Influencer Simla Canpolat bir hikaye paylaşmış motivasyon amaçlı, fakat ben nedense motive olamadım :D Latte yazmış fakat hayaller latte hayatlar nescafe 3ü 1 arada gibi, size hitap eden motivasyon notu hangisii?
Kimseye iyi gelmeyecek motivasyon notlarından size hitap eden hangisi?
Bunlar beni motive etmedi. Ben geçmişteki madalyalarıma bakınca üzülüyorum, ben 14 yaşıma kadar çok zekiydim satranç birincisi tiyatro 3. sü madalyalar başarı belgeleri sonra bu tip aktivitelerimi bıraktım şu an bir tek spor var. Çoğunu tekrar yapmak için motive olmak istiyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
"hayatının iplerini, kendi eline almazsan o ipler elden ele dolaşır" üniversiteden mezun olalı uzun zaman oldu ve çalışmıyordum yani bir türlü evden çıkamıyordum depresyon diyeyim :) fakat geçenlerde çalışmaya karar verdim ve İstanbula gidicektim benden tam olarak 8 yaş küçük kuzenim beni arayıp İstanbula gitmene gerek yok dedi. O an o kadar sinirlendim ki her yere başvurumu yaptım. sonucunu bekliyorum
bu notlarla o kadar motive olmuşta bu hayatta neyi başarabilmiş.. sosyal medyada takipciye sahip olmak bir başarı mı.. artık beş yaşındaki çocukların bile milyonlarca takipcisi var.. sanki cok büyük işler başarmış gibi motivasyon notlariymışmış..
Bunları benimseyip uygulamadıktan sonra okumanın bir anlamı yok. Motivasyon mental bir durumdur. Bedenini sev notunu okumak bu fikri gerçekten hayata geçirmedikten sonra bir işe yaramaz.
Bu notların işe yaramadığını paylaşan kişiye bakarak anlayabiliriz. Motivasyon içsel birşeydir bu lafları oku motive edici bişiyler izle 20 dk anca götürür
Selamlar, Benim söyleyecek bir motivasyon notum yok fakat şunu söyleyebilirim ki bir şeyi yapmak için çok motivasyona ihtiyaç duyuyorsanız muhtemelen o şeyi içinizden gelmeden yapıyorsunuz demektir
Okuduğum bir kitapta şey yazıyordu; “Kimse mutlu olduğunda aynanın karşısına geçip mutluyum demez.” Nedense aklıma bu söz geldi. Motivasyon içimizdeyse notlarına pekte gerek kalmıyor