Şarkı, dizi-film, bazen mutfağa girip kafama göre ürün birleştirip ortaya bir şeyler çıkarıyorum.😄 Ya da dışarı çıkıp dolanıp geliyorum, sevdiğim insanlarla görüşüyorum fakat bazen ne yaparsam yapayım geçmiyor. Öyle zamanlarda da durup geçmesini bekliyorum sadece.
Ne canmış bize iyi dayanıyor.. Herkesin can-ı olur olmaz sıkılıyor. Çalışırız sıkılır, evde oluruz, eğleniriz ve en keyif veren şeylerle meşgul oluruz, yine yine offf canım sıkıldı 😀 yeter ama demiyor iyi ki. Ben olsam şimdiye kadar derdim.. Canım sıkılınca keyfimi yerini getirecek şeyler yaparım. Genelde dışarı çıkıyorum. Hava almak iyi geliyor. En sevdiğim arkadaşımla vakit geçirmek her zaman iyi gelmiştir.
- Yüksek yoğunluklu bir antrenman yap (tır) arak Yorgunluktan can sıkıntısına/üzülmeye yer kalmaz. Sporla endorfin ve serotonin hormonları salgılandığından dinginleşir ve spordan öncesine göre daha mutlu oluruz.
- Canımı çok sıkacak/Beni çok üzecek bir durum varsa uyuyakalıncaya dek spor yaparım. Anlık bir can sıkıntısıysa/üzüntüyse Cem Yılmaz, "Beyaz Show" ya da "3 Adam" izlemek yetiyor.
Güzel bir müzik ile beraber şarabımı açar, canımı ne sıkıyor ise onu düşünür bir şey sıkıyorsa çözerim ancak biri sıkıyorsa direkt arar hesaplaşırım. Tutmam içimde çok fazla daha da çok sıkılırım yoksa.
kendi kendimle konuşurum kendime gaz veririm. mesela yks ye girdim bu sene hiç çalışmadan sınıfa girince bi keyfim kaçtı herkes çalışmış sınava hazır bi ben hazır değilmiş gibi hissettim. çok üzüldüm hatta gözlerim doldu. ama sonra dedim hepiniz canım hepinizi geçecem. sonra türkçede 15 net yaptım:))) aynen bu şekilde moralimi düzeltiyorum. birini kıskanınca da kendimi avutmak için sen benim tırnağım olamzsın diyorum. bazende kendimle dalga geçerek motive oluyorum.