Şimdidir.
Aslında çoktan geçilmiştir, bitmiştir o yol, geçilmiştir eşikten.
Daha yenilere tahammülü olmayan sen yeni birine,
yeni bir hayata geçmişsindir.
Bitmiştir...
Sevdiğimden durup dururken vazgeçemem. Sevdiğimi sevdiğim içinde bırakmam. Eğer sevdiğim insan beni sevmiyor, bana zarar veriyor, ben varken gidip başkaları ile kaynatıp beni deli ediyor, beni mutlu etmiyor daha kötü bir duruma sürüklüyorsa o zaman vazgeçerim. Ne kadar sevsem de o kişiyi hayatımdan çıkartırım. Karın neresinden dönersek zarardır misali bende o kişi ile sohbetin neresinde bitirirsem o kadar kar olur.
Zararın neresinden dönersen dön kardır değilmiydi o?
vazgeçmek.. zor..
İnsanın vazgeçmesi için bazı şeylerin net şekilde anlaması önemlidir bu süreç içinde eğer artık.. neden ondan vazgeçeceğimi anlarsam ve bir karara vardıysam bu kararı uygulamak için en doğru zaman ne zaman onu beklerim
Ve sonra olması gerektiği gibi vazgeçerim onu seviyor olmam bu kararımdan vazgeçirmez beni çünkü sadece sevmek birisiyle mutlu olmak için yeterli bir durum değil bazen sevgi acıtsa da canını vazgeçmelisin..
İnsan bazen sevdiğinin iyiliği için terk edebilir sevdiğini. Hoş ben her zamanında yanında olurum.
Değilim..
Cevap
25Cevap
Galiba öyleyim ya da sevdim sandığım için vazgeçebildim kim bilir 💆♂️
Sevgi çok güçlü ve zor bir duygu benim için.. Birini sevmem ciddi anlamda zor ve sevdikten sonra da derin bir tutku duyabiliyorum.. Eğer karşı taraf benim için kendinden ödün veriyorsa ve çaba gösteriyorsa asla onu hayal kırıklığına uğratmam.. Lakin sevgim ve tutkumdan çok daha güçlü olabiliyor bazen başka duygularım.. Kimseye kendimi ezdirecek bir yapıda değilim.. Acı da çekeceksem en azından kimseye boyun eğmeden duruşumu bozmadan çekerim.. Alırım başımı giderim efeler gibi hey şarkısı geldi aklıma.. Keyifli günler..
#smellsmoke
Evet vazgeçtim ama buna vazgeçmek denirse.. Onu hala çok seviyorum ama bu onun için artık bir şey ifade etmiyor. Şu hayatta en zor şeymiş birisini çok severken vazgeçmek, onun için, onu düşündüğün için onun iyiliği için vazgeçmek.. Allah kimseye bu durumu yaşatmasın
Vazgeçtim, yerim yoksa bir yürekte ruhum bedenimden ayrılıyormuş gibi gelse de söküp attım kalbimden. Sevilmediği yerde ne kadar sevse de vazgeçmeyi bilmelidir insan.
Seviyorsam neden vazgeçeyim, aptal mıyım ben. 😃 Karşı taraf vazgeçerse kendi bilir. Sevsem bile mecburi o istedi diye vazgeçerim. Ne yapayım ne demiş şair. 😃
Hayır o kadar güçlü değilim. Sarıp sarmalayan dalları kesme noktasında fazlasıyla duygusal, gereksiz bağlı, ölümüne kapılıp giden bi noktada olabiliyorum
Vazgeçmeyecek kadar dirençli, ve şunu anladım ki "onun iyiliği için" diye yapılacaklar listesinde vazgeçmek yok.
Evet güçlüyüm.
Çok seviyordum ama o kişi aslında hiç benimle değilmiş. Ve ayrıldım bu sebepten.
Galiba evet ondan onun mutluluğu için yani kısacası ondan onun İçin vazgeçebilecek kadar fedakar olduğumu düşünüyorum
vaz geçilmediğim sürece ben de vaz geçmem. eğer seviyor ve seviliyorsam yani.
Saygısız bir insanın sevgisinden gebersem bile arkama bakmam ve yapmadığım bir şey de değil.
Vazgeçmek çok büyük , yük olur. Sanmıyorum taşıyabileceğimi
Hayatta hicbir zaman sevdiklerimi yalniz birakmadim. Birakmam.
Seven kişi vazgeçmez. Vazgeçiyorsa artık sevmiyordur, ya da hiç sevmemiştir.
Bende o güç kalmadı artık efendim.. Zaten vazgeçmiş gibi oldu.. Benden gitti başkasıyla evlendi
Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş, ah bu delilik sar sar bedenimi! Şu parçada bittiğim kısım budur.😞
Vazgeçme noktasına geldiysen zaten sevgi bitmiştir. Birini severken ondan vazgeçmeyi düşünmezsin.
Alıştım mı yokluğuna?
Vaz mı geçiyorum, varlığından?
Tedirginim aslında,
Ya başkasını seversem?
İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem..
Ben artık beni sevmeyen herşeyden ve herkesten vazgeciyorum
Wuuuu güzel kolay kolay vazgeçmem😏😏
Güçlüyüm fakat zihnimi temizlerken zorluk çekiyorum
Benim için vazgeçmek çok kolay kimse vazgeçilmez değildir
Göğsümden sökerim bağıra bağıra
neden gecıyoruz ki?
illa bısı olmustur.
Evet, bazen sevdğimiz için vazgeçmeliyiz.
O kadar güçlü değilim.
Yeri geldiğinde herkes herkesten vazgeçer
Vazgeçilmez. Kalp izin vermez çünkü
Seven vazgeçmez.
Öyle bir durum olursa her şeyi göze alabilirim
Evet net tek kalemde silerim
Ya vazgeçirilmeye mecbursan?
Güçlüyüm daha ölmedik ya
Sanmazdım ama değilmişim. Biz de şaşkınız..
Değilim
Çok imkansızsak vazgeçerim
Galiba o kadar güçlü değilim
Kusura bakma ama bamyaya bamyaya vazgeçtik valla
Halletim o işi
Evet
Sevdiğim olmadı ki vaz geçim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?