https://youtu.be/2wZpHPj7acw Özlemek. Ne can yakıcı bir duyguymuş, insanın burnunu sızlatan. Hele de bir daha göremeyeceğini bilmek duyamayacağını... Var mı senin de özlemini çektiğin biri? Anne, baba, eş, sevgili, arkadaş?
Özlediğine, "özlediğini" anlatmana hangi şarkı yardımcı olur?
Benim özlemimi anlatan şarkı burada peki ya senin ki?
Özlediğine, "özlediğini" anlatmana hangi şarkı yardımcı olur?
Bu adamın I Love You Baby şarkısı var bir de. Her buluşup tek kaldığımızda canım dans eder o şarkıyı kulağına söylerdim. Ağlatacaksın beni gece gece unutmuştum ne güzel pff.
Yani bizde afallarsak dirayetli olmazsak tekrar tekrar aynı sahne yaşanır. Severek ayrılmanın yerini bu gidişle nefret alır. Kötü hatırlanılır. Birinin güçlü olup bunu yapması gerek diye düşünüyorum.
Sen oralarda özlemedin mi hiç beni? “Gel artık!..” diye dövmedin mi hiç dizlerini? Söküp atmak istemedin mi hiç kalbini? Senin de bakışın buz kesmedi mi, ah’ında hayat hiç durmadı mı? Gözlerin takılıp kalmadı mı gözlerimi gördüğü yerde? Titremedi mi sesin her telefonu eline aldığında… Bir hızla vurmadın mı ahizeyi telefonun suratına? Sahi biz seninle hiç üçü bir arada’lardan olamadık… Çünkü iki ayrı şehirde iki ayrı sevdaydık… Sen vazgeçilmezlere gittin, ben de imkansızlara… Aramızda kaldı mutluluk hep gözü yaşlı… Biz bir SEVDA bir yürek olamadık be sevgilii!..
Var tabii. Hepimizin vardır özledikleri. Bir kısmı bu dunyadan göçtüğü için bir kısmı yaşarken yollarını ayırdığı için. Bazıları hak etmez bile bu derecede özlenmeyi ama yine de seçer gönül özlemeyi.