Beraberlik yaşadığın kişiye anlatamadığın, saklamak zorunda kaldığın birşeyler var mı?

şu an öyle biri yok ama olursa , herşeyimi anlatirim çünkü benim utanman gereken şeyler değilvazi yaşadıklarım elimde olmayan şeylerdi hâlâ da öyle ama ben umursamayip önüme bakıyorum ☺️o da eminim ki beni daha çok sevecektir bu durumları anlayışla karşılayıp ☺️saklamayin bir şey 😘saklama gereği hissediyorsam zaten hayatıma alacağım kişi degildir o kişi 😘
evet var. evlenmeden önce en az 1 yıl evleneceğim kişiyle aynı evde yaşamak istediğimi bir türlü anlatamıyorum yani anlatıyorum ama saçma geliyor herkese
Cevap
29Cevap
hayır gizlediğim her hangi bir şey yok
Ben insana olduğum gibi giderim, olmadığım gibi gitmem. Her şeyimi bilecek tabi ki. Yoksa niye sevgilim olsun ki?
Anlatamadığım veya anlatmadığım çok şey var.
Bunca yıldır saklı tuttum. Belki bir gün her şeyi anlatabilecek cesarete kavuşurum.
hayatımda biri yok ama eğer ki olsaydı sorunca açıkça herşeyi anlatırdım aynı titizliği ondan da beklerdim
Ben herşeyi herkese anlatmam o yüzden kim oldugunun önemi yok
Saklamak zorunda olduğum bir şey yok ama gidipte her şeyimi anlatmam
Herkesin kendi içinde tuttuğu, diyemediği şeyler vardır. Belli ki senin de öyle
Düşündüm de yok. Bir tek onun bildiği çok şey var hatta
olmaz mı var tabikide bikeresinde bi kız kahvaltıya cağırmistı eve ben kabul etmemistim tek sartim simitceye giddriz veya dışarda kahvaltı yaparız demiştim olur dedi kızı almaya gidince evine yönlendirmiş ben kalpıdan alıcam sannetim ama evin icine soktu😒😒 devamı da var ama boş ver tatsız olaylar işte
Saklamak degil ama mesela babamdan nefret ediyorum ve asla baba sevgisi gormedim bunlari hicbir zaman karsi tarafa anlatmadim zaafimi bilmesin diye.
Geleceğe dair bişeyse planlarım varsa konuşunca bozulucagini bileceğim biseyler varsa söylemem ama bilmesi illaki öğreneceği biseydir zaten.
Her insanın en yakınından bile sakladığı bazı şeyler ola bilir..Çünkü çoğu zaman izahı zor şeyler yaşana bilir..
Selam,
şu an hayatımda kimse yok ama olursa da her şeyi anlatmam. Çünkü sevmiyorum dert paylaşmayı.
Değer verdiğim insanlara anlayamadığım şeyler var, bu yüzden anlatmaktansa hepsini hayatımdan çıkarıyorum.
Hayatımda biri yok ama olsaydı ve güvendiğim biri olacağı için her şeyi anlatabilirdim
Ben her şeyimi paylaşırım. Bilsin her şeyimi 😂 ne olacak ki 😅
Bu kişi benim için degerliyse her şeyimi bilir saklama gereği duymam
Şu an hayatımdan olan hiçkimse yok, olsaydı da herşeyi anlatırdım.
Hayatım da bir insan yok ama anlayamayacağım bir durum olacağını sanmıyorum
Hayatımdaki insana her şeyi anlatabiliyor olmam lazım anlatamıyorsam hayatımda olmaz.
Evet illaki her insanın anlatamadığı özel şeyleri sorunları olabilir
Evet insanız ve anlayamadığımız şeyler illaki oluyor
Öz abimin bana tacizde bulunması ve babamın bunu bilmesine rağmen onu benimle aynı evde hala yaşatması. Asla anlatabileceğim birsey degil.
ben çabuk sıkılıyorum..
germeyin beni..
söylüyorum söylüyorum anlamıyorlar :)
Hayır. Gizlim saklım olmaz
Ayrı frekanslardsyiz ama birlikte yaşamaya mecburuz bu da beni deli ediyor
olssa ne olacak ki? ne anlayacaksınınzı ki? verecek misiniz*? anlayacak mısınız ki? kadınlar olarak lanet olsun siz kadınlara
Hayatımda olacak kişiye her yaşadığımı anlatmak isterim-ki bu da güven duygusunu getirir. Ayrıca; hayatımdaki kadının yaşantısını bilmek isterim.
Sanırım
Hayatımda kimse yokki
İyikide anlatmıyoruz, değmiyorlar çünkü...
Evet oluşabiliyor ister istemez
Yook. Herşwyimi bilir
Ağlamasın o kıyamam o yüzden herşeyi anlatmam 😪
Hayatımda kimse yok ✌️
Hayatımda özel biri yok.
Hayır gizleyecek bir şeyim yok.
İki kişinin bildiği sır değildir
Var evet
Hayır yok
Yani bazen oluyor
Varrrr
Kimseye anlatmayacağım şeyler var