Selam, Fiziki yorgunluğu bir duş, bir kahve ve güzel bir uyku ile atmak mümkün. Mental yorgunluğu bunlarla atamıyorsun. Tükenmişlik sendromu da diyorum buna ben. Aslında aynı şey değil ama çok benzer yönleri var. İkisi de insanı yıpratıyor ve hevessiz bırakıyor. Zihin yorulunca beden de yıpranıyor. Üzerine bir isteksizlik bir tembellik çöküyor insanın. Hiç bir şey yapası gelmiyor. Bu durumu çok sık yaşıyorum. Genellikle mental yorgunluk ağır basıyor bende ve bunu üzerimden atmak için kendime zaman ayırmaya ihtiyaç duyuyorum.
Bedensel yorgunluğun bir şekilde üstesinden gelebiliyorum ama mental yorgunluk bazen zorlayıcı olabiliyor. Karmaşık bir zihin, yoğun düşünceler insanı ister istemez yıpratıyor. Bunu da aşıyorum ama zaman alıyor tabi.
Bugün uzun uzun yorgunluklarım üzerine yorum yapmak istemiyorum. Bu durum şu anda ki enerjimi kötü etkiliyor. Sana bu şarkıyı yollamak istiyorum. Yorgunluğunu, kırgınlığını enerjin ve bilinçaltınla dönüştürebilirsin. Şarkıyı umarım beğenirsin. İyi akşamlar 😄
Mental yorgunluk yok hayatımda her şey o kadar sakin o kadar yalnız o kadar sesizki yorcak bir şey yok beni isimde yormuyor o yüzden fiziki yorgunluğumda yok.