Sitede çoğu yazışmamız goygoy zaten buna pek dikkat etmiyoruz. Lakin iki gündür, soru eklerini "mu, mi, mı" ayrı yazmayanlar gözüme çöp gibi batmaya başladı, elimde değil🙈Evet şimdi benim cümlemdeki yazım yanlışlarını bulun haydi sfhk
Yanlış yapılan yazım kuralları sizi insanlardan soğutur mu?
Bende yazarken veya mesajlaşırken hep buna önem gösteriyorum. Hastalık mı bilmem de öyle alıştım öyle devam ediyorum :D Çok abartı hatalar olmadıkça soğutmaz tabiki de.
Bir yabancı olarak imla (yazım) kurallarına dikkat etmeye çalışıyorum, elimdem geldiğince ama bazen klavyenin azizliğine uğraya biliyorum maalesef.. bazende noktalama işaretleri konusunda aceleci davranarak ya da atlıyorum o yerleri..😊
Belki... o kişinin nasıl biri olduğuna da bağlı aslında. Şerro ama güzel yazan biri olmasındansa adam gibi adam ama yazım yanlışı yapıyor olmasını tercih ederim.
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Romantik romantik konuşma kız sfjk karşı cinsten mi bahsettik şimdi😂
Takılacak o kadar konu var iken, de'yi ayrı yazmış yazmamış ne önemi var. Cebimizde buluşmaya yol parası yok, ekonomi can çekişiyor, bizim derdimiz "de, da"
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki bunu neden karşı cinsle olan iletişime bağladınız direkt🙄Bu soruyu açarken hiç öyle bir şey aklıma gelmemişti. Hem sitede bir ton gereksiz sorunun arasından benim sorum mu linçlenmeyi hak etti, şimdi🥺
Burada çoğunun senin bahsettğinden haberi yok. İtiraf. com adlı bir site vardı, o sitede yazım hatası yapanın paylaşımı yayınlanmıyordu. Çokta kaliteli bir siteydi.
Ohassaasg beni cehenneme atmişlar da sen cenneti bırakıp benimle cehenneme geleceksin haa 😂 övüyo mu gömüyo mu meçhul bu şarkının sözleri.. Ayrıca şimdi baktım şarkıya bihaberdim bu şarkıdan sfjk hiç mi hiç dinlemedim evet 😛
😄😄 şarkının sözleri zaten senin tabirinle goygoy adam seneler önce arbesk diye goygoy şarkı yapmış. Şarkıya bakmissinda siteyede baksaydinya birde "enharbierkek"rumuzlu ben vardim. O eski günlerde 🙄
Türkçeyi özenli kullanmak lazım ama hepimiz de bu hataları sehven de olsa yapıyoruz. Ben kesme işaretinden sonra gelen ekte boşluk bırakıldığını yeni öğrendim
Aga timam sen de yapıyorsun ama ben de yapıyorum.. Ama sen goygoyuna yapıyorsun bunu.. Şu ilerde ciddi bir görüş yazılacak olsa dil bilgini konuşturursun onu da biliyorum. Bazısı var benı adam yerine koymaz, ama anla işte sen aga ya uff sfhjl
Bizi insanlıktan soğutacak o kadar kötü olaylar varken yazım hatalarından insanlıktan soğuyacağımı hiç zannetmiyorum Keşke insanlıktan soğumak için nedenlerimiz bu kadar basit olsa