Çok sıcakkanlıyım insanlara biraz mesafe koymak ve ağırlığımı koymak istiyorum, nasıl mesafeli olurum?

Ben insanlara karşı çok sıcakkanlıyım, kişiliğim gereği hep gülerim insanlarla samimi (yılışık değil samimi) konuşurum, ve bunu rol olarak yapmam. Her seferinde tamam diyorum bu sefer daha mesafeli olacağım, çünkü bu halimi beğenmiyorum. Bence beni basit ve işsiz gösteriyor. Kendimi tam anlatamadığımın farkındayım ama bir örnek vereyim. Mesela sabah uyanıyorum, bugün sınır koyacağım insanlara, öyle her şeye gülüp herkese yardım etmeye çalışıp herkesle samimi konuşmayacağım diyorum. Sonra okula bir gidiyorum arkadaşlarıma karşı yine eskisi gibi çok samimi ve sınır koymuyor şekilde konuşuyorum. Biraz daha gizli olmak istiyorum, mesafeli ve birazcık daha uzak. İstediğim şey öyle somurtkan yüzsüz olmak değil, sadece her ortama katılmayan her dakika gülücük saçmayan bir insan olmak istiyorum. Kısacası bir ağırlığım olsun istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
Çok sıcakkanlıyım insanlara biraz mesafe koymak ve ağırlığımı koymak istiyorum, nasıl mesafeli olurum?