Kalabalık ortamlarda benden daha aktif daha komik birisinin olduğunu fark ettiğimde gram konuşmuyorum konuşacak bir şey bulamıyorum. Neden böyleyim anlayamadım. Normalde gerçekten komik ve eğlenceli birisiyim ama konuşkan değilim ve bunun farkındayım. Yani öyle sürekli konuşabilen kızlardan değilim işte. Bir arkadaşım var mükemmel bir kız baştan aşağı ve onunla beraber bir ortama girmek beni aşağı çekiyor gibi hissediyorum. O varken benim konuşasım gelmiyor kendimi arka plana atıyorum. Böyle işte yardımcı olursanız sevinirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ne güzel işte , otur sessizce keyfine bak. Komikliği de başkası yapsın
Ama o zaman komikliği yapanla arkadaş olurlar benimle olmazlar diye düşünüyorum
yuh
Aynı ben ya bir türlü değişemedim.
Ne yapacaz biiz Sende özgüven sıkıntısı var mı
Var sosyal fobim falan var dışarı çıkmıyorum fazla. Hiç arkadaşım falan yok. :)
Bir kere sohbet edebildin mi birisiyle gerisi daha rahat geliyor aslında benim sıkıntım biraz daha farklı senden sanırım ben ilgi manyağıyım galiba ilgi görmeyince depresyona giriyorum böyle anlatınca kendimden soğudum
Ailen baskıcı ya da muhafazakar mı?
Aynnnnen tam olarak öyleler
Sebebi ailenden geliyor o zaman.
E napacam ben :(
Yapacak bir şey yok bu durumda olan sadece sen değilsin ki. Ailenden uzak bir yerde yaşarsan bir nebze rahatlarsın sadece. Küçüklükten beri ailenin çocuğa tutumu, ileriki yaşlarda onun karakterini şekillendiriyor. Sen de şimdi olaylara büyük ihtimal ahlaki yönden bakıyorsundur, içinde seni bir şey sürekli baskılar. Bilinçaltın 0-6 yaş arasına göre şekil alır çünkü. O dönemde çocuklar özgürce yaşarsa gelecekte girişgen olur. Baskıcı yetişirse pısırık olur.
şu an ailemden uzak yaşıyorum ama değişen bir şey yok ilgi odağı olmadığım sürece yokmuşum gibi davranıyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum normal bir şekilde sohbete katılmak istiyorum sadece
Aynen sadece yakın arkadaşlarının yanındayken rahat davranırsın zaten. İnsanları tam olarak tanımadan pısırık davranır bizim gibi yetişenler. Yapacak bir şey yok bu konuda.
://// aynen yakınlarımın yanında baya rahatım eğleniyorum ama bu yaştan sonra da kimseyle yakın olamam gibi geliyor
Özgüven sorunu
Ya özgüvenim hem aşırıı var hem hiç yok ne hissettiğimi bilmiyom
İkizler burcumusun
Yok Aslan
Anaamm uzak dur uzakkk
La niye öyle dedin ya
Aslan Burcu kız isterse dünyanın en güzel kızı olsun genelde de güzel olurlar ama benden uzak olsunlar
Bi yaşanmışlık sezdim djdkdkd me kötülüğümüzü gördünn? Bir de senin burcun ne
Ben balık 😂 yaşadık zor şeyler 😂
Balık mıııı bence de uzak olalım sjsldnsld
Hahahaha inşallah o kişi degilsindir ankaralımısın 😂
Sjskdmöddl yok trabzonluyum o kişi olamazsın o da trabzonluydu
Ohhhh o zaman tamam ben Ankara sen Trabzon uzaklardayız😂
Balıkla Aslan anlaşamıyomuş anlamış olduk 😂
Aslaaa biri böyle her dediğim olsun ister yüz verme peşine takılır yüz ver kaçar Aslan Burcu sevmemmmm😂😂
Al işte bak benim trabzonlu damarımı attırdın şu an nsksmdöd asıl balık her şeyi soruyo alınıyo tripleniyo az relax ya
Hahahahaha Aslan da otorite koymaya çalışıyor koyamayınca ayrılalım bitsin demeye başlıyor 😂
Otoritemin olmadığı yerde durmam sdjskdm bak zaten paylaştığım şey de buna çıkıyor biraz
Manyaksınız kabul et 😂😂
çekingensin