Kaybettiğiniz bir şeyi hiç ummadığınız bir yerde bulduğunuz oluyor mu?
Başlık bu olacak.
Şimdiden teşekkürler
@KızlarSoruyor
Görüşleriniz için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?

Ben telefonla konuşurken telefonu aramıştım bir kere delirmiş gibi telefonda ki kişi ne oldu dedi telefonumu arıyorum dedim knka saf misin elinde ne var diyince dünya başıma yıkıldı 🤦♀️😂😂😂
Ksksmskjs
Gülme la😂
Sustum😱
😝
Yalnız çok yakışmamış mı ayıcığa, bende benim ayıma giydirecem çok begendim😂
Telefonumda takılı olan kulaklığımı aramıştım dakikalarca , sonra telefonumu almaya gidince ilk bakmam gereken yerin ora olması gerektiğini acı bir tecrübe ile öğrenmiştim, şimdi ne zaman kablolu kulaklığımı arasam önce telefonumu yokluyorum (*)
Ayıdan çıkarttım ben giydim🙊😂
Hmm, bende kendimden çıkarttım ayı'ma giydirdim 😂😂
Hımmm rolleri değiştik hep ben takmazdım sen takıyordun şimdi ben taktım sen çıkarttın ama birazdan çıkarırım geri sıkıldım yeter kaç saat oldu çok bile taktım hahah hevesimi aldım bitti yeniden ikizlere özgürlük veriyorum🤥👙🤨😂
"rolleri değiştik hep ben takmazdım sen takıyordun şimdi ben taktım sen çıkarttın"
😳 Biz seninle böyle bir muhabbet mi yaptık kesin alkollüydüm 🤣
Ben tahmin ettim ksjsj bence takıyorsundur😂
Söylemem merak et 😂
İkizlerinle mutluluklar dilerim hahaha benimkiler bana yetiyor 😂
Genelde toka ve bilekliklerim montlarımın cebinden, yüzüklerim kotlarımın cebinden, güneş gözlüklerim de kitaplarımın arasından çıkıyor😅
Buna alışmadan önce garip oluyordu ama artık alıştım, nerede arayacağımı biliyorum😂
Ayının üstündeki sütyen 😂
Benim dün şarj aletim kayboldu yüz kez baktığım yerden çıktı çok şaşırdım orada olmasına aklımdan şüphe duydum😂
Aşık mıyım neyim 😂
😂😂
Teşekkürler 💕
.😇
Cevap
33Cevap
Kaybettiğin şeyi ummadığın zamanda ummadığın şekilde tekrar bulmak bence hayatın bize tattırdığı küçük mutluluklardan.
Umidi kaybetmemeyi öğretiyor.
Bende aşırı derece de unutkanlık var bu yüzden bir eşyamı bir yere koyarken şuraya koyayım unutmam diyorum ama yine unutuyorum. Çok absürd yerlerden çıktığı oluyor, aylar sonra bulduğumda.
Bareti takmadan önce buff takarım normalde. O kadar yere baktım. Bulamamıştım. Çıkardım yerine koydum sanıyorum. Kafa yorgun, allak bullak tabi. Meğer baretin iç kısmına tıkıştırmışım. .
olmamı .
hele yaz kıs zamanı kaldırılan esyalarda para cıktımı ya da cakmak vs cıktımı rihanna gormus gıbı mutlu edıyor.
Kaybettim sandığım kartı parka düşürdüğümü sanarak 1 saat aradım bulamayıp eve geldiğimde yatağımın üzerinde gördüm
Tabi geldi 🙄geçen gün braletimi kaybetmiştim tatile giderken kullandığım valizde kalmış dün buldum 😃
Evet genelde böyle oluyor evin içinde bir şeyleri lazım olduğu zaman aradığınızda bulamıyorsunuz ama bir bakmışsınız anlamsız bir yerden çıkıyor
Her kiza bir ayıcık lazimmis demek.. hemen herseyi kaybetmemle meşhurum.. Ama illa birgün evde karşılaşıyoruz
Evet evin altını üstüne getiriyorum bulamiyorum sonra ek uyduruk hic ummadigim yerde karşıma çıkıyor😅😅
Çok oluyor geçen kulaklığımı ve uzun beyaz çorabımı buldum
1000 tl kaybettim di atm cekip bir ay aradim umudumi kesmistim bir ay sonra cakmak cebine koymusum
Burada olmadığını biliyorum sadece, belki; başka bir maverada.
Hiç ummadık zamanda ummadık yerden çıkıveriyır bazen
İç çamaşırlarına dikkat et.. 😏
Bende de bazen öyle durumlar olduğu olmuştur.
Ahahahahaha 😂😂😂
Yok hayır hiç öyle bir şey başıma gelmedi
Çok genelde unuturum uzun zaman sonra evin bir köşesinde ortaya çıkar..
Hep aramaktan vazgeçince karşıma çıkıyorlar zaten 😊
bazen oluyor genelde araba anahtarımı ummadıgım yerden çıkar
aynen bazen ummadık yerden çıkıyor
Olmayan yataga bagli yasayanlardir
Zaman zaman başıma çok geliyor
Genelde elimde olan anahtarı kaybetmiş oluyorum
Evet mutlaka oldu 😊
Genelde hep öyle olur zaten
Çok güzel bir duygu bayağıdır yaşamamışımdır.
Evet efendim çok oldu
Evet çok yaşıyorum bu durumu
Arabanın anahtarını buzdolabında buldum.
gezdrghdz
bazen oluyor
Böyle bir şey yaşadığımı hiç hatırlamıyorum
Ohooo hangi birini sayayım ki 😂
Ayıcık da bozmuş 😅
Ben o sütyene ne kadar para verdim ne kadar üzülmüştüm kayboldu diye😂
Bazen
Hımm😂
Soru başlığına bir el at jsjdj
🤥🤥
Ayının göğsünde olması da ayrı bir tesadüf🙄
zaman zaman yaşıyorum bu durumu..