merhaba eskiden başaramıyordum yani benim için vedalar hala zordur sevmedim hicbir zman veda etmeyi de veda edenlerde ama biraz biraz alıştırdım kendimi vedalar zordur gönlünde büyük seyelr besleyip gitmek zorunda olanlar için gidenin arkasından göz yaşı döken kalanlar için gitmeleri hiç beceremedim o yüzden gitmezdim ama benden gidenler olurdu sonra baktım ben girmedikçe onlar gidiyor bende dedim ki onlar gidebiliyor ben neden gidemeyeyim bende artık vedaları gidenleri kalanları düşünmeden gittim veda bile etmeden kimseyi buna değer bulmadan gittim kendimden bile gittim bir daha dönmemek üzere ben bir kere gittim kendimde dahil herkesten şimdilerde de kimseye uğramıyorum ki gideyim...
Benim için aldığım her karar çok önemli. Ya dünya'mı değiştirecek ya da dünya'yı... Belki saçma, belki egoistçe. Ama hayallerimin değiştireceği tek dünya benimkisi olmayacak. Bunun için başta da dediğim gibi verdiğim kararlara çok önem veririm. Her detayı, sonucu enine boyuna düşünürüm. Bazen vaktim kalmaz, rastgele seçer ve yaşarım. Tıpkı son vedam gibi. Bazen de gitmem gereken yerde anın büyüsüne kapılıp saatlerce kalırım. Yani karasız kalıyorum sıklıkla. Ama genelde gitmem ve susmam gereken zamanı hissediyorum
İlk başta karşı taraf gitmeye başladığında üzüldüm. Herkes hayatında değişimler yaşıyordu ve geride bıraktıkları oldu. Sonra alışınca hiçte zor olmadı zaten. Bir sefer yanlızlıkla başa çıkınca gerisi çok kolay başarılır. 🙃
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bazen sen istemesende gitmek zorunda bırakıyorlar seni. O kadar kırılmışındır ki, kırıp dökmeye hali kalmamıştır insanın. Sessiz bir veda edersin, söylersin içinden geçenleri kırgınlıklarını da susarak veda etmek zorunda kalırsın.
Merhabalar.. İnsan yaşamı boyunca bir çok olumlu ya da olumsuz olayla karşı karşıya kalabiliyor.. Doğal olarak yaşanmışlıkların tesiri insanı değiştirebiliyor.. Ben hayatına çok zor insan alan ve çok zor silip giden bir insanım.. Bana affedilemez bir şey yapması gerekir tek kalemde silmem için.. Ki yaşadım acı da olsa tecrübe ettim maalesef her durumu.. Bazen kalmak istesem de için için beni gitmeye mecbur kılan şeyler oldu.. Mesela gurur ve onur girdiği zaman işin içerisine o zaman durum değişiyor.. Bazen kalsanız da durumun değişmeyeceğini ve asla hiç bir şeyin eskisi gibi olamayacağını bilirsiniz.. O yüzden kalıpta yaralamaktan ve yara almaktansa gitmek en doğrusu olabilir.. İnsan başkalarını ne kadar çok severse sevsin kendisini hiç bir zaman es geçmemeli.. Eğer kendisine bu haksızlığı bir kez yaparsa kişiliğinden ödün vermeye mahkum olur.. Keyifli günler..
Gidebilirim kovduysa, gitmem gerektiği gibi anında giderim durmam istemediğim yerde neden duairatım ve karşımda ki kim ki bana gitmem için uyarılar yapacak Git diyorsa giderim ama süs köpeği veya oyuncak değilim gel diyorsa işte o zaman iş biter hiç gelmem benim gidişim tek bir keredir, ben tek kullanımlık biriyim defalarca biri bana bir şey söylemez karşıdan bakınca da ben 1 defa birine git diyorsam gitmeli, gelmemeli ben gel diyorsam ki gel demem farzedelim gel dedim gelmesin gururlu ve net insan her zaman saygı kazanır bende
"Gitmek gerekir bazen. Fazla yormadan, daha çok bıktırmadan. Eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan." der Can Yücel. Gitmem gereken yerden gitmeyi bildim her zaman.