Bence taban tabana zıtlar. Kedileri seviyorum öpüyorum besliyorum kucağımda uyutuyorum bana karşı hep vefalı ve şefkatliler. Kadınlarla konuşulmuyor dertleşilmiyor iletişim kurulmuyor hep nefret dolular. Kediler kalbime umuttur kadınlar ruhuma tabuttur.
Benim bazı yonlerim benzer evet. Yumuşak yatakta saatlerce vakit gecirebilirim. Sabah yatakta yarım saat- 1 saat esnerim yatağın keyfini çıkarırım. Yakın kız arkadaşıma anneme v. s sırnasigim ileride eşime de olur büyük ihtimal. Sarılmadan 1 gün duramam. Dokunarak sevgimi gösteren biriyim. Dar koltukta şekilden şekile girerim. Ayakta bile saçma sapan bı pozisyon dahi olsa rahat ediyorsam öyle dururum. Mesela yemek yaparken bı bacağımı yandaki koltuğa koymak gibi. Gıdımdan sevilince kendimi huzurlu ve güvende hissederim bu yüzden mayışırım. Kedilerle iyi anlaştığım da doğrudur... Yani ben benziyorum benziyosun diyen de oldu.
Bazı erkekler "nankör" havalanmış" Demiş.. cidden. Bazı kedi türleri kadınlara benziyor ben de benzetiyorum ancak hiç bir kedi "nankör" veya "havalanmış" değil. Bazı kadınlar da öyle tek bir kişiden o muhalemeyi gördüğünüzde herkes onun gibi herkes "nankör" "havalanmış" diyorlar kadınlara veya birisi kedilere "nankör" ve "havalanmış" dediği için bu bütün kedilere geçiyor. Tek bir şeye bağlanıp kalıyorsunuz burada size açıkca bir şey söyleyeyim. Bütün kediler ve kadınlar nankör ve havalanmış değil. İyi günler.
Hmm.. 🤔 Şimdi anlaşıldı sapık yıkık evlatlarının neden bazı kadınlara "kedi" dedikleri. Küçük yaştan bu yana hep merak ettiğim konuydu. Sanırsam şu an öğrendim..
Elinizi av sanıp aniden kapabiliyorlar o kadar tatlı tatlı bakıyorlar istemediğin birşeyler yapınca pençeliyorlar çok tehlikeli bir hayvan, kediler gibi bazen ne yapacağımız kestirilemiyor.