"kulağına küpe olsun" dedi.
"60 yıl avukatlık yaptım tüm davalar birbirine em çok güvenen insanlar arasındaydı..."✏😞

Keyifli vakitler canım ❤️
Benim güvenimi hep en sevdiklerim en değer verdiklerim ve o yapmaz dediğim insanlar sarstı ve arkamdan iş çevirdiler hep..
Onların yüzünden insanlara hayata herşeye olan inancımı kaybettim..
Ama iyi ders aldım bu yaptıklarından..
Hepsini Allah'a havale ediyorum..
Herkes yarattığını yaşar umarım..
aminnnnn...
Amin 🙏
Merhabalar.. Karakter olarak yola çıktığımız ilk zamanlardaki masumiyetimizle şimdiki halimiz arasında dağlar kadar fark vardır eminim.. Zamanın birinde insanlara güvenme konusunda daha koşulsuzdum çünkü inanmayı seçiyordu masum yanım.. Sonra büyümeye başladım.. Atılan her kazıkta, aldığım her darbede sanki o masum yanımdan bir parçayı koparıp gittiler.. İnsanlığıma insanım, iyiliğime iyiyim kendimce.. Fakat o eski halimden eser yok şimdi.. Bir çok konuda daha vicdansız olabilmeyi bana öğreten herkese saygı ve sövgülerimi borç bilirim.. Kim olduğunun ne önemi var ki, sonuç olarak sarsılmış.. Keyifli günler..
#smellsmoke
Teşekkür ederim.. 🥂✌
rica ederim canm🎀
Düşmanlarınız en derin sırlarını, tüm hayatınızı bilemez. Çünkü sizinle diyalog kuramaz.
Ancak dostlar öyle değildir. Yanınızda, hayatınızda ve içinizdedirler. Güvenirsiniz. Tanırsınız. O yüzden açıklarınızı iyice bilebilirler. İyi gözlemcidirler. Sizi vuracakları detayları çok iyi bilirler.
İşte bu yüzden hiçbir insana tamamen güvenemem. Daime aramda belli sınırlar mesafeler vardır. Onlara beni vurabilecekleri müsammayı vermem. Aklıma şu mesajı aşılamış olurum. “Zaten yapsam da onu üzemem.” O yüzden bu boş çabaya girmezler. En iyisi.
Genelde güvenimi en çok değer verdiğim insanlar yıktı gadası. maalesef ki doğanın kanunu gibi bir şey oldu artık güven duyduğun her insandan darbe yiyorsun.
Cevap
28Cevap
Aynen öyle en güven verdiklerimiz sarsar. Bize yakın olmayan güvenimizi sarsamaz mantıken hshshshd
Ailem sarstı zaten sadece onlara güvenirdim o da fos çıktı. Insanlara güvenmem ama sever, değer veririm bunların günümüzde daha önemli olduğuna inanıyorum. Boşa çıkarsa da ben bir şey kaybetmem sadece fişi prizden çekmiş olursun, kafa rahat.
Şaşırtıcı bir soru değil açıkçası. veya avukatın söylediği... Güven güzel bir şey de değil, yaşamda olmaması gereken bir duygu. Güven varsa sağlıklı yaşaman imkansız.
Sorunun cevabına gelirsek; aile.
Hayatta babana güvenmeyeceksin lafını söyleyen adamı bulup elini öpmek istiyorum
Güvenmeyi bırakalı çok uzun zaman oldu artık inanıyormuş gibi yapıyorum. Sevip değer verdiğim insanlar sayesinde
sebebini ben söyliyeyim, insanlara çok güvendiğiniz zaman onlardan çok fazla şey bekliyorsunuz. ama emin olun kimse bu kadar yükü kaldıramaz.
Avukat haklı. Kime güvendiysem kesinlikle o güveni boşa çıkardı.
Bir insanın güvenini sadece en çok sevip, en çok inandığı sarsabilir
Sevdiklerim... Sevmediklerime fazla güvenmediğim için sarsılacak bir durum da olmaz🙂
Uzun süreli ilişki yaşadığım kız ve sonra yaşadıklarım
Bir kere eşim kırmıştı bir müddet harırşadıö şimdilerde unutmuşum
Sonsuz güvenim var birileri güvenimi sarstı diye küsmedim kırılmadım
Herkes yani herkesin güvenimi sarsacak bir davranışı, konuşması oldu ama en kötüsü sevgilimin başkasıyla mesajlarını yakalamamdı... O en beklemediğim yerden yakmıştı canımı
Çok içten inandığım bir kadın sarstı. O günden beri hiç bir kadına güvenemiyorum.
Herkes biraz biraz tüketti insanlara olan güvenimi.
Sevdiğim, güvendiklerim sarstı, ama gerek yoktu. 😏😔
Hiçbir kadına güvenmem. Böylece sarsılmam. Mevzu budur.
Sen sinsi fenomen sjsıss
ne alıp veremediğin var benle gardaş😂
Çok doğru yakınındaki neyle vuracağını biliyor ama uzağındaki öyle degil 😣
İnsana benzeyen İnsanlar
En sevdiklerim
asla guvenme ama sev.
Kardeşim gibi gördüğüm knkm
Eski eşim.. ondan sonra kimse
Bir zamanlar güvendiklerim
Hayatıma giren kadınlar
Ailemden birisi maalesef
Kimseye pek güvenmem.
İsimleri lazım değil birileri diyeyim.
Kendim. Hayatımı bu şekilde heba etmemeliydim..
Aileme bile güvenmiyorum
Yapmaz dediklerim
Beni doguran.
Çevremdeki kişiler.
Sevdiğimiz güvendigimiz insanlar
Sevdiğim adam ve ailem
Aşık olduğum şimdiye kadar ki iki kız platonik ama
Çevrem
Muharrem İnce.
İnsanlar.
Ailem dediklerim
Kimseye güvenmiyorum