Her şeyden nefret etmeye başladım sebebi ne olabilir?

Geçmiş olsun zor günler seni bekliyor ama bu sadece bir süreç. Bende bir süre bu durumu yaşadım ama benimki nefret değil suçluluk duygusuydu ve hiç bir sebebi yoktu içtiğim sudan suçluluk hissediyor, söylediğim herşeyden, yaptığım şeylerden çok korkunç bir döngüydü ve bu süreç bana o kadar hata yaptırdı ki hayatta ne yapmam dediysem o dönem yaptım ve bir yıl sürdü bu durum. Benimki zamanla psikolog desteğiyle geçti önemli olan bu dönemi kabul etmek duygularını yaşamaya izin vermek ve bunun geçici olacağını bilmek başka çaresi yok.
İnsan yapmak istemediği birşeyi yaparken bu duruma gelir genelde.
Bazen yapmak istemesekte yapmak zorunda olduğumuz, yerine getirme mecburiyetinde bulunduğumuz sorumluluklarımız oluyor hayatta.
Bende yemek yapmayı sevmiyorum mesela ama yapmak zorundayım😂
Bende bu zamanı güzelleştirmeye çalışıyorum zevk almak için.
Sende öyle yap.😉
😊
Teşekkürler 🙂
Rica ederim
Olur arada Emir, okula gitmenin stresi vs. Bir aya bir şeyin kalmaz bak gör.. Seni neşelendirecek meşguliyerler bul kendine.. Spora başla hatta bak çok iyi gelir.. Ne kadar çok meşguliyetin olursa o kadar az derdin olur.. Şeytan, sana vesvese verecek yer bulamaz beyninde..
Umarım 🤷♂️🙂
Bilemiyorum ama bende senin gibiyim açıkçası.
Cevap
4Cevap
Çevrende seni mutsuz eden olayları fazla kafana dert ediyorsundur. Uzaklaş biraz bence
İnan ki çevremde beni mutsuz eden hiçbir şey olmuyor. Mutsuz eden şeyi anında siliyorum hayatımdan. Okuklar başlıyor pek gitmek istemiyorum stres yaptım galiba ondan.
hayata dair umudun insanlara dair güvenin kalmadıysa her şey üst üste geliyormuş gibi oluyorsa yaşamaya dair bir sebebin yoksa bu yüzden olabilir.
her zaman mutlu hissetmek zorunda değiliz ama buna mecbur bırakılıyoruz:")
sebep depresyon belirtisi ve kötü olayların üst üste gelmesi
Hayırdır kuzu..
İyi geceler..
Iyiyim ya merak etme psikolojim bozuk bu aralar dellendim gene 😂
Yok ya geçer bir iki güne okullar açılıyor diye stres yaptım 😂
İyi geceler esmer güzelim 😊
En iyi sen bilirsin bunu🤔
Bu aralar hiç-bir şeyi bilmiyorum valla. Okullar başlıyor diyemidir nedir anlamadım gitti.
Bir alışayım da sağ salim 😂
Sağ ol
Tükenmişlik sendromu, depresyon olabilir
Tükenmişlik sendromu
Bende öyleyim emir
Bilmem. 🤷♀️
Bak ne demiştim. Tükenmişlik sendromu
Anlamadım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?