Normal şartlarda Evet bu karşı tarafa saygısızlık olduğu için öyle bir şey yapmamaya çalışırım ama gerçekten karşı taraf beni rahatsız edecek boyutta artık arıyorsa ve o kişi Gerçekten hayatımda istemiyorsan onu bir şekilde soğutmaya çalışırım bu da bir gerçek
Gündüz cevap veririm telefon elimdeyde duyduysam görmezden gelmem fakat bazıları var ki onlar ne hikmetse sürekli kendini haklı görüyor gece 11-12 den sonra bile arıyorlar hayır ben 12 ye kadar uyanık durmak zorunda değilim sana cevap vermek zorunda da değilim ısrarla arıyor merak ediyorum noldu diye muhabbet anlatıyor mesela tekrar olduğunda o kişi arıyorsa gördüğümde de bazen geç dönebiliyorum bazende hiç dönmüyorum
Telefonlara kasıtlı olarak cevap vermeyen insan benim gözümde ciddi anlamda çok düşük seviyede. Hatta onun Yanına koyarım. Görürsem de yüzüne de söylerim.
O yüzden ne olursa olsun telefona ve mesaja karşılık veririm. "Belki o an bana ihtiyacı olan biridir." O yüzden çok dikkat ederim.
Ne zaman görürsem o zaman yazarım. Aramalara da müsaitken dönerim. Ggenelde arayan kişi tanıdık olunca da hep meşgule alır kendim ararım niyeyse böyle bir huyum var :D Mesela şu an uzun yoldayım ama telefon elimde neden acaba...
böyle bir huyum yok hatta böyle yapanlara ayar oluyorum.. eğer görüşmek istemiyorsam bunu net şekilde belirtirim ısrarlı aramaları umursamam ama net olduğum konu açmayacaksam telefonu bildiririm
Bilmediğim numaralardan gelen aramaları açmıyorum sadece.🙃 Onun dışında bilerek açmama ya da mesaja geç cevap yazma olayım hiiiiiç olmadı :) olsun isterdim gerçi :)
Adamına göre hakedene hakettiği gibi cevap veriyorum ne yalan söyleyeyim. Yazmasını elimde telefon beklediğim insanlar da var. Arasa seslide de olsa açmadıklarımda😂 Ne ekerse onu biçerler bende. ✌
Evet bazen hemen cevap vermiyorum ama karşı taraf da bunu yapıyorsa ben de gıcığına böyle yapıyorum bazen de işim olduğu için geç cevap vermek zorunda kalıyorum
Ayy kesinlikle. Bırakın sinirli olduğum zamanları normal zamanlarda dahi insanların aramalarını, mesajlarını görmezden geliyorum. Sonra canım ya kusura bakma görmemişim diye af diliyorum 🤭🙄 Çok kötü bir huy. Bana yapılsa çok sinir olurdum ama kendim hep yaparım.
Burada yapmadım laftan anlamayan bir kız vardı gece iki buçuğunda mesaj atıyordu Facebooktan ben yatıyorum o saatte dedim ondan dolayı daha sonra attiklarina daha sonra bakıyordum
Hiçbir zaman bilerek geç cevap verme huyum yoktur ama karşımdaki kişi bana cevap vermeyip üstüne görüldü atıp umursamaz tavırlar takınırsa engellerim direk.
arayan soran mesaj atan pek yok ondan sorun tınne :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben, "Mesajlara bilerek geç cevap vermekten de geç cevap vermekten ve aramaları cevapsız bırakmaktan da ve bırakanlardan da", zerreler sayısınca nefret ediyorum nefffreeeeett nefffreeeeett!
Tanımadığım numaraları geri aramam. Bir arkadaşım beni arıyorsa, ve benim o an vaktim yoksa daha sonra geri ararım. Telefonuna bakma gereği duymadığım kişilerin zaten benim hayatımda bir yeri yoktur.