https://youtu.be/82nx7HbLWdM CANIM KENDİM. Seni çok seviyorum. İnsanları sevmek, ilişki kurmak, paylaşım da bulunmak, hayatların da olmak, aslında kendini onlara emanet etmek demekmiş. Canım kendim insan en sevdiğini emanet Eder. Bugün bakım günümüz. Sana iyi bakmayan herkesten geri alıyorum Seni. Biraz biz bize kalalım. Sana nekadar kıymetli olduğunu anlatacağım. Kulaklarını kötü sözlerden, gözlerini samimiyetsizliklerden kalbini yoranlardan, ruhunu üzen anılardan temizliyelim. Bana bırak canım, Merak etme sana en değerli anılarını canlandırıp sohbet edeceğiz. Seni seviyorum...
Bugün kendimizi sevdiğimizi kendimize anlatma günü ilan ettim. insanın kendine, kendinden başka kimsenin sözü, gücü yetmez ya hani... Öyle bir gün bugün. Kendime söz geçirme, kendimi motive etme günüm... Peki bugün senin kendine söylemek istediğin bir şey var mı?
Bu zamana kadar öyle böyle bir şekilde geldik buralara, bazen yollar fazla engebeliydi yoruldum, bazen engelleri aşmak çok zordu fakat üstesinden geldim ve artık incinmekten de, kırılmaktan da koruyorum kendimi. Bunu bana yapmalarına izin vermek istemiyorum. Yaşadığım şu tek hayatı daha mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmek tek amacım ve buna engel olan ne varsa, kim varsa hayatımda yeri de yok. Bu benim hayatım ve dört bir elden sarıldım, daha fazla önem veriyorum kendime, daha fazla değer ve kıymet veriyorum ve tüm her şey için kendimle gurur duyuyorum, bu kadar güçlü olabilmeyi başardığım için, verdiğim kararların sonucu kötü olsa dahi kendimi suçlamak yerine, bir şekilde atlatmayı başarabildiğim için… Her şeyin sonucunda şu an bu noktadayım ve bu noktaya gelebilmenin haklı mutluluğunu yaşatıyorum kendime… Daha güzel günlere adım adım yaklaştığımı görmek istiyorum, acelem yok yavaş yavaş…
Bu sesi, yorumu ve şarkıyı beğenmen hatta paylaşman için Kürt mü olman gerek? Ya da doğru söz söyleyen bir ateistin o sözünü insanlara aktarman için aynı inanca mı sahip olmalısın? Neden kendini tek bir şey olarak tanımlayasın ve senin dışında olan tüm güzellikleri reddedesin ki? Bilgiyi aktarırken o kişinin inancını, ırkını, kültürünü baz alma asla. İyiyi, doğruyu, güzeli savunan, yüreğe dokunan ve akla hitap eden herkes ve her şeyden taraf ol. Gözünü diktiğin tek mertebe "insan olmak." Olsun. İnsanları da "ocu" ya da "bucu" diye ötekileştirme hiç bir zaman, olur mu?
Dinlemek olduğun şarkıyı kapat, yeniden bi çay demle ve şu an içinde bulunduğun huzurun suyunu bulandırma. Kafayı topladığın yerler eskimedi ve gökyüzü hala mavi... Ölenle ölünmedi, gidenler seni hiç götüremedi içindeki kavgayı ve keşkeleri de uğurla bu yüzden... Sanırım seni anlayan senden başkası değil, kedilerini düşün, sen olmasan ne yapacaklarını, sen yokken aç kalacaklarını. Bu yüzden gücüne su ver hadi! Zaman seni senden almasın versin yeni mutluluklar ha bi de doğum günüm kutlu olsun 🙏🎂
Yaaa sen var çok fenasın. ben kendime aldım birçok şey haberin olsun. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Rabbim senin için en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah. amin...♥️💋
Kişilik & Karakter konusunda 20,4b cevap paylaştı.
Aslında demek istediğim çok şey var gadası. İnsanlara fazla değer verme çünkü kimse verilen değeri haketmiyor. Ama yine de değer vermeyi seviyorum. Karşı tarafın mutlu olması beni daha mutlu ediyor. Kendime tek diyeceğim şey her daim pozitif olmaya devam etmelisin.
Sayın kendim; O kadar güçlüsün ki yaşadıklarını bi başkası yaşasaydı toparlanamazdı sen ise aslanlar gibi kalktın. Ne kadar kalpsizsin deselerde kalbin var doğru kişiyi bekliyo. Seni çomçokk seviyorum iyii ki varsın.🖤
Sen ağlina goydugun herşeyi başarırsın cunkugg senin inanılmaz bir gücün ve sevgidegg vagrrr 😂 haklı, bununla beraber bugüne kadar yaşadığın herşeye ve herkeze iyi dayandin hayat kısa kuşlar uçuyor onu çok seviyorsun ozliyorsun biliyorum ama bırak biraz kalbin dinlensin önüne bak hadi kalk kahvaltini yap sporuna git bu arada söylemeden edemicem taş gibisin bebek gibisin harikasın su güzelliğe bak maşallah 😂 hadi kızım göreyim seni göster gücünü yine yine yeniden
Kendimi öpmek isterdim kurban olduğum kendime aynanın karşısına geçip ya sen ne Mert bı insansın ne duzgunsun senden iyi dost olmaz bana Allah eksikliğini gostermesin kendinin 😀