Benim ipimle kuyuya inilir mi inilmez mi bunu ben bilemem, bunu bana güvenecek olan kişiler bilebilir, o zaman anlarlar inilir mi inilmez mi diye, ancak istemem ya kimse benim ipimle inmesin kuyuya,🙂 benim ipim bana yeter güvenmesinler de bana zaten, güvenip senin ipimle kuyuya indim böyle oldu diyip beni suçlayan kişiler istemem ben, insanlara ben ipimi verip güveniyorsam beni suçlamamalı, hatayı kendinde aramalı neyi yanlış yapmış, nerede hata yapmış ona bakmalı, sonra başlıyor suçlamalar "ipimle indim kuyuya" diye, inmeseydin? Benmi dedim gel bana güven diye, insanlık eder suçlu olursun sonra, o yüzden istemem, kimse benim ipimle inmesin kuyuya, inilmez diyorum bu sebeplerle.
Bilemiyorum insanlara sormak lazım 😀 çok yol gösteremem ya ama isterlerse anlatabilirim, çok kendimden emin olamıyorum bu konuda insanlara tavsiye verirken mesela kendim uygulamıyorum ama olumlu sözler almıştım onlardan güzel ve yaratıcı fikirlerin var diye önce dinlerim karşımdakini ya da ikimiz içinde bir şey varsa ikimize göre fikir tartışması yaparak karar verebiliriz onla göre birbirinize tavsiye ederiz bana fikir veren 1 arkadaşım 1 annem var onların ipiyle her türlü kuyuya inliyor sanırım çok kopya çekmem lazım onlardan bu konuda :)
Benim ipimle kuyuya inilip inilmemesinden ziyade karşı tarafın yükseklik korkusu olup olmadığı sorgulanmalı bana kalırsa.. Karşı taraf bana ne verirse benden onu alır.. Yani şimdi düşünelim, bu kişi beni yarı yolda bırakmış, dar günümde yanımda olmamış, aramamış, sormamış sonra da kalkıp benden iyilik bekliyor.. Maalesef işte bu tarz insanlara kapım kapalı.. Öyle insanlarla değil kuyuya inmek, tuvalete bile gitmem.. Keyifli akşamlar..
bir cok kisi etrafimda bisey yapica zaman bu saglik, is hayati, spor bana danisir veya bir sikintisi olunca güvenip anlatir😌 evet benim ipimle kuyuya inilir...
Kendimce ve genel olarakta doğru kabul edilebilecek biçimde yönlendiririm tabikide. Bir çok arkadaşımın bana danışması da bunun kanıtıdır. Gerekirse kuyuyu kadar çıkarırım onu oradan bir hatamda 😅
Sadece bildiğim konularda. Bilmeden kimseyi yönlendirmeye kalkmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
HYTta en iyi yPtigim sey gozlemlemek ve olaylara objektif bakabilmek sanirim. Dogruluk ve hak-hukuk konusunda hassasim bu yuzden de beni taniyanlar fikirlerime guvenir.