Aslında hiç böyle birisi değilim ama son 1 haftadır anlamsız şekilde durgunluk var. Halbuki yiyorum, deli gibi içiyorum, geziyorum çok güzelde eğleniyorum. Yatağa girince böyle böm böm bakasım geliyor. :D Size de daha önce hiç böyle oldu mu?
Evet tabi ki yaşadım.. Bazen iş yaşamından ve ev yaşamından ya da sosyal medyadaki olaylardan insanın kafası baya doluyor.. Hiç bir sebep yokken sanki pat diye kitleniyor gibi oluyor insan.. Hiç bir şey hissetmiyorsun ama şoklanmış gibi kalıyorsun... Hepimizin hayatında inişler çıkışlar var.. Sadece bazen ne kadar güçlü olursak olalım sanırım pilimiz bitiyor anlık olarak.. Fakat güzel yanı anlık olarak sanki zihnin ve bedenin uyuşuyor hissine kapılıyorsun.. Keyifli geceler..
Evet,öyle böm böm)) şeysi bir kaç gündür bende de var. Biliyorum geçici ama içimde hiçbir istek yok. Yani saçımı kesseler bile umrumda olmayacak. Saçlarım kıymetli olduğu halde. Ama biraz sürer sonra eski normal havayı yaşarız. Aksi zaten mümkün değil..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim saçımı kesmeye kalkan olsa küfür ederim de normalden daha fazla eğlenirken oluyor. Kendimi fazla şımartıyorum herhalde.
Ohoo hemde ne kadar çok yaşıyorum bir bilsen😹 duşa giriyorum hayır yani biraz kendime gelmem gerek onun için ama yarım saat köpüklü kafayla duş başlığıyla bakışıyoruz 😹 normalde önceden dans ede ede durulanır çıkardım xhdj
Çünkü 27 Eylül - 19 Ekim arası Merkür Retrosu başladı. 18 Ekim'de de Jüpiter Retrosu bitiyor. Bu süreçte yeni ay ve dolunay etkileri de var. İnanmıyor olsan bile.. etkisi büyük emin olabilirsin 👍
Bu yıl 3 kere Merkür Retrosu vardı. Şubat ve Mart arası, Mayıs ve Temmuz arası ve yılın son retrosu Eylül ve Ekim arası. Her yıl değişkenlik gösterir ve retro yaptığı aylarda ki etkisi de ona göre ( kişiye göre ) değişkendir.