Seni çok geç tanıdım keşke daha önce tanısaydım şu an o çocuk yerine belki benimle düğünün olacaktı. Sevgili olabilseydik seni dünyanın en mutlu kadını yapacağıma Allah'a yemin ederdim ama sen nişanlısın. Yarın işe son kez geleceksin belkide soğuk davranmaz son kez gülersin bana ondan sonra seni belkide asla göremeyeceğim 7 gün sonra düğünün var mutluluklar dilerim küçük hanım sen benim için aşktan daha öte tarif edilemez hisleri yaşattın her şey için teşekkür ederim mutluluklar dilerim 💔
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Az önce bir görüş yaptım. Onunla ilgili bir şeyler düşünüyordum. Soru yaşadığımız bir olayı değiştirmekle ilgiliydi. İlkokulda öğretmenimi değiştirirdim dedim. Çünkü bana psikolojik olarak o zamanlar o kadar kötülüğü dokundu ki. Seneler geçti hala unutamıyorum. Dilim hakkım helal diyor ama gönlüm bir türlü kabul etmiyor.
Az önce yaptığım kekin neden kabarmadığını düşünüyorum. Oysa hep pofur pofur kabarırdı. Ve herkes kekimi beğenirdi sanırım nazara geldim tam da şu an işte bunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Hatırda kalmaz, satırda kalır. Bu sebeple tabiki yazdığınız satır kadar , satırın yazıldığı vaktinde kıymeti olur. Şu saniyelerde uyuyup dinlenmek geçiyor aklımdan
Acaba şimdi kalkıp çizimin fotoğrafını çekip kıza yollasam mı? Çok da gecikti, ayıp oldu. Söz de vermiştik. Üzerimdeki yorgunluğu da atamadım ki. Neyse zaten uykum yok, az sonra hallederim
Birisi kahvaltıya çağırdı gitsem bırakmıcak toplantıyı kaçırma ihtimalim olucak gitmesem içim içimi yicek şu an kafamın içinde tilkiler birbirini kovalıyor😀
Marvel Shang Chi ilgili düşünüyordum dün onu izledim halkaların gizemi şaşırtıcı vong bile bilmiyor içindeki gizemi ve Mandarinin tamamen sahte olduğu kesinleşti ve çakma Hulk asker olan evcil kafes dövüşçüsü olmuş benim anlamadığım son üçüncü son ara sahnede bizim orjinal hulk oynayan brus banerin filmi çıkmadan. Yaslandiriyorlar sürekli🥴🥴
Karsima cikacak insanlar hayatima alacagim kisi lutfen anlayan birisi olsun dinlemesini bilsin soz kesmesin mantikli olsun sadece bunu aklimdan geciriyorum Şu an
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O kadar fena şeyler ki gizliden bile yazamıyorum 😂 😂 💦 😂