Sevdikleriniz, telefonunuz, kıyafetleriniz, sırlarınız, kitaplarınız vs.
-Kimselerle paylaşmak istemeyeceğiniz şey nedir?
#Congruent
-Kimselerle paylaşmak istemeyeceğiniz şey nedir?

Tabii ki var "Sen" 😂
Paylaşmayı seven biriyim ama duygularımı, çok sevdiklerimi ve sahip olduklarımı başkalarıyla paylaşamıyorum. Bencillik değil sadece korumacı bir tavır bu daha çok.
Ben çok titizim bu konuda ya ne kıyafetimi ne makyaj malzememi ne de başka bir eşyamı bir başkasıyla payalaşamam. Kız kardeşimle bile sınırlı eşyalar konusunda paylaşım olur aramızda. Daha kullanmayı düşünmüyorsam veririm filan
Cevap
26Cevap
Çoraplarım hayatta kimseyle paylaşmam. Çorap takıntım var. Biri benden çorap istediği zaman hiç veresim gelmiyor. Vermiyorum da zaten 😂
Çoraplarım benim için de kıymetli. Özenerek alıyorum, kullanıyorum onları :))
Sayısını bilmiyorum o kadar çok ikinciye giymeye sıra gelmiyor. Herkes çikolata yer mutlu olur ben çorap alarak mutlu oluyorum 😂
Benim o kadar çorabım yok ama olsaydı da hayır demezdim. Çorap, çikolatadan daha çok mutluluk veriyor 😄
Gözyaşım kimse ile paylaşmam.
Güleç biriyim sürekli neieliyimdir ancak gözyaşlarımın görünmesini asla istemem.
Kişisel kullandığım giyecekler, kulaklık, bazı sırlarım, diğer eşyalarımı paylaşırım
Kızım
Sevgilim
CAn dostlarım
Kitaplarım ve dvd koleksiyonum
Herşeyi paylaşıyorumda hatalarımı ve sırlarımı paylaşmam.
Büyük abim var onu kimseyle paylaşamıyorum sanirim babasız büyüğüm için benim gözümden bana figürü
Yemeğimi kimseyle paylaşmam. Giderim aynısından alırım ama paylaşmam. Kırmızı çizgim :)
Kitaplarımı isteyen olduğunda veremiyorum nedense benim değil diyorum. Digerlerine yöneliyorlar bu defa da konuyu değiştiriyorum. Parasını veriyim git al yani. Bağ kurmuşum satırların altını çizmişim niye vereyim ki.
Sevdiğim film karakterlerini... ne zaman anlatsam birine aaa bende çok seviyorum aşiğim diyorlar ağizlarina vurmak istiyorum
Eşyalarımı ve samimi olduğum insanları paylaşamıyorum genelde. Ancak bu ''bencillik'' başlığı altında değil. Bir düzenim var ve bozanı bozarım.
sahip olduğum bir kaç parça bilgi birikimim dışında hiçbir şeyimi paylaşmayı sevmiyorum.
matematikte zorlanıyor musun, gel anlatayım, ama kızlı kupama dokunma
Sevdiğim adam tabii ki
Cinsel yaşantım harici herşeyi paylaşabilirim
Kitaplarım
Kıyafetlerim
Param
Sevdiğim
Ayakkabılarımı kimseyle paylaşamwm
Diş fırçam ve tarağım.
Vaaarr, paylaşmamda imkansız:)
bilen kişiler hariç. paylaşmam dediğim şeyler var
Sevdiklerimi kimseyle paylaşmam, paylaşamam.
Sevdiğim seyleri paylaşamam..
Neden?
Sevdiğim insanları paylaşma huyum yok
Sahiplendiği hiçbir şeyi paylaşmam
Hiç bir eşyamı kimseyle paylaşmam.
telefonum ve şarjım (uzun süreliğine)
Gerçek kişiliğim ve sevdiklerim
Sevdiklerimi kimseyle paylaşmam aşırı kıskancım
Bana Özel olan her şey.
Karım olunca paylaşmam 🤔
Sırlarım ve kitaplarım
İç dünyam