Fazla konuşmayı sevmeyen bir erkek gözünüzde nasıldır?
bencil
içine kapanık
zeki
salak
korkak
psikolojik sorunları olan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben de öyle bir kadınım. Çok konuşmayan, çok gülmeyen ve yerine göre davranma gereği duyan toplumun bir üyesiyim. Bu sebeple kendim gibi adamlardan hoşlanıyorum. Böyle de bir sevgilim var, içine kapanık olduğu için değil; ciddi ve soğuk insanlar olduğumuzdan dolayı bu şekilde davranmayı tercih ediyoruz.
evet katılıyorum sana teşekkürler.
Zekidir merak ederim konuşasım gelir öyle insanlar nazik olurlar :)
evet öyle
Cevap
2Cevap
özgüvensiz olarak nitelendiriyorum, sıcakkanlı, konuşkan tipler daha çekici geliyor.
HAYİRRRR :D
neden hayırrr? :D
ÖZGÜVENSİZ BİR İNSAN DEGİLİM sadece insanlardan darbe almamak icin gerekli olmadıkca konusmuyorum. iyi niyeti suistimal ediyorlar
Darbeyle ne ilgisi var ki? Konuşan darbe mi alıyormuş? Ben 2 yıl öncesine kadar sessiz sakin bir kızdım ve kaybettiğim şeyler çok büyük oldu kim bilir ne güzel şeyleri kaçırdım
o kadarda degil tabiki sen gerektigi yerdede knusmamıssınki
Hayatımı devam ettirecek kadar konuşuyordum :D Sonra konuşkan olma kararı aldım ve değiştirdim ufak tefek çalışmalarla, sonunda hayal ettiğim şeylerin çoğuna ulaştım.
sevindim senin adına. görende türkçeyi yeni ögrenimssin sanacak :D
:DDDDD
hosgelmissin :D
Bana göre sıkıcı gelir, ama bu boş boş gevezelik etsin anlamına da gelmez..
çok yorucular sürekli sohbet kurcanda sanki duvara konuşuyormuş hissi veriyor iğrenç bir şey..
hiçtebile :D
hayir sadece boş konuşmayı geyik muhabbetini sevmiyorum gercekten güzel orjinal bir konu olursa katılıyorum. ayrıca arkadaslarım her zaman onları dinledigim icin tesekkur ediyorlar xD
evet sana katılıyorum ama hep aynı konular olunca konuşulan iş değişiyor :D
sevmem hiçbir zaman hep konuşsun sıcak kanlı olsun al bas onu bağrına.
cok konusunca eline ne geciyor. benim bir lafım vardır. ne kadar cok bos konusursan o kadar cok yalan söylersin diye.
sadece cenesi yorulur :)
Ben sıcakkanlı olduğum zaman beni mal yerine koyuyolar takmıyolar geçiştiriyolar ben onları takmayınca geçiştirince köpeğim oluyolar ne yapmamı beklersin?
içine kapanık sakin beyefendi biridir
ve tam istediğin tip bu
hiç biri. onlar çok tatlılar bence. :)
teşekkürler bende öyleyim :D
Içine kapanık, sakin :)
Ağır baslidir benim gözümde
Mükemmel erkek:)))
teşekkürler
iyidir.
saol
içine kapanık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?