri gelir uyum sağlarım. Değer verdiğim insan için çok fedakarimdir ama. Burcum ikizler ondan böyle sürekli değişkenim galiba 😅😅
Ben kendi kendimi idre ederim başkasının idare etmesine gerek yok. Kendi ayaklarının üstüne basan bir insanın başkasının idare etmesine gereksinimi yoktur.