Beni anlamayan 😪
Anlayan
Anlamayan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Askerin karşısında komutanlık yapan insanın önde gelen görevi her konuda anlaşılmasını sağlamaktır ve bu alışkanlık ömür boyu sürer..Çok açık olarak söylerim hiç dolandırmam onun için anlayan anlar..
Merhaba.. Hayatım boyunca iletişime büyük önem veren bir insan oldum ben.. İletişimden kastım sadece konuşmak değil.. Beden diliyle de insan bazen anlatabilir karşı tarafa ne hissettiğini ne düşündüğünü.. Bir dönem insanlara kendimi anlatma konusunda daha çok çaba gösteriyordum sanırım.. Birileri beni anlasın diye daha çok gözünün içine bakıyordum.. Sonra yaşanmışlıkların verdiği tecrübe ve yorgunlukla insan sanırım anlatmayı bırakıp, anlaşılmayı umursamayan bir hale bürünüyor.. Kimin ne düşündüğüne ve beni ne kadar anladığına çok takılmıyorum.. Anlamak isteyen, gerçek anlamda derine inmek isteyen bunu yapar zaten.. Ben çabalasam da çabalamasam da.. Hayatımda anlayan ya da anlamayan insanın sayısından ziyade anlaşılmayı istediğim insan sayısı oldukça az diyebilirim.. Keyifli geceler..
#smellsmoke
Cevap
4Cevap
Tabi ki kardeşim bu hayatta beni anlamayan çok daha fazla ve beni anlayan bir elin parmaklarını geçmez. Bu bizim çok büyük bir imtihanımız
Anlamayan tabi. ya da anlayıpta yanlış anlayan 😂😂
Valla anlayan da var anlamayan da ama kendimi anlatmaya çalışmıyorum
Anlayan çok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?