Sizce bu yaşadığım okb mi?

Arkadaşlar ben lise 2 deyken böyle vücuduma çok odaklanirdim küçük bir ağrı hissetsem direkt internette araştırmaya başlardım sonra doktora giderdim ve bir şeyim çıkmazdı tabi.. daha sonra bunlar geçti bu sefer de psikoloji hastalıklara takmaya başladım annem ve abim okb belirtileri taşıyor zaten o zaman da lise sondayim aklıma ya ben de okb olursam , ya üniversiteyi kazanamazsam , derslerime odaklanamazsam gibi düşünceler gelmeye başladı tabii asıl hatayı burada yaptım okb yi araştırdım iste ondan sonra belirtileri bende var mi diye kendimi kontrol etmeye başladım.. ve sacma sapan seylere kafami takmaya basladim 1,5 senedir devam ediyorlar psikiyatriste gittim okb teşhisi koydu ama ilacı kullanmıyorum cunki bence bende okb yok sadece hastalik korkusundan dolayı bunları yaşadım takıntılarım da öyle temizlik şüphe emin olamama değil... kendimce bir şey işte... bir yere dokundugumda aklima kelimeler falan geliyor vs... hayatım durdu ama herkes dönemsel diyor geçecek diyor fakat bir çaba göstermiyorum ki ilerleyebileyim... napmaliyim? Demek ki ben takıntılı bir kisilikmisim insan araştırma yaparak hasta olmaz ya!
Sizce bu yaşadığım okb mi?